Fant mi je rekel, da imam baročno telo!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
PurpleBitch - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Maudisa napisal/-a:jaz bi ga malo čudno pogledla,če bi mi to rekelseveda bi takoj sledilo vprašanje ali misli to kot pozitvno ali negtivno..
ja tut jaz bi obvezno vprašala kaj misli s tem! mi pa vsekakor nebi blo vseeno če bi kai takega rekel...bi verjetno vzela bolj negativno kot pozitivno...čeprav verjamem v to da pomoje ni blo mišleno lih negativno no

-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
nc tazga..midva se itak skos neki hecava tko da bi se sam smejala pa ce te pa ze zre ga pa pras kaj je mislu
ti pa povem, da ce si ti zadovolna sama s sabo te taka pripomba ne more potret...telo je tvoje in bodi zadovoljna znjim.
ti pa povem, da ce si ti zadovolna sama s sabo te taka pripomba ne more potret...telo je tvoje in bodi zadovoljna znjim.
Zivljenje je piskotek!
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Mene bi tudi zmotilo, ker nisem dovolj samozavestna glede svojega telesa.
To bi prej vzela kot kritiko kot pa kompliment.
Kar pa ne pomeni, da je tako mislil tudi tvoj fant.
To bi prej vzela kot kritiko kot pa kompliment.
Kar pa ne pomeni, da je tako mislil tudi tvoj fant.
-
awSome - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2007
- Kraj: Kraški svet
Jaz se pridružujem mnenju drugih, da bo še najboljše če njega vprašaš, kajti samo on ve kaj je mislil s tem...vsi ostali pa lahko le ugibamo.
Če pa ga že nočeš vprašat, poskušaj "preverit" njegovo znanje o baroku... mogoče boš prišla po ovinkih do tega, kaj on pomni pod baročno telo
Malo za šalo malo za res...
mislim da se ti ni potrebno preveč obremenjevat s tem, kajti če sta skupaj se mu gotovo dopadeš taka kot si!
Če pa ga že nočeš vprašat, poskušaj "preverit" njegovo znanje o baroku... mogoče boš prišla po ovinkih do tega, kaj on pomni pod baročno telo

Malo za šalo malo za res...

-
cool_chick - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2007
amm mogoče je mislil s tem da maš lepe obline....če pa je mislu celulit..pol pa bedno.priznam, da bi se kr mal zaskrbela
verjetno bi ga uprašala kaj je stem mislil?!

-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Mene osebno bi me spravilo v slabo voljo ker svoje postave nemaram...ker bi takoj pomislila, da sem pač preveč močna (kar misliš sama sedaj). Drugače pa je vseeno najbolje, da ga povprašaš v kakem smislu je to mislil...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- sarita
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2007
Marsikateremu fantu je všeč, da ima na ženski kaj za prijet. Ko pogledam sliko "nove" Angeline Jolie me kar srh spreleti - noge kot 2 zobotrebca... brr...
Baročno telo je po moje mislil kot nekaj lepega. Poglej si baročne slike močnejših žensk - vse so prikazane v sexy pozah. 

-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
Barok... nekomu morda kičasto, drugim... nekaj gracioznega... prelepega... odvisno kak vzameš... ampak definitivno v baroku niso upodabljali ravno suhic
vprašaj ga kako je to mislil, morda je hotel povedat, da si malo bolj okrogla, ampak si mu najbrž všeč, če ne ne bi bil s tabo in ga ne bi privlačila, lahko pa je samo hotel pohvalit tvojo postavo, pa človek najbrž nima najbolj pojma o umetnosti pa je pač izjavil, ker se mu je dobro čulo
vprašaj ga kako je to mislil, morda je hotel povedat, da si malo bolj okrogla, ampak si mu najbrž všeč, če ne ne bi bil s tabo in ga ne bi privlačila, lahko pa je samo hotel pohvalit tvojo postavo, pa človek najbrž nima najbolj pojma o umetnosti pa je pač izjavil, ker se mu je dobro čulo

"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
- iziris
- Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 10. 2006
js sem čist znorela, ker mi je reku, da mi še en krog s kolesom ne bi čisto nič škodil.. čeprav se je pol izkazal, da je bil to sam en beden način kako bi bla več časa skupi.. mislm.. moški.. reč, da naj grem s tabo..
in v tvojem primeru.. reč, da sem lepa pa je
je pa stvar v tebi.. js sem zapaničarla takrat.. ker sem se zredila za tisto kilo in mela menstro..
tko, da.. bolj kot v njem, je stvar v tvoji glavi..
in v tvojem primeru.. reč, da sem lepa pa je

je pa stvar v tebi.. js sem zapaničarla takrat.. ker sem se zredila za tisto kilo in mela menstro..

Love rules the court, the camp, the grove and men below, and saints above; For love is heaven and heaven is love. Sir Walter Scott
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
~NIA~ napisal/-a:MissBig napisal/-a:če ne bi mislil na pozitiven način bi bil tiho
pomojm tud ja.. čene pa nevem, še sama mu reč da ma pa gotično telo..
v primeru da je visok in anoreksičen, se pravi šilasto ločno zaključen, ima na glavi gotsko krogovičje in je jasno viden vzgon v višino

"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
mene to osebno ne bi užalilo ker imam raje kašno kiloveč kot pa da sem taka kot tisti ki se sprehajajo na modnih pistah
sicer če te pa že zanima zakaj ne prašaš? ja logično ane...

sicer če te pa že zanima zakaj ne prašaš? ja logično ane...
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov