Fant mi je rekel, da imam baročno telo!

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 04. Okt. 2007 0:19

če ti je povedal to je najbrž mislil kot kompliment.. kateri fant je pa še kdaj svoji izbranki rekel da je "debela".. (tudi če je na lep način)
sicer pa moj fant pravi za take stvari, da se v glavi slišijo veliko bolje kot potem ko jih izustijo :D
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
sanjavi hudiček
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjavi hudiček » 04. Okt. 2007 10:10

vprašaj ga ali je mislil pozitivno ali negativno. ampk msilim d je bil kr kompliment.
Uporabniški avatar
..aNia*.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ..aNia*. » 04. Okt. 2007 10:21

Ja js bi ga še tisti trenutek vprašala kva je mislil s tem :) Mene sicer ne bi zmotilo: Imam raje mal oblin kakor pa da sem okostnjak
Don''t care what people say, just follow your own way...
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 04. Okt. 2007 10:28

Roberta R. napisal/-a:če ti je povedal to je najbrž mislil kot kompliment.. kateri fant je pa še kdaj svoji izbranki rekel da je "debela".. (tudi če je na lep način)D

Vemo tudi za take.
Če se ne motim, smo imeli tudi takšno temo že nekoč tukaj.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 04. Okt. 2007 11:37

jst bi to vzela kot kritiko...kdaj se bojo tipi navedli, da je treba povezat mozgane in jezik???!!!
če bi se men kej takga zgodilo, bi garant kej rekla nazaj.. recimo, d on pa nima "barocnega"...pa nej pol tuhta al je "tehnika" res edina pomembna :)
sabinca:)
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sabinca:) » 04. Okt. 2007 17:59

Vprašaj ga, kaj to pomeni :) le on ti lahko to pove...ni važno, da je mislil v negativnem smislu....po moje je bil to kompliment :)

prepričaš pa se lahko sama, seveda tako, da ga vprašaš ;D
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metron(temporary) » 04. Okt. 2007 18:08

uh ja...miloška venera...kukrkol jo obrneš, ni kompliment
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a britney20 » 04. Okt. 2007 18:31

Mislm da je kompliment
Uporabniški avatar
bjondina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bjondina » 04. Okt. 2007 18:32

Jao, saj niso bile vse ženske v baroku kot Miloška Venera. :roll:
Vprašaj enkrat tipa ali je to mislil na pozitiven ali negativen način. Reci, da te pač zanima, ker sta skupaj in želiš vedeti. :) Zdaj glede na to, da smo si ljudje zelo različni tako po miselnosti kot po zunanjosti, bi pač vsaka ženska drugače reagirala. Jaz osebno tega ne bi vzela kot slabo, sploh če si mu všeč takšna kot si (v vsakem primeru pa moraš biti zadovoljna sama s sabo, tudi če njemu nisi - ampak to je že za drugo temo :D).
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 04. Okt. 2007 18:35

Kak je men smešna ta izjava - da maš baročno telo. :rofl: Sam če bi men kdo kej takga reku, se mi pa ne bi nč kej smešno zdelo, js ne bi ravno tega jemala kot kompliment.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 04. Okt. 2007 19:21

Eh... Zakaj bi si pa človek tako gnal k srcu? Malo preveč "picajzlasto" se vem ne zdi?
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metron(temporary) » 04. Okt. 2007 19:22

...sam je razlika če eni rečš...matr maš ti fletne nogice...al pa kako maš pa ti baročne noge :D
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 04. Okt. 2007 19:27

Men se to drugo (baročne noge) ne sliši kot kompliment... :?
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 04. Okt. 2007 19:41

metuljčica* napisal/-a:
Roberta R. napisal/-a:če ti je povedal to je najbrž mislil kot kompliment.. kateri fant je pa še kdaj svoji izbranki rekel da je "debela".. (tudi če je na lep način)D

Vemo tudi za take.
Če se ne motim, smo imeli tudi takšno temo že nekoč tukaj.

resno? ok tega nism zasledila.. se mi pa zdi blazno čudno.
P: sem debela v tej obleki?
F: seveda. preobleci se.
ja no.. vse je mogoče
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 04. Okt. 2007 19:45

Ahhh.... Babe :D .
En tip ti reče: "Bejb, maš debelo rit, ma meni je ql.", drugi pa ti bo reko: "Wow, bejba, tvoja ritkica je tak kjutkana.", tretji ti bo reko: "Je lušna, je kaj za primit.", četrti,... Tisoč izrazov za isti pomen. Meni če tip reče, da mam baročno postavo, baročne noge, baročne oke, pa ne vem, kaj še vse, mu rečem, sam hvala, ker barok je bilo eno res enkratno obdobje. Morda malo preveč kičasto, pa dobro, ni panike.
Danes so pač modni trendi, da so sexi suhe babe, preklaste, z dolgimi lasami, napudrane, našminkane, tak da ko jo za glavo kresneš, ji pade celi omet dol, pa si lahko pou bajte zmaltaš s tem,... Čez leto, dve pa bodo spet drugi trendi.
Preveč se obremenjujete s tem, kako izgledate. Mislim, saj je super, če si kot ženska sexi, pa bla bla bla, sam je pa tut klinac, ko ugotovijo tipi, da se za fasado skriva ena velika, prazna luknja in da ženske nimajo ponucat za nič, razen za to, da zafilajo eno luknjo, ki jo redno nosijo s seboj.
Če ženska izžareva samozavest (!) in pozitivno energijo, bo izgledala sexi pa četudi ima debelo rit, močne boke, močne prsi in pač ni ravno suha!
In ženska, ki je samozavestna se defenitivno ne bi ukvarjala s takšnimi (ne)komplimenti, ker ima v prvi vrsti rada samo sebe.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]