Fant mi je rekel, da imam baročno telo!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
ok mene bi tudi v slabo voljo spravo, če bi mi kaj takega reko. mi je pa že ena vzela besedo iz ust z komentarjem o njegove `baročnem` korenjaku. jas bi mu v tistem trenutku rekla ko bi meu vsaj ti tak baročnega v hecu ane?
na koncu sta oba užaljena al pa se smejita kake norije streljata;)

- metron(temporary)
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
nokia_b napisal/-a:js bi ga zašvasala za uho..haaaalo??? baročno telo??? wtf
hehe...točn to sm tut jz pomislu...ma si ne drznem ženski rečt tako pa nej ma še tok samozavesti

- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
itak da kompliciraš. verjetno s to izjavo ni hotel povedati, da si kao okrogla al karkol že.verjetno je bil samo komentar, ti pa narediš tak halo. paniko zganjaj rajš tam kjer je res treba, da te je pa tole zmotil, je pa tud mal preveč. sicer pa njemu rečeš da te je zmotil, ne pa da nas tu sprašuješ
-
BlackPerla - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 10. 2007
- Kraj: Celje
Ma ja. Večina ima raje 15 kg minusa, kot pa preveč, ampak men je to vseen. Ni mi všeč, da nekdo močnejše zafrkava ali pa tiste totalno suhe. Folk si je zastavu neka merila, ki men ne dišijo. Pa večina pravi, tk pa tk moreš bit. Ni nujno, da si.
Mislim, da so suhi ljudje tečn in debeli nesrečni. Pač to vedno čujem, ko imamo kake debate s prijatelji, ki vedno bolj to potrjujeo. Ni pa rečeno, da je tako. Človek si sam izbira kakšen bo, po karakterju ali pa po postavi, razn izjeme, ki imajo določene gene.
Recimo, ženska je lahko simpatična tut kljub baročni postavi. Jih kar nekaj poznam, ki men sicer niso všeč, ampak imajo same neki sexi tipe. Sicer pa tudi bolj odebeljeni tipi imajo lušne punce. In če sem že pri tipih, sem opazila, da odebeljeni tipi tudi gledajo postavne punce, raje kot une bolj baročne. Pri tem se mi zatakne v grlu, zaradi določenih primerkov, ki misl, kako fajno lušno bejbo bo dobil. A na sebi pa neb nič naredil. Nič neb naredil za svoje telo in tudi ne za intelekt.
Tole sem sicer napisala zelo splošno, s samo določenega vidika. Vem, da je veliko različnih ljudi, za katere to definitivno ne velja.
Mislim, da so suhi ljudje tečn in debeli nesrečni. Pač to vedno čujem, ko imamo kake debate s prijatelji, ki vedno bolj to potrjujeo. Ni pa rečeno, da je tako. Človek si sam izbira kakšen bo, po karakterju ali pa po postavi, razn izjeme, ki imajo določene gene.
Recimo, ženska je lahko simpatična tut kljub baročni postavi. Jih kar nekaj poznam, ki men sicer niso všeč, ampak imajo same neki sexi tipe. Sicer pa tudi bolj odebeljeni tipi imajo lušne punce. In če sem že pri tipih, sem opazila, da odebeljeni tipi tudi gledajo postavne punce, raje kot une bolj baročne. Pri tem se mi zatakne v grlu, zaradi določenih primerkov, ki misl, kako fajno lušno bejbo bo dobil. A na sebi pa neb nič naredil. Nič neb naredil za svoje telo in tudi ne za intelekt.
Tole sem sicer napisala zelo splošno, s samo določenega vidika. Vem, da je veliko različnih ljudi, za katere to definitivno ne velja.
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
te čisto zastopim da se gadno počutiš... men je tud fant reku enkrat ko sva se naga valjala v postli 'pujsek moj' in sm bla taka:
in pol taka::angry:
pač se kr sekiram zarad svoje postave (oz sm se takrat ko mi je to reku) pa pazim na prehrano in vse.. pa se mi je full grdo zdel... wtf??
pol se je revček nekej trudu da bi mi razložu da je mislu to tko, ljubkovalno, seveda ga nism poslušala tako da je pol ostal brez sexa
kazn mora bit...

pač se kr sekiram zarad svoje postave (oz sm se takrat ko mi je to reku) pa pazim na prehrano in vse.. pa se mi je full grdo zdel... wtf??
pol se je revček nekej trudu da bi mi razložu da je mislu to tko, ljubkovalno, seveda ga nism poslušala tako da je pol ostal brez sexa

Our passion is our strength <3
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Boh ne dej, da mi da "baročni kompliment"
, se ga u luft fizično lotm, tko da bi biu on tisti, k bi meu še kšn mesec lep, baročn, zeleno plavo črn telešček
.

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
habibi7 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 5. 2005
če to reče dec svoji bejbi, ki je suha oz. normalne postave si zasluž še sam kako sočno nazaj (ni čudn da so babe pol vse zafrustrirane zarad teh svojih kil...).
če pa to reče bejbi, ki je res mal bolj okrogla pa se nima(š) kaj sekirat, saj je povedal po pravici (deci ne dojamejo, da nočemo slišat te resnice) .
ne vem kaj delate tak halo iz tega.
če pa to reče bejbi, ki je res mal bolj okrogla pa se nima(š) kaj sekirat, saj je povedal po pravici (deci ne dojamejo, da nočemo slišat te resnice) .
ne vem kaj delate tak halo iz tega.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov