Fant mi je rekel, da imam baročno telo!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- suspicious_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2008
Shannon napisal/-a:Sem raje baročna kot grda okostnjakinja z modnih stez.
sama sem kar precej suha(ne preveč), hvala bogu imam take gene in mi ni potrebno popolnoma nič skrbeti kaj pojem!tale izjava me je pa zelo zmotila, saj se osebno nikoli in res nikoli nisem norčevala iz deklet močnejše postave...osebno pa kar velikokrat slišim od kakšne "močnejše" da ima rajši nekaj kg več kot pa da je taka kot jaz ali kot ti okostnjaki z modnih pist itd... punca malo razmisli kaj govoriš, ker verjetno se tudi ni ne počutiš dobro ko ti kdo reče da si GRDA debela...
lp
-
.buba. - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 6. 2007
Hm....jah no ne vem. Zelo odvisno kakšno postavo imaš. Ampak zase vem, da bi me zmotilo, zagotovo. Sicer pa, meni je mami zmer pravla, da lepo žensko telo ni debelo, mora pa biti lepo oblikovano, torej ne koščeno. Najbolš bo pa da ga prašaš.
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
jst pa ne vem v čem je tak problem - sej same veste kakšne ste. če bi men tip kej takšnega rekel, bi se mu itak začela smejat. če pa to nekdo reče močnejši ženski, se mi pa ne zdi nič narobe (dokler ne gre za zafrkavanje in žaljenje). baročno telo se men zdi čist lep način ženski povedat da je malo bolj okrogla, face it (če se je že treba okrog tega pogovarjat).
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
Mishela - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
men je enkrat reko, da imam ''tako lepo žensko postavo'' in sem bla čisto fertik
to je bil eden izmed glavnih vzrokov zakaj sem začela hujšat in the first place - da ne bi postala ženska, da ne bi rabla odrast.
sej vem, da ni vedo, da tega ne sme rečt, ampak mi je blo precej grozno
če bi mi pa kdo kdaj reko da sem baročna, pol pa itak štrik okol vrata haha

to je bil eden izmed glavnih vzrokov zakaj sem začela hujšat in the first place - da ne bi postala ženska, da ne bi rabla odrast.
sej vem, da ni vedo, da tega ne sme rečt, ampak mi je blo precej grozno

če bi mi pa kdo kdaj reko da sem baročna, pol pa itak štrik okol vrata haha

- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
dobro, sam zate je celemu svetu jasno, da imaš resne probleme s samopodobo.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Kako strašno smo si različne, kajne ... jaz sem pa presrečna, če mi moj reče, da imam seksi žensko postavo. Ljubi bog, če bi rekel, da sem lepo suhljata ali pa da imam tako luštno otroško postavico, bi me zanj (pa tudi zame) resno zaskrbelo. Sem bila vedno prepričana, da je malo maščobe (ja, ne mišic ... maščobe!) na bokih in riti nujno in potem sem ravno zadnjič brala, da se ena tretjina estrogena ustvari ravno v tej ''ženski'' maščobi. Nimam pojma, če je res, bojda naj bi to vplivalo na plodnost (bolj hruškaste/kitarske ženske naj bi bile bolj plodne), meni zveni logično, poleg tega mi je pa to tudi neskončno všeč: moj dec ima rad obline (ne, nisem debela, celo malo presuha, kar se ITM tiče), jaz pa rada dobro jem. Pri tem delam še na svoji ''ženskosti'' in plodovitosti in po mojem je to totalni win-win-win!
A ti mishela se kaj zdraviš drugače?
A ti mishela se kaj zdraviš drugače?
-
panthol - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2010
- Kraj: logatec
baročne (kar je drugače kakor debelušne) so top!
suhe in presuhe, to je katastrofa.... joj no, ženska ni ženska, če nima oblin. Torej rit, joške, noge, tko kot se zagre. Če je športno-baročna, to je pa jackpot! Ker take imajo lepo čvrsto kožo, nič mlahavosti. Danes vse ženske nekaj hujšate kao da ste lepše v oblekah, ko pa vržete cunje dol ste pa po večini vse mlahave, brez mišičnega tonusa, mlahava rit...
my 2c
suhe in presuhe, to je katastrofa.... joj no, ženska ni ženska, če nima oblin. Torej rit, joške, noge, tko kot se zagre. Če je športno-baročna, to je pa jackpot! Ker take imajo lepo čvrsto kožo, nič mlahavosti. Danes vse ženske nekaj hujšate kao da ste lepše v oblekah, ko pa vržete cunje dol ste pa po večini vse mlahave, brez mišičnega tonusa, mlahava rit...
my 2c
-
Mishela - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
vsaka ženska je ženska, ne glede na to kako zgleda.
isto nespoštljivo je nekomu rečt, da je presuh, kot če bi komu reku da je predebel in pravtako ne moreš ženski rečt, da ni ženska če nima vseh teh oblin, mogoče pa je naravno takšna in jih pač ne more pridobit?
noben ne pomisli na vse opcije, priznam da tudi sama nisem, dokler nisem vidla enga posta na tumblrju, ki opisuje ravno to kaj sem zgoraj povzela.
@Abby, ja, ''že'' dobro leto.
isto nespoštljivo je nekomu rečt, da je presuh, kot če bi komu reku da je predebel in pravtako ne moreš ženski rečt, da ni ženska če nima vseh teh oblin, mogoče pa je naravno takšna in jih pač ne more pridobit?
noben ne pomisli na vse opcije, priznam da tudi sama nisem, dokler nisem vidla enga posta na tumblrju, ki opisuje ravno to kaj sem zgoraj povzela.
@Abby, ja, ''že'' dobro leto.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
zdravo živite, pa se telo samo odloči kakšno telo je popolno
največji problem je to da velka večina ljudi gleda sam na kile. in ker se jim telovadit ne da, grejo na magic čajček dieto in zgubijo 10 kil v dveh tednih in so ful srečne, ampak izgubijo mišično maso in ostane samo maščoba, zarad česar nastane celulit, zdravstvene težave, kile se pa počasi kopičijo dalje in to kile, ki se jih z dieto ne izgubi - maščoba.
jaz recimo ne gledam presuh/predebel ampak zdrav/nezdrav. in ugotoviš kako mim usekajo v tabloidih o popolnih postavah, ko pokažejo vreče špeha s sicer popolno kilažo.
recept za zdravo življenje in popolno postavo: pol ure kardio na dan, lahko mal za mišice, zdrava prehrana, 4 enakomerni obroki na dan, 8 ur spanca na dan, 2 litra vode na dan. in 1 let tega da se telo navadi.

največji problem je to da velka večina ljudi gleda sam na kile. in ker se jim telovadit ne da, grejo na magic čajček dieto in zgubijo 10 kil v dveh tednih in so ful srečne, ampak izgubijo mišično maso in ostane samo maščoba, zarad česar nastane celulit, zdravstvene težave, kile se pa počasi kopičijo dalje in to kile, ki se jih z dieto ne izgubi - maščoba.
jaz recimo ne gledam presuh/predebel ampak zdrav/nezdrav. in ugotoviš kako mim usekajo v tabloidih o popolnih postavah, ko pokažejo vreče špeha s sicer popolno kilažo.
recept za zdravo življenje in popolno postavo: pol ure kardio na dan, lahko mal za mišice, zdrava prehrana, 4 enakomerni obroki na dan, 8 ur spanca na dan, 2 litra vode na dan. in 1 let tega da se telo navadi.
hej norci 

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov