Fant mi je rekel, da imam baročno telo!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- lia7bibi
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 9. 2007
Mishela, nekak najdem sebe v tvojih izjavih oz.sebe pred 8 leti, ko sem se kopala ven iz kremljev anoreksije. Nočem ti nič slabega,res ne,tud osebno te ne poznam je pa dejstvo, da so tvoje izjave (ne smem zaužit več kot 1000kcal, moram shujšat...) in to da bolestno rada slišiš komentarje,da imaš lepo postavo, da si suhec,da res ne rabiš več hujšat...izjave osebe z motnjami hranjenja. Skoraj skopirala bi se lahko v te izjave, edino kar je razlika,in me preseneča,da se tako javno izpostavljaš s tem in te ne moti,da ti ljudje rečejo da potrebuješ strokovno pomoč. Mene je to tako bolelo,da sem večkrat jokala ob takih izjavah in hvala bogu na koncu ravno zaradi takih izjav premagala to bolezen oz.kakor ji jaz raje rečem "naučila živeti z njo",ker roko na srce, "ozdraviš" nikoli.
da ne bom ot: mene bi taka izjava prizadela,čeprav tega ne bi pokazala in mislm da dam vsem fantom hitro vedt,da izjave o kg ne bodo nikoli dobrodošle
da ne bom ot: mene bi taka izjava prizadela,čeprav tega ne bi pokazala in mislm da dam vsem fantom hitro vedt,da izjave o kg ne bodo nikoli dobrodošle

-
Mishela - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
joj, dobri stari časi, ko sem bla pod 1000 kcal haha
izpostavljanje (ne vem točno kakšno, ampak ok) me ne briga, ker pač me ne
tolko sem že imuna na besede, vsaj večino no :3 delala bom itak to kaj bom htela
del zdravljenja je priznanje, da mam probleme in sprva sem mislila, da je to neko bedno sranje, potem ko pa sem sprobala zadevo pa sem vidla, da res pomaga
tudi če nekomu rečeš da si boljše, čeprav nisi, počasi začenjaš verjet, da si boljše, na koncu pa dejansko tudi si boljše
včasih me edino ''zanese'' in vprašam za nasvet kaj takega, na kaj bi normalni ljudje reagirali z šokom, ker pozabim, da se take stvari sprašuje samo na tumblrju, med ''svojimi''
p.s. kje pa rada slišim komentarje o postavi?
lol, v bistvu jih ne, če pa bi jih htela pa bi dala sliko v kopalkah ali pač?:D

izpostavljanje (ne vem točno kakšno, ampak ok) me ne briga, ker pač me ne

včasih me edino ''zanese'' in vprašam za nasvet kaj takega, na kaj bi normalni ljudje reagirali z šokom, ker pozabim, da se take stvari sprašuje samo na tumblrju, med ''svojimi''

p.s. kje pa rada slišim komentarje o postavi?

-
panthol - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2010
- Kraj: logatec
Lolirot napisal/-a:Kaj pa če ima tip baročno telo?
Imam občutek, da ko se tipi približujejo 30-letom, da imajo vsi malo "baročnega" stila na svoji postaviNe duha ne sluha o six-packih.
kaj ti bodo radiatorčki če maš pa lahko bojler

sploh pa res ne razumem zakaj vas mišice na trebuhu in prsih tako fascinirajo? Tko, iz evolucijskega vidika gledano me zanima kaj vam je ženskam, da vas to pritegne? Še posebej pa ker je to tako minljivo kakor da bi rekel "ženska brez celulita". Enostavno je to no-go.
Enako ne bi razumel, če bi kak desc reku da hoče žensko brez celulita

@Mishela: Ti praviš da si si priznala da rabiš pomoč in da je to del zdravljenja. Že mogoče ampak ti pomoje še nisi DOJELA niti resnosti situacija in niti tega da res rabiš pomoč. Ker drugi ki te beremo tukaj vidimo že v tvojih komentarjih, da zares rabiš pomoč in maš še daleč do cilja. Skoraj povsod skoraj da častiš "tiste dobre cajte ko si bla pod 1000kcal". Res ni to dobro. In ko sem v eni temi zasledil ene tvoje slike kjer si kazala svoje oblekice in v njih je bla oblečena ena shirana punca...sem dojel da si to ti. Tukaj se ne gre več za lepo-grdo, gre se za to, da te zmrazi ko vidiš kaj takega in se ti človek zasmili.
Upam da se ti kmalu uspe spraviti k sebi, ker bi blo škoda da mladost zapraviš z odpravljanjem takih težav. Vem kako je to, ker jaz sem pa šel iz druge strani proti normalni teži in sem enako zapravil večino svoje mladosti sekirajoč se zaradi teže namesto, da bi kot otrok in mladinec užival lajf kot so ga uživali ostali normalni sovrstniki. Danes mi je pa nenormalno žal, da sem večino otroštva-mladosti posvetil svoji teži namesto lepšim stvarem.
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
To so kar težke stvari ja...
Samo očitno je to postal ideal v očeh mnogih, npr. taka postava je pohvaljena in ne samo s strani punc (kot bi se predvidevalo) ampak tudi iz strani moških (Dioniz, Slovenc), tako, da se mogoče dekleta potem še toliko manj zavedajo zdravstvenih posledic svojega ravnanja... Ne vem no...Očitno sem edina, ki je izrazila zaskrbljenost zaradi Misheline postave, ki meji že ne previtkost, ali pa sem jaz padla z Lune (in ne vem več kaj izgleda zdravo)
Pa opazka je mišljena dobronamerno, resno.. in nikakor ni v ozadju kakšne foušije ali frustracije (sem tudi sama vitka oz. normalne postave)
Samo očitno je to postal ideal v očeh mnogih, npr. taka postava je pohvaljena in ne samo s strani punc (kot bi se predvidevalo) ampak tudi iz strani moških (Dioniz, Slovenc), tako, da se mogoče dekleta potem še toliko manj zavedajo zdravstvenih posledic svojega ravnanja... Ne vem no...Očitno sem edina, ki je izrazila zaskrbljenost zaradi Misheline postave, ki meji že ne previtkost, ali pa sem jaz padla z Lune (in ne vem več kaj izgleda zdravo)

Pa opazka je mišljena dobronamerno, resno.. in nikakor ni v ozadju kakšne foušije ali frustracije (sem tudi sama vitka oz. normalne postave)
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
men mišelina postava ni ideal
mi je všeč, ampak ni ideal. bi lahko ogromn povedal o tem, in sem tud že, v tejle temi: http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=33258

hej norci 

-
Mishela - Cosmopolitanka
joj joj joj ljudje
hujšat sem res začela zaradi postave ja, ampak to je bilo mogoče leto, dve, potem se je hujšanje obdržalo zaradi drugih stvari (konstantni neuspehi, depresija, sovraštva do sebe, kaznovanja itd.)
dejstvo, da zdaj hujšam nima veze z MH, zgubit hočem samo 1,6 kg maščobe, ker me to loči od minimuma, in ne zdi se mi da je s tem kaj narobe, takih žensk je miljone na svetu, pač se najboljše počutim v atletskem telesu, in prijatelji me podpirajo. ni pa zdaj to neko obsesivno hujšanje, jem normalno, še vedno mam dovolj energije za vse športne aktivnosti tekom dneva, počutim se veliko bolje kot prej.
seveda še vedno pridejo dnevi, ko pojem recimo 500 kcal na dan, ampak to takrat ko se res kaj takega zgodi (padem izpit, se skregamo doma, s fantom, pms,.. )

hujšat sem res začela zaradi postave ja, ampak to je bilo mogoče leto, dve, potem se je hujšanje obdržalo zaradi drugih stvari (konstantni neuspehi, depresija, sovraštva do sebe, kaznovanja itd.)
dejstvo, da zdaj hujšam nima veze z MH, zgubit hočem samo 1,6 kg maščobe, ker me to loči od minimuma, in ne zdi se mi da je s tem kaj narobe, takih žensk je miljone na svetu, pač se najboljše počutim v atletskem telesu, in prijatelji me podpirajo. ni pa zdaj to neko obsesivno hujšanje, jem normalno, še vedno mam dovolj energije za vse športne aktivnosti tekom dneva, počutim se veliko bolje kot prej.
seveda še vedno pridejo dnevi, ko pojem recimo 500 kcal na dan, ampak to takrat ko se res kaj takega zgodi (padem izpit, se skregamo doma, s fantom, pms,.. )
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Brez zamere Mishela, samo ti si daleč od atletskega telesa. Teh 1.6kg maščobe, ki jih želiš izgubit bi morala nadomestit s kakimi 3kg mišičevja + še, da bi bla blizu atletskemu telesu. Trenutno si pač zelo zelo vitka in z izgubo teh zadnjih dveh kilc boš samo še bolj vitka, kej bolj atletska pa ne. Sicer pa sem prišla sem zatežit, da ne bi o tebi govorili kar tako, če te moti, da debatiramo tu o tebi, lahko mile volje poveš.
Sicer pa mislim, da ti vsi tukaj želimo zgolj, da bi okrevala in bila zadovoljna sama s sabo.

It was forever..but it didnt last long..
-
Mishela - Cosmopolitanka
glavno da bom zadovoljna :3
drugač pa vredu je, upam samo da ne bo kdo spet kje drugje debatiral o tem, ker se mi ne da vedno znova razlagat
pa še to je itak en delček vsega, tak da boljše da vse skupaj pozabite haha, ker je pointless.
drugač pa vredu je, upam samo da ne bo kdo spet kje drugje debatiral o tem, ker se mi ne da vedno znova razlagat

pa še to je itak en delček vsega, tak da boljše da vse skupaj pozabite haha, ker je pointless.
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Se strinjam z ^^. Ko sem pogledal tist tvoj blog Mishela, ne da bi želel biti žaljiv, ampak res nimaš več kej zgubljat maščobe.. Jej normalno, ko ti zapaše in kar ti zapaše. Ti si za moje pojme presuha, tako kot je pa zgoraj povedano, to ni atletska postava. Pa ne nas vseh zavračat, ker to ni pot do ozdravitve. In prosim te, nehaj računati kalorije al karkoli že to je, ker je že patetično, da si računaš vse to.
Kaj pa tvoj tip pravi na to? Je on še večji suhec?
Kaj pa tvoj tip pravi na to? Je on še večji suhec?

-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Jezus Kristus.
Ne bom ti nič govoril Mishela, ti že veš kakšno postavo želiš imeti...tukaj verjamem da se ne oziraš ne na zahteve družbe, ali privlačnost. To si očitno želiš.
Vem pa nekaj, to da se človek neprestano sekira koliko bo pojedel in koliko mora shujšati, to te ne pripelje nikamor. Smisel življenja je užitek in sreča, in ne moreš mi prodajati da si srečna ko se tako obremenjuješ s težo.
In še..ko prideš do cilja, do teže ki si jo želiš, kaj boš pa potem?
Boš živela kot asket in jedla kot zajec do konca življenja?
Ista je moja sestra, je neko bulšit sranje od hrane, teče do onemoglosti, trenira kot žival...
Ampak ji jaz ne pustim, peljem jo na pico, prijateljici dam denar da grejo na burek, prinesem ji kremšnite...nezavedoma jo spravljam da je redljivo hrano, nekdo bi rekel da ji uničujem cilj. Boli me k, nočem da omaga ali zboli ker je že suha kot prekla in me skrbi zanjo.
Začni skrbeti zase, ne za telo. Itak vsi crknemo na koncu, pa ni važno kok imaš špeheca na sebi.
--------------------------
Moje mnenje glede ženskih postav pa je:
Obožujem lepa ženska telesa.
Beri: Polna ritka, polno oprsje, široki boki. To je zame ženska, vse drugo so punčke.
Raje 8 kilc preveč kot 8 kilc premalo.
In še, da je ženska res privlačna se mora najprej dobro počutit v svojemu telesu, biti samozavestna s sabo. Kaj ti koristi če si suha, pa še nisi zadovoljna s sabo.
Kul so ženske ki niso suhice, pa rečejo..."ja in, imam par kil več..sem pa sexi". In lahko jem karkoli.
Ne bom ti nič govoril Mishela, ti že veš kakšno postavo želiš imeti...tukaj verjamem da se ne oziraš ne na zahteve družbe, ali privlačnost. To si očitno želiš.
Vem pa nekaj, to da se človek neprestano sekira koliko bo pojedel in koliko mora shujšati, to te ne pripelje nikamor. Smisel življenja je užitek in sreča, in ne moreš mi prodajati da si srečna ko se tako obremenjuješ s težo.
In še..ko prideš do cilja, do teže ki si jo želiš, kaj boš pa potem?
Boš živela kot asket in jedla kot zajec do konca življenja?
Ista je moja sestra, je neko bulšit sranje od hrane, teče do onemoglosti, trenira kot žival...
Ampak ji jaz ne pustim, peljem jo na pico, prijateljici dam denar da grejo na burek, prinesem ji kremšnite...nezavedoma jo spravljam da je redljivo hrano, nekdo bi rekel da ji uničujem cilj. Boli me k, nočem da omaga ali zboli ker je že suha kot prekla in me skrbi zanjo.
Začni skrbeti zase, ne za telo. Itak vsi crknemo na koncu, pa ni važno kok imaš špeheca na sebi.
--------------------------
Moje mnenje glede ženskih postav pa je:
Obožujem lepa ženska telesa.
Beri: Polna ritka, polno oprsje, široki boki. To je zame ženska, vse drugo so punčke.
Raje 8 kilc preveč kot 8 kilc premalo.
In še, da je ženska res privlačna se mora najprej dobro počutit v svojemu telesu, biti samozavestna s sabo. Kaj ti koristi če si suha, pa še nisi zadovoljna s sabo.
Kul so ženske ki niso suhice, pa rečejo..."ja in, imam par kil več..sem pa sexi". In lahko jem karkoli.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Mishela - Cosmopolitanka
mastermind napisal/-a:Kaj pa tvoj tip pravi na to? Je on še večji suhec?
me podpira, čeprav mu ne paše da bi kaj spreminjala na sebi. sam za sebe pravi, da je presuh, men se zdi normaln (180/80), je pa tud vsak dan v fitnesu, in se mu kr pozna, čeprav se še vedno obremenjuje s svojim izgledom

- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Hm, kam je ta tema zašla
V glavnem, sem še jaz pogledala, meni to ni shirana postava, zdi se mi zelo lepa, vitka in oblikovana, ima pa punca to srečo, da nima široke medenice in boki zato še ožje izpadejo
Druga stvar je pa seveda, kako človek do tega pride in kaj dela s svojim zdravjem na tej poti... pa ne mislim moralizirat, jaz tudi nisem nek zgled
, je pa škoda, ker bi tako postavo komot imela tudi s čisto normalnim odnosom do hrane; ko enkrat začnemo komplicirat, pretirano preštevat in balansirat s kalorijami, pa ta naloga ponavadi žal postaja vse težja
In na koncu se moraš že res odrekat, da se ti ne pozna vsak grižljaj, ker si že čist presnovo zmešaš
Se spomnim Alohe, ko je še pisala na forum, ki ji je suha in hkrati mišičasta postava zelo veliko pomenila in je garala za to, kako je tarnala, da ne more več nobenega normalnega obroka pojesti (ne samo, ker se je 'bala' oglj. hidratov, ampak tudi, ker ji je trener povedal, da brez negativnih posledic za pridobljeno postavo ne bo mogla presedlat s tistih mini bizarnih obrokcev na kakšnega normalnega). Res si življenje po nepotrebnem še sami kompliciramo
Glede teme: baročne postave mi niso všeč, tako da bi bila zelo prizadeta (ne srečo je nimam:) ).

V glavnem, sem še jaz pogledala, meni to ni shirana postava, zdi se mi zelo lepa, vitka in oblikovana, ima pa punca to srečo, da nima široke medenice in boki zato še ožje izpadejo

Glede teme: baročne postave mi niso všeč, tako da bi bila zelo prizadeta (ne srečo je nimam:) ).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov