Fant mi je rekel, da imam baročno telo!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ Narobe si razumela očitno, govora je o kosteh, tj. širini medenice, nikakor ne o oblinah!
Če malo nazaj pobrskaš po temi, bi videla, zakaj smo o tem debatirali (debata je bila o tem, ali dejstvo, da so kosti medenice širše od pasu, pomeni baročno postavo). Na sliki je vitko dekle s takšno medenico, kot opisano zgoraj, kot antipod deškim, ravnim bokom, o katerih smo tudi govorili. Meni je čisto kul, tudi sama nimam ravnih bokov in mi je to večino časa všeč.
In ne, to ni baročna postava, logično, da ne

In ne, to ni baročna postava, logično, da ne

Zadnjič spremenil dot, dne 22. Jul. 2013 10:35, skupaj popravljeno 2 krat.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Mnjah, sm mislla da sm že čudna ker gledam in gledam one gif in ne duha ne sluhah o bokih.... Ne vem no, v mojem pojmovniku tole pač ni primer širokih bokov.
Pod baročno postavo si pa js predstavljam žensko z oblinami, ki mal kipi. Recimo Sara Ramirez je men taka top ženska, pa jo je mal več skupi, ampak mi ni baročna, ker ima tako ''čvrsto'' postavo. Enako npr. Kat Dennings.
Baročna mi je npr. Cristina Aguilera s tem tipom postave. Ko se vidi da je bolj zalita kot čvrsta.
Sicer je pa tak, da si ženske verjetno pod baročno predstavljamo kej druga kot tipi, ko čejo dat kompliment, babe pa vzamemo kot slabo, ker stvari vidimo drugače. Baročno je itak širok pojem, povezan z oblinastim telesom. Itak pa gre mal v +/- pri vseh kje je meja med baročnim, zalitim, zajetnim, debelim.... Ampak v končni fazi, če ti tip reče to med valjanjem po pojsli ziher ni mišljeno zlonamerno
Pod baročno postavo si pa js predstavljam žensko z oblinami, ki mal kipi. Recimo Sara Ramirez je men taka top ženska, pa jo je mal več skupi, ampak mi ni baročna, ker ima tako ''čvrsto'' postavo. Enako npr. Kat Dennings.
Baročna mi je npr. Cristina Aguilera s tem tipom postave. Ko se vidi da je bolj zalita kot čvrsta.
Sicer je pa tak, da si ženske verjetno pod baročno predstavljamo kej druga kot tipi, ko čejo dat kompliment, babe pa vzamemo kot slabo, ker stvari vidimo drugače. Baročno je itak širok pojem, povezan z oblinastim telesom. Itak pa gre mal v +/- pri vseh kje je meja med baročnim, zalitim, zajetnim, debelim.... Ampak v končni fazi, če ti tip reče to med valjanjem po pojsli ziher ni mišljeno zlonamerno

-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Pa ne da se men ttih vaših osebnih prerekanj brat no. Če pa kdo ribari za komplimenti s sarkastičnimi izjavami, pol pa očitno ne obvlada lih tega.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Nihče se ne prereka, čisto normalno govorimo o baročnih postavah in pomenu tega pojma, kot si ga kdo predstavlja
Saj tisto na gifu ni Mishela drugače.
@Flavij: jp, jaz imam vedno pred sabo tisto sliko s tremi gracijami ali pa baročne angelčke, ko kdo omeni ta izraz

@Flavij: jp, jaz imam vedno pred sabo tisto sliko s tremi gracijami ali pa baročne angelčke, ko kdo omeni ta izraz

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov