Fant in njegova prijateljica... :/

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 01. Nov. 2010 12:56

Meni je spol pri prijateljstvu sekundarnega pomena, važno mi je, da se z osebo razumem, ji lahko zaupam, se nanjo zanesem ....
Džeki, ti se sam bojiš, da bi ti kakšna 'neznanka' postala frendica, zato ženskih prijateljic 'ne rabiš'. Al se pa tok svoje babe bojiš in problemov, ki nastanejo ob tem ... :D /joking mode off/
As your lover describes you, so you are.
vrtavka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a vrtavka » 01. Nov. 2010 13:30

...
Zadnjič spremenil vrtavka, dne 13. Feb. 2011 14:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 01. Nov. 2010 23:12

Jaz bi na tvojem mestu želela spoznat njegovo prijateljico. Mogoče pa boš potem ugotovila, da je čist fejst punca in boš spremenila mnenje o njej. Menim, da ne rabiš bit nič ljubosumna oz. kakorkoli jezna, ker verjetno ti je fant ne bi šel predstavit, če bi imel z njo kaj več. Se mi zdi čist lepo od njega, da spoznaš tudi njegove prijatelje in da jih ne skriva pred teboj (ali pa tebe pred njimi).
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 02. Nov. 2010 17:16

Jaz tudi ne vidim razloga, yakaj ne bi spoznala te njegove sošolke in prijateljice. Tako bos najboljse videla njun odnos, kakšna oseba je in lahko se komot zgodi, da tudi vidve čez čas postaneta prijateljici....to je pa vse prej kot slabo ane??
marie-ann
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a marie-ann » 03. Nov. 2010 9:11

jaz sem pa ravno enkrat tle na cosmu pod članki brala, da nima nobenega čudnega namena, če ti jo hoče predstavit... to pomeni, da si želi, da bi bila tudi ti z njo dobra prijateljica. baje da bi te moglo skrbet, če te ne bi hotel povabit kdaj skupaj z njima na pijačo.

te pa razumem, ker lahko je govorit, v praksi pa je dosti težje. verjetno ti bo šlo dokaj v nos, če bosta imela kkašne skupne interne fore in se bosta smejala, ti pa ne boš vedela, za kaj se gre. on bi ti v takem primeru mogel razložiti, pač se maksimalno potruditi, da te vključi v družbo.

in če želi tudi ona tebe spoznati, pomeni da si ji že zdaj verjetno kar všeč, in le od koga je ugotovila, da si vredu punca? ziher je neka oseba moškega spola trosila komplimente o tebi ;)

go for it, čeprav zna biti prvih 15 minut ful čudno ;)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: haley, Sarissima