Fant mi je rekel, da imam baročno telo!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
seveda pa preveč samozavesti tut ni dobro.. sm že vidla dostikrat kakšno precej obilno deklino z majico ki odkriva popek.. taka samozavest je pa že rahlo neokusna. pa to je že druga tema.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
ja sej maš marskej zadne čase.. pa glede "komplimenta" se ne obremenjevat.. s tabo je torej si mu všeč.
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
Baročno telo... men se pa to zdi lepo povedano
In v pozitivnem smislu. Že sama izbira besed... Če sta gola ležala, VIDVA, si mu sigurno všeč
so moški ki so jim všeč obline.... Lepo oblikovano telo, da je kje kaj ''za prjet'' no 

- metron(temporary)
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
joj....kva je blo pa v baroku lepga
- metron(temporary)
- Debatorica
priznam da razen Nočne straže ne poznam ostalih preveč natančno, razn tistih rokoko dvorcev..sam celotna kultura in miselnost v temnem srednjem veku...jak
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Kak je men smešn ta izraz - baročne.
V glavnem za mene to ne bi bil kompliment. Lahk pa da je on mislu v dobrem smislu - odvisno kakšn okus ma.

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- metron(temporary)
- Debatorica
~NIA~ napisal/-a:včeri pr POP IN-u, ko so ble predtavljene neke manekenke pa kao neke suhe je pol en (nevem več kdo) reku da niso ravno po njegovem okusu ker so tok suhe in da ima raje baročne ženske
Ma on more govort k je s Špelco šmiru...un butl od Atomicov je bil...jani al kva je

-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
^^ Mhm, ja on. Jaz tut vidla. Se mi zdelo kar malo nesramno kako gladko je povedal, da ta punca ni po njegovem okusu. Saj kot da je on po njenem, ali pa čigavem koli, če smo že pri tem. 

As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov