Fant mi je rekel, da imam baročno telo!

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 6. 2011
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #3 » 18. Jul. 2013 23:28

Hehe :) no sej jaz imam podobno postavo kot ti pa sem se štela za baročno :D
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 21. Jul. 2013 23:50

Slika

to verjetno nekateri štejete pod baročno? :D
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 22. Jul. 2013 0:04

Nope, smo že ugotovili, da je definicija drugačna :) Lep lak za nohte, btw :gut:
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 22. Jul. 2013 0:13

haha ja, precej :D
ma pa neverjetno široke boke, al pa zares suhe noge, čeprav mislim, da kr prvo :D
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 22. Jul. 2013 9:14

Kr ja, sam to pomoje optično še bolj izpade, ker je spodnji del svetel, zgornji pa temen in je manj opazen zaradi teme zadaj :) Bi bilo treba oboje skupaj videt :D
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 22. Jul. 2013 10:14

:eek:

Saj sem vedela, da veliko deklet boleha za prehranjevalnimi motnjami ... ampak, da jih je tako veliko se mi pa tudi sanjalo ni. In ja: nekaj patološkega mora biti v vsakomur, ki v tehle ''bokih'' vidi kaj širokega. Đizs.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 22. Jul. 2013 10:30

^^ Narobe si razumela očitno, govora je o kosteh, tj. širini medenice, nikakor ne o oblinah! ;) Če malo nazaj pobrskaš po temi, bi videla, zakaj smo o tem debatirali (debata je bila o tem, ali dejstvo, da so kosti medenice širše od pasu, pomeni baročno postavo). Na sliki je vitko dekle s takšno medenico, kot opisano zgoraj, kot antipod deškim, ravnim bokom, o katerih smo tudi govorili. Meni je čisto kul, tudi sama nimam ravnih bokov in mi je to večino časa všeč.

In ne, to ni baročna postava, logično, da ne :)
Zadnjič spremenil dot, dne 22. Jul. 2013 10:35, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 22. Jul. 2013 10:33

Mnjah, sm mislla da sm že čudna ker gledam in gledam one gif in ne duha ne sluhah o bokih.... Ne vem no, v mojem pojmovniku tole pač ni primer širokih bokov.

Pod baročno postavo si pa js predstavljam žensko z oblinami, ki mal kipi. Recimo Sara Ramirez je men taka top ženska, pa jo je mal več skupi, ampak mi ni baročna, ker ima tako ''čvrsto'' postavo. Enako npr. Kat Dennings.

Baročna mi je npr. Cristina Aguilera s tem tipom postave. Ko se vidi da je bolj zalita kot čvrsta.

Sicer je pa tak, da si ženske verjetno pod baročno predstavljamo kej druga kot tipi, ko čejo dat kompliment, babe pa vzamemo kot slabo, ker stvari vidimo drugače. Baročno je itak širok pojem, povezan z oblinastim telesom. Itak pa gre mal v +/- pri vseh kje je meja med baročnim, zalitim, zajetnim, debelim.... Ampak v končni fazi, če ti tip reče to med valjanjem po pojsli ziher ni mišljeno zlonamerno :D
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 22. Jul. 2013 10:39

^^ Ja, logično, da je suha ta na gif-u, preberite si malo višje razlago, za kaj je sploh šlo :D Rollin pomoje nima nobenih motenj in ve, da je vitka, samo za stvar poimenovanja tipa postave je šlo, kar smo pa razrešili potem :)
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 22. Jul. 2013 12:09

Pa ne da se men ttih vaših osebnih prerekanj brat no. Če pa kdo ribari za komplimenti s sarkastičnimi izjavami, pol pa očitno ne obvlada lih tega.
Flavij
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Flavij » 22. Jul. 2013 12:53

'Utemeljitelj' tega pojma je flamski slikar Rubens.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 22. Jul. 2013 14:10

Nihče se ne prereka, čisto normalno govorimo o baročnih postavah in pomenu tega pojma, kot si ga kdo predstavlja :gruebel: Saj tisto na gifu ni Mishela drugače.

@Flavij: jp, jaz imam vedno pred sabo tisto sliko s tremi gracijami ali pa baročne angelčke, ko kdo omeni ta izraz :)
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2010
Kraj: logatec

Neprebrana objavaNapisal/-a panthol » 22. Jul. 2013 22:48

Mishela napisal/-a:Slika

to verjetno nekateri štejete pod baročno? :D

kaj je tukaj baročnega? To še suho ni ampak presuho. Kot da bi gledal 12 letno punčko.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 22. Jul. 2013 23:51

^^ Nič ni baročnega, sem že jaz ene 3x na tej isti strani razložila, da je mislila medenico, par postov višje poglej ;) Zdej se mi pa ne da več ponavljat, naslednjič naj kar Mishela razlaga, zakaj je to prilepila :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov