Fant in FB
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jess° - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
Marichuy90 napisal/-a:Mi2 si ne deliva nobenih gesl ipd. Mi je bila šola iz prejšne zveze, da moraš imeti nekaj tudi zase. Če ga pa vprašam, kaj tisti custom pomeni, bo pa rekel, da je skril le pred očetom in blabla. Tako, da mi ne preostane drugega, kot, da nekako pridem do njegovega profila in poizvem...
eh, zakaj ženska ta radovednost/ljubosumnost ne da nikdar miru? .. morda je pa res skril samo pred očetom? Valda si po dveh letih ugotovila, kdaj se laže in kdaj govori resnico? Vprašaj ga in se sprijazni z odgovorom, ker če mu boš brskala po njegovi zasebnosti, ala smsi, fb, boš pomoje kmalu izgubila njegovo zaupanje. To pa vsi vemo kam vodi? ..
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
Neverjetno, danes se ful parov skrega ravno zaradi FB...kok otročje nemorem verjet
-
ma vse te, ki brskate po partnerjevi zasebnosti, ve dejansko hočte da vas on vara..očitno
- pkog12
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2011
Samo nekaj...
kako bi predpostavil to, da ti punca sama od sebe poda geslo, katerega ti zaupa več kot 1 leto, potem pa ga kar naenkrat spremeni (to sem opazil po naključju, k sem se hotel vpisati v neko online igro z njenim FB računom)?
kako bi predpostavil to, da ti punca sama od sebe poda geslo, katerega ti zaupa več kot 1 leto, potem pa ga kar naenkrat spremeni (to sem opazil po naključju, k sem se hotel vpisati v neko online igro z njenim FB računom)?
-
Marichuy90 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
...
Zadnjič spremenil Marichuy90, dne 02. Apr. 2012 13:55, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*pikapoka* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2009
Ne vem, zakaj vse to razburjanje in sekiranje. Pač tip ne mara svojih slikc na fbju (ali ima drugač svoje slikce na fbju?) Moj ima tud fb, ampak nima svojih slikc, ker jih pač ne mara in ga tud jst ne označujem na njih, če vem, da mu potem ni kul. Imata pa v profilu, da sta v zvezi al tud to ne? Jst jih poznam dost, ki v profilu sploh nimajo napisano, da so v zvezi pa se zaradi tega ne kregajo, tko da ne delaj panike za brezveze (moje mnenje)
@pkog12, pač si je spremenila geslo, tud jst si ga vsake tolko, zaradi varnosti, če ne druga, in te ni takoj poklicala in te obvestila. Vprašaj jo, zakaj in kako.
@pkog12, pač si je spremenila geslo, tud jst si ga vsake tolko, zaradi varnosti, če ne druga, in te ni takoj poklicala in te obvestila. Vprašaj jo, zakaj in kako.
Zadnjič spremenil *pikapoka*, dne 06. Jan. 2012 15:37, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:20, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:20, skupaj popravljeno 1 krat.
-
2x
Zadnjič spremenil White_Widow, dne 06. Jan. 2012 16:03, skupaj popravljeno 1 krat.
-
če nekomu ne zaupaš pa si znjim v zvezi, nikamor ne pelje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov