Fant me ne privlači, vseeno mislim nanj

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1174
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 28. Maj. 2008 17:35

tko je blo z mojmu na začetku.. ne da mi je bil grd, al pa kej.. nič posebnega.. in ga verjetno ne bi šla ogovort, če bi srečala nekje v lokalu in se ne bi poznala.. no pa se je zgodil tko, da sva začela kontaktirat prek msnja - ko sem kupovala kitaro od njega.. pol že smsi.. in mi je bil grozno simpatičen poba, videz pa me je skrbel.. zato da greš v sčasoma z nekom v postlo, mora zgledat ane.. no te skrbi so po prvem poljubu minile in če me vprašaš zdej po enem letu, ti povem, da je on zame najlepši moški ;) zato ti js svetujem da poskusi..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 317
Na forumu od: 2. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 28. Maj. 2008 17:50

Jst sm mela tak problem s svojim sedanjim fantom. Enostavno sem preveč padala na vizualno podobo (valda sm privlačla same idiote). Ko sem si končno priznala da mi je všeč (pol leta prepričevanja da mi on nikakor ni všeč, da se mi gabi k ma full dlak, ker je starejši, ker ma mal več kilc jadi jadi, a kljub vsemu sem skos govorila o njem, vse se je vrtelo okoli njega, mki je bil grozn simpatičen...) sem začela gledat njega kot osebo, pozabila sem na stvari ki mi niso všeč in lej lej.. zdej sva skupi že 4leta, ne zamenjam ga za nič na svetu, še vedno sva čist zaljubljena, tut ne štekam kaj mi takrat ni blo všeč ker zdej obožujem ravno tiste stvari ki so mi prej šle v nos... Rada ga imam in sm včasih mal jezna nase ker sem bila taka krava da sem sploh postavila vizualne prioritete na prvo mesto in ga skoraj izgubila.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabniški avatar
duncy
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 50
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a duncy » 29. Maj. 2008 9:39

hmm..podobno se je men dogajal..tip gobcen, faca svetovna...ampak za pogledat pa ni neki ful lepotec..simpaticen...ampak bl k sma se druzla..bl mi je postajal vsec...in ja :oops: zdj sma skupaj...in lahka recem, da taksne zveze k jo imam zdj se nisem imela...in takega tipa met...to se ne zgodi vsaki... :) vcasih se sprasujem ce je to mozno..ampak ocitno je... :razz:
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 778
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 29. Maj. 2008 19:06

meni se je z moim isto zgodilo. na začetku mi je ful padu u oči njegou kolega, sm tela bit z njim a hkrati sva se z sedanjim ful štekala in sm bla zaljubljena u njegou karakter če lahko tko rečem. in nism tela bit z njim kr mi ni biu tok ušeč kukr kolega. . . in poL počasi počasii, usak dan smsi in tko sm se ful navezala nanj in vedno ko sm bla z kolegom sm misnna na njega. počasi počasi mi je postaju še vizualno učeš.
iz tega sm se navadla, da ni pomembn samo videz. če ti neka oseba ustreza karakterno ti počasi postaja tud vizualno učeš.
in zdei sva skupi že skor 9 mescu in ko se spomnem da mi takrat ni biu učeš se smejem sama sebi, kr zdej ga obožujem! ! :love:
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 571
Na forumu od: 18. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 30. Maj. 2008 15:10

NotYourToy napisal/-a:preveč gledaš na vizualnost.
Ljubezen se razvije iz kemije. Zatreskanost pa iz všečosti.
Všeč ti je, a si nočeš priznat ker te skrbi njegov videz.


no tuki spodi se pa tud js podpišem...
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
playa
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 2
Na forumu od: 3. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a playa » 30. Maj. 2008 20:11

NotYourToy napisal/-a:Pontifex-a Maximus-a je sam strah da je avtorica teme teme pisala o njemu :wink: mam prav?
men je sumljivo glede na to da je ona napisala sam en post, on pa tud noče kaj več izdat :D


he he, ne zagotovo to ni on :)

Sm se odločila, da dam priložnost temu fantu, ker mi je res fajn...in itak njegova notranjost prevlada zunanjost. Full sm vam hvaležna za vse odgovore, res hvala, ste mi dal mislit...bomo vidl kako bo...

Pozdravček
Uporabniški avatar
Leyla_
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 120
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Leyla_ » 30. Maj. 2008 22:12

sem v istem. sploh mi ni bil všeč po zunanjusti, totalno anti mojim vizualnim kriterijem, zdj mi že postaja :) se tud stresem ob njem, vse en sam flirt, zajebancija. pa še sanjam ga nekam pogosto. sam še to me moti, da je neki tacga kot sm js visok..
pa, bomo vidli. dokler ne bom zihr v svoja čustva, dokler me več "nič" ne bo motilo, ne bom nič naredila. ne morem si privoščit "igric" s sinom od šefice. danes začet, jutri pa rečt, sori, to ni to. če bi bil kdo drug.. verjetno bi že probala.
če se pa ne bo nič zgodilo.. mi je vsaj pomagal preboleti bivšega..
nasvet zate: daj času čas ;) ko boš pripravljena in prepričana - action!
"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
maffy
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 59
Na forumu od: 8. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a maffy » 02. Jun. 2008 19:44

Ziv

Nisem hotla odpirat svoje teme pa sploh ne vem, če paše v to. Skratka pred kratkim mi je ratal všeč en moj frend pa drugače ni moj tip, ni grd ali pa kej, samo nima takega ...nevemtočnokaj, kot so mi običajno všeč, niti ne stila življenja. Malo prevč da na žur, se mi zdi. Potem jaz se držim enih stvari in se trudim zanje on je pa bolj, na kar bo pa bo. No, to zadnje, glede stila življenja ima največjo vlogo pri meni ampak on ni spet tolk daleč. Tole, da tud jaz preveč mislm nanj me je presentilo.
Čeprav, problem je drugje. Skratka, ne vem ali se všeč tudi jaz njem ali ne. Bi bila pravzaprav prav zadovoljna, če bi vseskupaj vrnila v prejšnje stanje, samo... so se stvari tudi drugače do sedaj spremenile :? Če se trudim kaj se pohecat me tako.. zabodeno pogleda. Trudim se bit ista kot zmeraj, samo se ne spomnim dobro, kakšna sem bila prej do njega. Tele zabodeni pogledi me motijo tudi glede, .... bi se temu reklo, vrnitve v prejšnje stanje. Poleg tega pa, če sem mu jaz všeč nebi zamudila "priložnosti". Sej veste, redko se zgodi, da ti nekdo "potegne".

Mogoče obstaja kako vprašanje, ki bi mu ga lahko postavila, da bi tole zgruntala? Pa ne bi rada vprašala direkt, ker...no, pač, če med nama ni nič bi rada, da bi bilo tako kot prej. Obstajajo kaki indikatorji,... ? Karkoli? Fantje?
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1174
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 03. Jun. 2008 12:20

mislm da razen da vprašaš direkt, ni nobenga recepta, kako boš zvedla če si tut ti njemu všeč..
vpraš ga direkt.. nimaš nič zgubit, že s tem da si se zaljubila v njega, je vajno prijateljstvo takorekoč šlo po zlu, po mojih izkušnjah..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1341
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 03. Jun. 2008 12:37

ej full dobr :D jah, pr men se je dogajal, da je bil drugim grd, meni pa lep .. lep zato, ker je tak Velik človek :D v prenesenem pomenu hehe Tip res faca in razumevajoč in .. vgl. ahhh

Itak se veliko žensk pali na njega že zaradi tega. V življenju nism srečala tok dobrga tipa.. ki te ne bi zavestno zaj*
pa še wannabe doctor je, kar pomeni da mu ni vseeno za ljudi.. :D noro dober.. in zaseden :?
Uporabniški avatar
Temida
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 88
Na forumu od: 25. 6. 2007
Kraj: Dolenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Temida » 10. Jun. 2008 18:54

Da ne odpiram nove teme, pa tud mene zanima samo to - kako naj si to razložim - nek tip me kliče z neko svojo verzijo (recmo da ljubkovalno) mojega imena, lep k ne vem kaj - vse mame bi ga mele za sina, za zeta itd., tko vsaj enkrat na dan pokliče (aja, sva sodelavca!) z neko foro, kao službeno, pol pa tko napelje, da se čveka o vsem drugem, za moj rd je on mene pelu na pijačo, pa recmo k more se me dotakne tko kao po nesreči, pol recmo me skos k seb domov vabi, pa se neki kao ponuja, da bi šla na dopust skp itd...

Men je to mal čudno vse skp in vse jemljem kot zajebancijo. Sem namreč realist in vem, da en tak fejst in študiran itd ne bi pecu mene. Mislm, v lajfu nekak realno gledam na vse in vem kje mi je mesto... Sam pol me pa žre - kaj pa če resn vse to misl pa to, jaz se pa zajebavam? :?
Oglasi se

Samo tisti, ki trpijo, rastejo v lepoto.
Uporabniški avatar
NotYourToy
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 134
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a NotYourToy » 10. Jun. 2008 19:20

ja mi ti ne moremo povedat ial se ta tip heca ali ne..
enkrat reci ja, pol boš pa vidla kak bo reagiru. Če se bo začel smejat in govorit eeeh pa se neki izmikat v hecu, pol se najbrž heca. Če ti bo pa rek neki v smislu: a misliš resno al pa kr uredo, pol pa najbrž je neki na tem :wink:
pojd u akcijo pa boš sama vidla kk pa kaj stvari stojijo. Pa ne se podcenjevat!
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 731
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 10. Jun. 2008 21:13

meni pa se zdi,d a te mora človek tudi vizualno vsaj malo privlačit, da nastane kaj več... mora bit med vama privlačna sila... če tega ni, potem je vse skupaj bolj kot ne prijateljstvo... oz. mogoče da si zato rahlo zmedena, ker je pač moški... pa mogoče polek njega ne moreš enako sproščeno obnašat kot ob osebi ženskega spola...mogoče... ne vem
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Pussy_ka_
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 97
Na forumu od: 2. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Pussy_ka_ » 11. Jun. 2008 11:55

hehe ta primer pa mi je fuul znan.. po pravici povedano ; jaz sem z mojim fantom skup leto pa pol ampak ko sma se spoznala sma bla na začetku 2 mesca fuul vrei kolega in mi NITI malo ni bil všeč vizualno ampak sn bla fuul rada z njim zarad karakterja pa še fuul me je znal nasmejat :oops: tudi potem ko sma začela mi ni bil neke všeč ščasoma pa sn se fuul zalubla v njega :oops:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]