Fant in FB
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Ja, sam tukaj ni point v tem, da sploh noče ničesar takega objavljat, to bi bilo itak za razumet, če je tak človek... ampak on potem JE objavil tisto sliko in jo pred določenimi FB frendi skril. Tako da to je malo drugače, kot če nasploh ne bi želel na netu objavljati zasebnih stvari.. če te tako muči, zakaj je to storil, je najbolje vprašat, ampak če je res kaj sumljivega na tem, itak verjetno ne bo povedal po resnici
Tista izjava, da zveza sploh ne obstaja, če ni javno objavljena na FB, je pa priceless
Tista izjava, da zveza sploh ne obstaja, če ni javno objavljena na FB, je pa priceless
-
Marichuy90 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
...
Zadnjič spremenil Marichuy90, dne 02. Apr. 2012 13:53, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^vprašaj ga. Pika. In naredi to osebno - ter ga opazuj. Tle bo tvoj odgovor.
Ne vem kaj maš še za sanjat in razmišljat tle.
(in kot omenjeno, vajin problem ni ta nesrečna slika, ampak njegovi vzgibi za tem)
Ne vem kaj maš še za sanjat in razmišljat tle.
(in kot omenjeno, vajin problem ni ta nesrečna slika, ampak njegovi vzgibi za tem)
-
Jess° - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
Zato sem pa napisala zadnji stavek, da če te ima rad in ti to pokaže, nevem zakaj bi bila zaradi nastavitve zasebnosti slike panična? No, morda tega ne razumem, ker jst ne bi bila. (morda ma pa starše na FB, pa pred njimi skrije kakšno takšno zadevo? )
ps: aja ta custom nastavitve na FB. Js mam na enem albumu custom nastavljeno, pa lahko ta album vidijo vsi prijatli. Prav tako je pr eni kolegici custom nastavljeno stanje, pa ga lahko vidijo vsi njeni prijatli. Nevem al je to očitno kaka napaka pr men, al je pa res tk.
Vglavnem, osebno s pogovorom boš največ rešila. Če sta že 2 leti skupaj to ne bi smel bit noben problem
ps: aja ta custom nastavitve na FB. Js mam na enem albumu custom nastavljeno, pa lahko ta album vidijo vsi prijatli. Prav tako je pr eni kolegici custom nastavljeno stanje, pa ga lahko vidijo vsi njeni prijatli. Nevem al je to očitno kaka napaka pr men, al je pa res tk.
Vglavnem, osebno s pogovorom boš največ rešila. Če sta že 2 leti skupaj to ne bi smel bit noben problem
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
Se strinjam s prvim postom od CaliLove... mislim da imate take ki se ubadate z vsako piko objavljeno in neobjavljeno na FB veliko večje probleme v zvezi kot pa je ta pika...in sicer nezaupanje. in če si z nekom že nekaj let je žalostno da mu toliko ne zaupaš da se mu pač slike na internetu zdijo tečne in preveč dostopne...ali karkoli je že razlog...
mislim pa tudi da je ubadanje s tem ali označiš nekoga na fb ali ne za zvez skrajno nepomembno in je lažje živeti v njej tudi brez fbja...saj smo še 5 let nazaj ko ga še ni bilo normalno funkcionirali pa ni noben označeval nobenega na sliki pa pisal ali je v razmerju ali ne ...boste že
in pa predlaam pogovor ne o sliki ampak na splošno o vama..če se že pri tako majhni podrobnosti zatakne
mislim pa tudi da je ubadanje s tem ali označiš nekoga na fb ali ne za zvez skrajno nepomembno in je lažje živeti v njej tudi brez fbja...saj smo še 5 let nazaj ko ga še ni bilo normalno funkcionirali pa ni noben označeval nobenega na sliki pa pisal ali je v razmerju ali ne ...boste že
in pa predlaam pogovor ne o sliki ampak na splošno o vama..če se že pri tako majhni podrobnosti zatakne
-
*Eliza* - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2010
Jaz tudi imam nekaj najinih slik na fb in priznam, da bi mene tudi motilo če bi fant objavil najino sliko in jo pred določenimi osebami skril. Nevem, čudno bi se mi zdelo da za določene ljudi noče, da bi jo videli. Ampak ja, kot so ti že rekle punce - zakaj je to naredil in kaj to pomeni je vprašanje zanj. Če sta že toliko časa skupaj pogovor o tem ne bi smel biti problem.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:21, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
dot napisal/-a:če te tako muči, zakaj je to storil, je najbolje vprašat, ampak če je res kaj sumljivega na tem, itak verjetno ne bo povedal po resnici
Ja tudi jaz mislim podobno. Že dejstvo, da je skril sliko pred nekaterimi ljudmi, se meni zdi malo čudno. Nekateri lahko vidijo, nekateri pa ne?? In ja, če je res kaj na tem, itak ne bo povedal po resnici. Al si bo nekaj zmislil al pa ti bo začel, da si ljubosumna in da nehaj težit.
Če te res tako zanima, mislim da po 2 letih zveze ne bo nek problem malo pobrskat po njegovem profilu in nastavitvah.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
-
...
Zadnjič spremenil Marichuy90, dne 02. Apr. 2012 13:54, skupaj popravljeno 1 krat.
- pkog12
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2011
V glavnem, take fore so se začele pri meni proti koncu zveze dogajat... Vedno sva si vse delila, potem pa mi je naenkrat vse vzela in se z mano skregala, češ da ji posegam v zasebnost. Saj ne bi rekel, če bi to kar naenkrat zahteval, sam mi je to ona, ko sva se po začetku zveze resnično povezala, vse povedala...
No, vseeno upam, da ne končata tako kot midva, ko je name naenkrat odvrgla to, da me ne ljubi več itd... kljub temu, da bi dal življenje za njo
Preden se karkoli zgodi se vsedita/vležita skupaj in se o vsem pogovorita!
No, vseeno upam, da ne končata tako kot midva, ko je name naenkrat odvrgla to, da me ne ljubi več itd... kljub temu, da bi dal življenje za njo
Preden se karkoli zgodi se vsedita/vležita skupaj in se o vsem pogovorita!
Zadnjič spremenil pkog12, dne 06. Jan. 2012 15:13, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:20, skupaj popravljeno 1 krat.
-
...
Zadnjič spremenil Marichuy90, dne 02. Apr. 2012 13:54, skupaj popravljeno 1 krat.
- pkog12
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2011
Takisto, FBja se osebno ne taknem več
Zelo mi je všeč, če partnerica ni preveč dobrohotna do vseh na FBju z lajki itd, ampak to se da prežvet... dokler ji ne limajo kakšnih srčkov na zid
Nikol pa nisem videl razloga, zakaj bi se nekdo skregal v zvezi, če mu nekdo reče, da mu ni OK, če dela to in ono na teh socialnih omrežjih... glede na to, da je večji del življenja danes preživet tam. = to pa je tudi bil povod, da je moja zveza razpadla, ker je enostavno bilo preveč. Punco sem spoznal, ko ni imela nikogar, malokdaj dala kaj na fb, mogoče kakšen komad in to je bilo to... imo je to the best, če se oba partnerja zavedata tega
-Si pa želim, da bi zbrala dovolj poguma, če toliko časa vztrajaš z nekom, da bi vsaj dobil svoj zaslužen pogovor
Zelo mi je všeč, če partnerica ni preveč dobrohotna do vseh na FBju z lajki itd, ampak to se da prežvet... dokler ji ne limajo kakšnih srčkov na zid
Nikol pa nisem videl razloga, zakaj bi se nekdo skregal v zvezi, če mu nekdo reče, da mu ni OK, če dela to in ono na teh socialnih omrežjih... glede na to, da je večji del življenja danes preživet tam. = to pa je tudi bil povod, da je moja zveza razpadla, ker je enostavno bilo preveč. Punco sem spoznal, ko ni imela nikogar, malokdaj dala kaj na fb, mogoče kakšen komad in to je bilo to... imo je to the best, če se oba partnerja zavedata tega
-Si pa želim, da bi zbrala dovolj poguma, če toliko časa vztrajaš z nekom, da bi vsaj dobil svoj zaslužen pogovor
Zadnjič spremenil pkog12, dne 06. Jan. 2012 15:22, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov