Fant in FB
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
ampak mene so od nekdaj učili, da so tuje torbice, denarnice, pošta (v tem primeru tudi maili in fb) od drugih sveta zadeva, kamor ne hodiš šnofat in rinit nosu brez povabila ali z njim...
ja, to velja za TUJE ljudi
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
MissBitch napisal/-a:smo ljudje različni, da imamo različne poglede na svet, različne ideje... da drugače funkcioniramo v zvezah... bom rekla tako, meni sede moj način, tebi sede tvoj... hvala bogu, da je tako
Da.
Glede tega stikanja, ja, tudi jaz ne stikam tujcem..včasih mi je tudi prijateljem nerodno stikat..celo staršem kdaj..ampak partnerju pa ne.
It was forever..but it didnt last long..
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Meni ne bi bilo preveč všeč če mi ena stika po FBju, bere moje maile, bere moje sporočila, stika po mojih predalih....če hoče kaj kdo pri meni videti mu z veseljem pokažem, ker ne skrivam nič.
Sem svobodno bitje in če mi kdo zaupa, mu dokažem da sem vreden zaupanja. Računov pa ne polagam nikomur.
In isto velja v obratno smer.
Sem svobodno bitje in če mi kdo zaupa, mu dokažem da sem vreden zaupanja. Računov pa ne polagam nikomur.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
Led Zeppelin napisal/-a:Meni ne bi bilo preveč všeč če mi ena stika po FBju, bere moje maile, bere moje sporočila, stika po mojih predalih....če hoče kaj kdo pri meni videti mu z veseljem pokažem, ker ne skrivam nič.
iksekli...
točno to sem hotela povedati jaz, ampak nisem našla pravih besed. tako da 100% podpis.
drgač pa, pod tuje sem jaz smatrala vse, kar nisem jaz. ja, neprijetno mi je odpreti mamino denarnico, ne odpiram fantove denarnice. če rabim dnar (ker lih nimam gotovine) prosim, in mi da. ne vzamem sama. se mi ne zdi ok. ne šaram prijateljici po omari, ker me zanima, kakšne cunje ma. jaz bi verjetno znorela, da to kdo naredi meni. čudno pogledam, če se kdo brez mojega dovoljenja zapodi v mojo zbirko lakov.
očitno sem čudna. in edina. jebi ga. konec debate z moje strani. drgač pa mi je ful zanimivo brati, kako zelo različne poglede mamo na stvari. meni je bilo vedno nekak logično, to kako sem stvari dojemala jaz, sedaj pa vidim, da vas večina razmišlja popolnoma kontra od mene... nice
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
she-devil - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2010
kar kurjo kožo sem dobila, ko berem post od claire... ma da mi prijateljica brska po omari, torbici, telefonu.. ni šans. Ne fant, ne prijateljice nihče ne sme stikat po mojih stvareh, razen mene. Fant ve za vsa gesla sicer, telefona ne skrivam pred njim ampak vseeno ni nobene potrebe po brskanju.
Za avtorico teme - paniko zganjaš. Meni tudi gre na živce, ko me ljudje taggajo in to potem kar zbrišem. Enim enostavno ni prijetno tolikšen del svojega življenja izpostavljati na spletu (zlasti, če imaš kaj pojma o informacijski varnosti).
Za avtorico teme - paniko zganjaš. Meni tudi gre na živce, ko me ljudje taggajo in to potem kar zbrišem. Enim enostavno ni prijetno tolikšen del svojega življenja izpostavljati na spletu (zlasti, če imaš kaj pojma o informacijski varnosti).
Breakfast is my religion! (The Mask)
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
meni moj dostkrat "stika" po torbici...ampak zato, ker mi zmeri podtakne not stvari, pol me pa ni zravn, pa nujno rab stvar, in sam uzame vn
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
Pa saj ne gre za stikanje. Jaz večkrat rečem fantu/prijateljici/mami, če kaj potrebuje: "V moji torbici je, vzemi." Tudi meni fant včasih reče npr. "Poišči mi osebno v denarnici." ko prideva na mejo in on vozi. Isto je z mobitelom, omaro, računalnikom itd. Dokler gre za "uporabo" in ne za stikanje in preverjanje, se meni zdi OK. Da bi meni fant KONTROLIRAL mobitel, računalnik, denarnico pa bi mene tudi zelo motilo. Nimam kaj skrivat in zato tudi nočem kontrole.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
- rebelgirl
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
men se pa ne zdi da zganja paniko. fant je to naredu z razlogom in sicer čist preprosto noče bit na fotki S TABO. in sliko skriva pred nekom.
moj bivši tut ni mel nobene najine slike. bla sva 7 al 8 mescov skup, pa ni mel neki časa vmes niti da sva v zvezi, nobene slike, skos je skrivu razmerje itd itd... zdej ko gledam nazaj sm ugotovila da me je mel sam za seks.
anyway, neki ne štima. in mi je hecn kak majo eni fb in ga uporabljajo, a nimajo nobene slike s partnerjem al pa da so v razmerju. če bi tok vse skrival pol niti fbja ne bi mel. pika. tip je sumljiv.
moj bivši tut ni mel nobene najine slike. bla sva 7 al 8 mescov skup, pa ni mel neki časa vmes niti da sva v zvezi, nobene slike, skos je skrivu razmerje itd itd... zdej ko gledam nazaj sm ugotovila da me je mel sam za seks.
anyway, neki ne štima. in mi je hecn kak majo eni fb in ga uporabljajo, a nimajo nobene slike s partnerjem al pa da so v razmerju. če bi tok vse skrival pol niti fbja ne bi mel. pika. tip je sumljiv.
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
Avtorici teme: Vprašaj ga.
Če boš brskala, upam da boš odkrila kaj konkretnega. Sama sem že tudi brskala... pri enem, pa sem res marsikaj odkrila. :S
Pač nisem mu zaupala in imela sem prav. Ampak seveda ni bilo samo to.
Tak da če vse ostalo štima, ne vidim razloga....
Če boš brskala, upam da boš odkrila kaj konkretnega. Sama sem že tudi brskala... pri enem, pa sem res marsikaj odkrila. :S
Pač nisem mu zaupala in imela sem prav. Ampak seveda ni bilo samo to.
Tak da če vse ostalo štima, ne vidim razloga....
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:15, skupaj popravljeno 1 krat.
- sarimari
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2011
Da še sama povem svojo zgodbo...
S ex fantom sma bla skupi 6 let... cca 4 lete,sem mela gesla od fb, maila... potem pa kar naenkrat nič, nobene skupen fotke, mev je vidni ''samski'' statust na fb, če sem mu kaj napisala na zid (pax 2x na pol leta in niso bili to srčki, lupčki...) je to zbriso, zahvalo za darilo ful ti hvala :* je zbriso, skos je dodajo neke punce na fb in men je blo to sumljivo. Ko sem nekajkrat pršla do telefona sm vidla da se je meno z x puncami, da je samski gor dol... Jst pa skor že živela pr njegovih... Ko sem mu povedala oz. pokazala je reko da ni to on biv... halooo... kje je kdaj biv sploh ne vem, ker je pa dost okol skako.... skratka končalo se je tko da si je najdo eno punco, k ga je pa hiter skenslala... hoto pridit nazaj jst pa tut čao miki
Pri zdejšnem mi na kraj pameti nebi padlo, da bi kje brskala po njegovih stvareh, ker mu enostavno zaupam in nimam filinga, da bi blo kaj narobe, da bi mogla brskat.
Tako, da če te gloda dvom, da nekaj ni prav, sem za da se malo pobrska, ampak ne zato ker te ni označo na sliki oz. ker ni to sprejev. ker res ni to merilo kak te ma rad Sem pa sama med brskanjem naletela na tok delikatne zadeve, ki so me tok prizadele, da mi je blo žav, da sem sploh brskala...
lp
S ex fantom sma bla skupi 6 let... cca 4 lete,sem mela gesla od fb, maila... potem pa kar naenkrat nič, nobene skupen fotke, mev je vidni ''samski'' statust na fb, če sem mu kaj napisala na zid (pax 2x na pol leta in niso bili to srčki, lupčki...) je to zbriso, zahvalo za darilo ful ti hvala :* je zbriso, skos je dodajo neke punce na fb in men je blo to sumljivo. Ko sem nekajkrat pršla do telefona sm vidla da se je meno z x puncami, da je samski gor dol... Jst pa skor že živela pr njegovih... Ko sem mu povedala oz. pokazala je reko da ni to on biv... halooo... kje je kdaj biv sploh ne vem, ker je pa dost okol skako.... skratka končalo se je tko da si je najdo eno punco, k ga je pa hiter skenslala... hoto pridit nazaj jst pa tut čao miki
Pri zdejšnem mi na kraj pameti nebi padlo, da bi kje brskala po njegovih stvareh, ker mu enostavno zaupam in nimam filinga, da bi blo kaj narobe, da bi mogla brskat.
Tako, da če te gloda dvom, da nekaj ni prav, sem za da se malo pobrska, ampak ne zato ker te ni označo na sliki oz. ker ni to sprejev. ker res ni to merilo kak te ma rad Sem pa sama med brskanjem naletela na tok delikatne zadeve, ki so me tok prizadele, da mi je blo žav, da sem sploh brskala...
lp
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
sarimari napisal/-a:mev je vidni ''samski'' statust na fb, če sem mu kaj napisala na zid (pax 2x na pol leta in niso bili to srčki, lupčki...) je to zbriso,
lp
Te po šestih ali kolikih letih ni dovolj zmotil že samski stan na fbju? Bi razumela, da ne bi imel nič napisano. Samski pa kar veliko pove, je pač hotel imeti odprto pot, kar je preko neta lažje in je posledično brisal tvoje objave, da ga niso ovirale. Recimo.
The world is as you are.
- Temida*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2011
Ah ta FB.
Js imam veliko objav in slik (ja, tudi skupnih s fantom, buahaha) skritih pred določenimi ljudmi (in sem spadajo tudi pripadniki moškega spola) in so vidne samo "priljubljenim". Prav tako se skenslam iz vsake slike, na kateri si nisem všeč, pa ni važno, a je to sliko objavil fant, mami, brat ali pa prijateljica.
Js imam veliko objav in slik (ja, tudi skupnih s fantom, buahaha) skritih pred določenimi ljudmi (in sem spadajo tudi pripadniki moškega spola) in so vidne samo "priljubljenim". Prav tako se skenslam iz vsake slike, na kateri si nisem všeč, pa ni važno, a je to sliko objavil fant, mami, brat ali pa prijateljica.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]