Fant, jaz in se ena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
exdancer - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
marchei napisal/-a:Ja nevem kaj namerava zdj, kr klice me vsak dan, pol ko se dobiva pa mi da lupcka na usta v slovo, samo sexala pa nisva vec od takrat.
Star pa je 27 let.
Problem je po mojm tudi v tem,da sm bila js njegova prva in tudi edina punca do zdj in me je v tolko letih kot sva skup spoznal tudi v slabi luči in dostikrat sem bila ze nesramna do njega. In se mi zdi,da mi ful zameri vse to.Ker pa nima tolko stikov z drugimi puncami, nima tko kake prijateljice ali pa kaj ,pa se mi zdi,da ful idealizira druge punce.
tip pri 27ih bi pa že lahko vedel, da nihče ni popoln. in poanta resne zveze in tega da maš nekoga resnično rad je v tem, da imaš rad tudi njegove slabe lastnosti.
saj nismo v ameriških limonadah in romantičnih komedijah kjer je vse popolno

človeka sprejmeš takega kot je, ali pa ga enostavno ne sprejmeš. ne greš pa idealizirat drugih punc, ki jih sploh ne poznaš, svoji lastni punci pa zamerit, ker je bila nesramna. ??!!?? saj nismo v 1. razredu OŠ

edit: marchei, kakor si opisala situacijo imam zate tale nasvet.... gradi na svoji samozavesti, šele potem se zapleti v naslednjo zvezo. preden sploh s komerkoli na čem gradiš moraš biti sama sebi dovolj in sposobna živeti sama, šele potem boš tudi partnerja videla v drugačni luči in mu dovolila lastno življenje, ki bo normalno vključevalo tudi druge punce - kot prijateljice.
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov