Fant mi je rekel, da imam baročno telo!

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2005
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a BaUcYkA » 15. Okt. 2007 0:39

ok mene bi tudi v slabo voljo spravo, če bi mi kaj takega reko. mi je pa že ena vzela besedo iz ust z komentarjem o njegove `baročnem` korenjaku. jas bi mu v tistem trenutku rekla ko bi meu vsaj ti tak baročnega v hecu ane? :twisted: na koncu sta oba užaljena al pa se smejita kake norije streljata;)
Uporabniški avatar
nokia_b
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a nokia_b » 15. Okt. 2007 11:42

js bi ga zašvasala za uho..haaaalo??? baročno telo??? wtf :?
Uporabniški avatar
jasmine
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jasmine » 15. Okt. 2007 16:01

oooooo faaaaaaaaaaaaaaaak ......

ej zenske svasta!!!
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metron(temporary) » 15. Okt. 2007 17:03

nokia_b napisal/-a:js bi ga zašvasala za uho..haaaalo??? baročno telo??? wtf :?

hehe...točn to sm tut jz pomislu...ma si ne drznem ženski rečt tako pa nej ma še tok samozavesti :D Sicer pa sm si zdj mal natančneje pogledu, kakšno obdobje je barok in mi ni čist nč všeč v tem obdobju.
Uporabniški avatar
GloR-Red
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a GloR-Red » 11. Mar. 2008 21:32

:lol:
Love yourself. Be fatal.
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 10. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a @smrketka@ » 12. Mar. 2008 10:14

itak da kompliciraš. verjetno s to izjavo ni hotel povedati, da si kao okrogla al karkol že.verjetno je bil samo komentar, ti pa narediš tak halo. paniko zganjaj rajš tam kjer je res treba, da te je pa tole zmotil, je pa tud mal preveč. sicer pa njemu rečeš da te je zmotil, ne pa da nas tu sprašuješ
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 13. Mar. 2008 23:03

baročno hahhahahhahhahha!!!! :D kul. Js vem, da bi padla od od smeha s postle al kamorkoli že, če bi mi to reku :D

Drgač pa je to lahko pomoje samo + :)
Uporabniški avatar
Shannon
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Shannon » 14. Mar. 2008 14:55

Sem raje baročna kot grda okostnjakinja z modnih stez.
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 14. Mar. 2008 16:06

Shannon napisal/-a:Sem raje baročna kot grda okostnjakinja z modnih stez.

hehe, tole je pa kot da bi mene poslušal :D mam raj 10 kg preveč kot pa 10 kg premau pa da me še vetr zlom na pou :P
Uporabniški avatar
BlackPerla
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 10. 2007
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a BlackPerla » 25. Mar. 2008 7:14

Ma ja. Večina ima raje 15 kg minusa, kot pa preveč, ampak men je to vseen. Ni mi všeč, da nekdo močnejše zafrkava ali pa tiste totalno suhe. Folk si je zastavu neka merila, ki men ne dišijo. Pa večina pravi, tk pa tk moreš bit. Ni nujno, da si.
Mislim, da so suhi ljudje tečn in debeli nesrečni. Pač to vedno čujem, ko imamo kake debate s prijatelji, ki vedno bolj to potrjujeo. Ni pa rečeno, da je tako. Človek si sam izbira kakšen bo, po karakterju ali pa po postavi, razn izjeme, ki imajo določene gene.
Recimo, ženska je lahko simpatična tut kljub baročni postavi. Jih kar nekaj poznam, ki men sicer niso všeč, ampak imajo same neki sexi tipe. Sicer pa tudi bolj odebeljeni tipi imajo lušne punce. In če sem že pri tipih, sem opazila, da odebeljeni tipi tudi gledajo postavne punce, raje kot une bolj baročne. Pri tem se mi zatakne v grlu, zaradi določenih primerkov, ki misl, kako fajno lušno bejbo bo dobil. A na sebi pa neb nič naredil. Nič neb naredil za svoje telo in tudi ne za intelekt.
Tole sem sicer napisala zelo splošno, s samo določenega vidika. Vem, da je veliko različnih ljudi, za katere to definitivno ne velja.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 27. Mar. 2008 13:09

te čisto zastopim da se gadno počutiš... men je tud fant reku enkrat ko sva se naga valjala v postli 'pujsek moj' in sm bla taka: :eek: in pol taka::angry:
:D
pač se kr sekiram zarad svoje postave (oz sm se takrat ko mi je to reku) pa pazim na prehrano in vse.. pa se mi je full grdo zdel... wtf??
pol se je revček nekej trudu da bi mi razložu da je mislu to tko, ljubkovalno, seveda ga nism poslušala tako da je pol ostal brez sexa :D kazn mora bit... :zunge: ;D
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 27. Mar. 2008 15:51

Boh ne dej, da mi da "baročni kompliment" :angry: , se ga u luft fizično lotm, tko da bi biu on tisti, k bi meu še kšn mesec lep, baročn, zeleno plavo črn telešček :< .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Shannon
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Shannon » 29. Mar. 2008 12:43

Dita- napisal/-a:te čisto zastopim da se gadno počutiš... men je tud fant reku enkrat ko sva se naga valjala v postli 'pujsek moj' in sm bla taka: :eek: in pol taka::angry:

Pujsek moj :D :D stara, zakon si. Ka sem se narežala zdele :lol:
Uporabniški avatar
^cherry^
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ^cherry^ » 29. Mar. 2008 14:55

Aloha napisal/-a:Boh ne dej, da mi da "baročni kompliment" :angry: , se ga u luft fizično lotm, tko da bi biu on tisti, k bi meu še kšn mesec lep, baročn, zeleno plavo črn telešček :< .

Se strinjam.
Uporabniški avatar
habibi7
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a habibi7 » 30. Mar. 2008 2:49

če to reče dec svoji bejbi, ki je suha oz. normalne postave si zasluž še sam kako sočno nazaj (ni čudn da so babe pol vse zafrustrirane zarad teh svojih kil...).
če pa to reče bejbi, ki je res mal bolj okrogla pa se nima(š) kaj sekirat, saj je povedal po pravici (deci ne dojamejo, da nočemo slišat te resnice) .
ne vem kaj delate tak halo iz tega.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov