Fant, ki mi je všeč, ima punco
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Green Cookie - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 10. 2013
...od toliko samskih ravno zaseden..
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
mah, lepo mu povej, da ti je zanimiv in da bi ga rada bolje spoznala. potem boš pa videla njegov odgovor.
če ima punco rad ti bo povedal, da je zaseden in da iz te moke ne bo kruha. pa še malce mu boš ego s tem pobožala
če je varalica ti bo rekel, da sicer ima punco, ampak da to ni problem oz ti jo bo zamolčal. v tem primeru ti je itak takoj jasno, da se z njim kaj resnega ne moreš iti.
če si mu pa všeč in bi rad menjal punco ga bo pa to samo vzpodbudilo, da se znebi svoje.
če ima punco rad ti bo povedal, da je zaseden in da iz te moke ne bo kruha. pa še malce mu boš ego s tem pobožala
če je varalica ti bo rekel, da sicer ima punco, ampak da to ni problem oz ti jo bo zamolčal. v tem primeru ti je itak takoj jasno, da se z njim kaj resnega ne moreš iti.
če si mu pa všeč in bi rad menjal punco ga bo pa to samo vzpodbudilo, da se znebi svoje.
Vsak raj ima svojo kačo.
- vilamalina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 11. 2013
nima veze
Zadnjič spremenil vilamalina, dne 24. Apr. 2014 21:47, skupaj popravljeno 1 krat.
-
TLDR - Debatorica
- Na forumu od: 9. 1. 2014
Green Cookie napisal/-a:...od toliko samskih ravno zaseden..
zmeraj isto. al hočejo enga k je zaseden al pa grejo k enemu k jih ma za seboj celo armado. ni tipov, ja itak...
kot mi je rekel kolega player:"za večino žensk je velika večina tipov kanon futer, ološ oz. zadnja izbira..."
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
To je v bistvu logično. Tip, ki ima kakšne zanimive lastnosti, ima po vsej verjetnosti žensko, ali pa vsaj s kakšno seksa. Ali pa z večimi. Zanimiv tip ni osamljen, ni razloga, da bi bil.
In potem maš na tržišču en kup tipov, ki jih nobena noče, ženske se pa pulijo za vezane tipe oz. za atraktivneže.
Ženske, ki se te tekme naveličajo, potem poberejo te tipe, pogosto so jim edine v življenju.
In potem maš na tržišču en kup tipov, ki jih nobena noče, ženske se pa pulijo za vezane tipe oz. za atraktivneže.
Ženske, ki se te tekme naveličajo, potem poberejo te tipe, pogosto so jim edine v življenju.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Ne, razlog je čist enostaven.
vezan tip = reden seks = sproščenost = privlačen
( podobno velja za tipa s f -frendico, seveda )
osamljen tip = brez seksa = nesproščen = neprivlačen
To je vse, nobene druge višje matematike ni.
Poleg tega ženske, ko slišijo, da je tip vezan, predpostavljajo, da sigurno ima dobre lastnosti. Sploh, če je njegova ženska privlačna.
( podobno velja za tipa s f -frendico, seveda )
osamljen tip = brez seksa = nesproščen = neprivlačen
To je vse, nobene druge višje matematike ni.
Poleg tega ženske, ko slišijo, da je tip vezan, predpostavljajo, da sigurno ima dobre lastnosti. Sploh, če je njegova ženska privlačna.
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
TLDR napisal/-a:kot mi je rekel kolega player:"za večino žensk je velika večina tipov kanon futer, ološ oz. zadnja izbira..."
in tebe očitno zelo boli, ker spadaš v to veliko večino(aja?) tipov, zato pa bruhaš po forumu s svojim zagrenjenim pogledom na ženske in odnose.
-
TLDR - Debatorica
- Na forumu od: 9. 1. 2014
Nesanica napisal/-a:Džeki napisal/-a:Ne, razlog je čist enostaven.
this.
+ ženski ostane svoboda, od njega pa dobi večino stvari, zaradi katerih smo ženske ponavadi v zvezi.
in to so?
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
drejča napisal/-a:Izvedela sem, da doma veliko govori o meni, svoje punco naj bi bil že naveličan, a ne vem, ali to kaj res pomeni.
Ok, na prvi pogled ti je bil simpatičen? Torej verjameš, da se "zaljubiš" na prvi pogled in ti karakter osebe ni pomemben? Vrednote, stališča, demoni preteklosti?
Punce je naveličan in o tem razlaga naokol ... Če to kaj pomeni? Seveda, da je douchebag.
In kakšna je točno ta situacija? Ker jaz je trenutno ne vidim, razen če nisi stara 16 let, potem pa razumem kaj misliš.
A goal without a plan is just a wish.
-
sui - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2009
Ti bom js povedala svojo zgodbo,
js sem tudi dve leti nazaj spoznala kul frajerčka samo da nisem vedela da ima bejbo.. ko sem pa izvedela je bilo pa že preopzno ker sem se tak zacoprala da nisem videla nič drugega kot pa njega...
in seveda mi je obljuboval da jo bo pustil, pa se je vleklo en mesec, pa dva, pa pol leta, pa dve leti, pa glej ga šmenta punco ma še kar isto, jaz sem se pa spravila k pameti in odnehala
Hočem ti rečt, da je rizično FUL in da boš v primeru da karkoli začneta in da je še ne pusti zelo zelo trpela, po navadi pa potemtakem takrajšo potegneš.. Wish you all the best, samo jaz sem se od takrat zaklela, da sem raje ku*ba, kot pa še enkrat ljubica
js sem tudi dve leti nazaj spoznala kul frajerčka samo da nisem vedela da ima bejbo.. ko sem pa izvedela je bilo pa že preopzno ker sem se tak zacoprala da nisem videla nič drugega kot pa njega...
in seveda mi je obljuboval da jo bo pustil, pa se je vleklo en mesec, pa dva, pa pol leta, pa dve leti, pa glej ga šmenta punco ma še kar isto, jaz sem se pa spravila k pameti in odnehala
Hočem ti rečt, da je rizično FUL in da boš v primeru da karkoli začneta in da je še ne pusti zelo zelo trpela, po navadi pa potemtakem takrajšo potegneš.. Wish you all the best, samo jaz sem se od takrat zaklela, da sem raje ku*ba, kot pa še enkrat ljubica
here's here's to love!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov