fant gre ven sam

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 18. Dec. 2007 22:13

Moj pa lih zdej pijan nekje luta ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 19. Dec. 2007 9:18

Damyanchyka napisal/-a:Moj pa lih zdej pijan nekje luta ;)

:D :rofl: :rofl: ta je pa dobra... :biggthumpup:
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 19. Dec. 2007 9:43

iluzija napisal/-a:Tudi moj gre sam ven :D in to skoraj vedno, prav tako jaz. Pač imava ločeni družbi, ločen pogled na zabavo, ločen stil glasbe. PA mi popolnoma odgovarja in neverjetno - skupaj sva skoraj dve leti :D .

tako nekako je tudi pri meni...pa sva skupaj že 6 leto...ne znam si predstavljat, da bi mu kar koli prepovedovala, omejevala ali on meni...ga imam preveč rada...nikoli nisem niti razmišljala v tej smeri..eni imajo očitno preveč časa za take bedarije.. :)
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 19. Dec. 2007 9:50

onegirl111 napisal/-a:vsem ki ste mi dale odgovor...pošiljam lubčka..hvala vam res ste zlate..

em ja glede mene pa nisem nič posesivna..samo slabe izkušnje so me naredile tako kakršna sem..
in ker mam res super fanta me je prav strah da bi ga izgubila...
sicer pa sva se danes malo pomenla o tem..pa mi je vse povedal kak se majo in to...in sem res spoznala da mu lahko zaupam..

:)
lubcka vsem....

v bistvu ga boš ravno zaradi strahu izgubila...tudi sama imam slabe izkušnje...pa nisem tega vlekla v novo vezo...nov fant nov začetek...niso si vsi enaki...jaz v teh šestih letih še pomislila nisem na to, da bi bil z drugo..čeprav sem bila v prejšnji zvezi prevarana...but life goes on...tudi sama imam super fanta...ljubim ga iz dna srca..in si res ne zasluži, da bi dvomila vanj..tako kot najbrž tudi tvoj ne...
pa vso srečo.. :wink:
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
beba24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a beba24 » 19. Dec. 2007 12:28

jullia_ napisal/-a:meni se zdi pa edino pametno, da je fant doma. če ven hodi, ga lahko še kakšne čudne ideje primejo. sej je med vikendi fajn program na televiziji, zunaj se pa tako nič ne dogaja, pa kaj se mu lahko zgodi, pa še jst se potem ne morem sprostit, ker stalno razmišljam samo o tem, kako se ima fajn zunaj, medtem ko bi moral doma name mislit in me pogrešat.

ej jaz se sploh ne cudim da pride do varanja, da sem moski pa da mi zenska rece da je princeskica ozaljena ce bo sal ven ker se pol ona sekira , majke mi da grem zanalasc ven.pa daj no sej te niso moski igrackice, jaz naprimer nemaram okupiranja pa mam svoj nacin zivljenja on pa tud.
torej zlata julia zapri si ga doma v vitrino pa iz njega prah cisti!!!
zivelo varajne pri takih, sorry kruto ampak tak je!
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 19. Dec. 2007 12:31

Have you ever considered investing in a sarcasm detector? Now might be the time.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 19. Dec. 2007 12:34

Štango v sobo, ketno dolgo pol metra in ga prvezat gor. Resno :schlaumeier:
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 19. Dec. 2007 14:39

Medva sva tud dostkrat po svoje hodila ven, ker pač on ni mel časa/prevoza/volje, ne vem kaj. Sam mi to ni blo všeč in kljub prošnjam, da bi šla na čimveč koncertov skupaj, se ni nič spremenilo. (prevoz bi jst lahko zrihtala)
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 19. Dec. 2007 14:52

ela85 napisal/-a:
Damyanchyka napisal/-a:Moj pa lih zdej pijan nekje luta ;)

:D :rofl: :rofl: ta je pa dobra... :biggthumpup:

Če pa res..nedoug nazaj se je zbudu, čist bogi ;) Sam si je kriu kaj pa pretirava :D
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 19. Dec. 2007 18:02

Vam povem formulo uspešne veze, ki traja 10 let?
- zaupanje in svoboda
- vsak petek ven se znoret vsak po svoje
- sama na morje s kolegico, čez vikend nekam na žurko,
- pogovori in planiarnja
Rezultat:
- ko prideva nazaj oba zadovoljna z življenjem se iamava še raje!
- veza je trdnejša
- zaupanje močnejše

Nobenih skrivnosti!!! Vsak živi svoje življenje in ne pričakovanja drugih. Vse se da zment
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 19. Dec. 2007 19:05

lipgloss napisal/-a:Vam povem formulo uspešne veze, ki traja 10 let?
- zaupanje in svoboda
- pogovori in planiarnja
Rezultat:
- veza je trdnejša
- zaupanje močnejše

Nobenih skrivnosti!!! Vsak živi svoje življenje in ne pričakovanja drugih. Vse se da zment

s tem se popolnoma strinjam.tut js grem kdaj po svoje (čeprav mam potem naslednji dan zaslišanja:do kdaj, kje, s kom, kaj... :roll: )in on tut (sam js mu za razliko od njega ne težim naslednji dan).da bi pa šla kam s prijatelicami (za vikend, na morje) to pa pr njemu no go :? on bi me biu pripravljen pustit zarad tega.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 19. Dec. 2007 20:39

lipgloss napisal/-a:Vam povem formulo uspešne veze, ki traja 10 let?
- zaupanje in svoboda
- pogovori in planiarnja
Rezultat:
- veza je trdnejša
- zaupanje močnejše

To je pa čisto od človeka odvisno. Pri meni vem, da bi imelo vse to ravno obraten učinek.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
MAJAmazing
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a MAJAmazing » 19. Dec. 2007 20:54

pač ja js razumem tiste, ki pač so mal ljubosumne, jst sn tut bla včasih, sam zdej nisn več, pač včasih mi glih ni ql, da bi zdej šov ven, ker bi bla skup lahk...je pomembno tut zaupanje, pač če ne zaupaš, pol itak si doma živčen...js mu zaupam, tko da pač sn čist ql, sej mi vedno reče, če grem zraven, sam vem, da je boljš, da so sami frendi, ne pa jst neki tam zravn...pr nekaterih je pač tko, da ne prenesejo, da bi se fajn mel brez njih (js tut včasih)...pač js tut včasih sn rajš doma, ko pa da bi šla vn s frendicam, sam zdej je pa fant mi rekel, da itak grem redko ven, pa da bi se njemu fajn zdelo, da grem s frendicam ven...in sem šla in je blo taboljšššššš...pač ja koker komu paše, pač poznam take, ko so ful ljubosumne, ene pa čist flegma...pač ja...če nimaš take sreče, da bi tvoj fant šel res sam s frendi ven in nebi vidu žensk, potem verjamem, da te lahko skrbi...pač jst sem za neko zdravo mejo...je pa veliko dejavnikov prisotnih pri tem, tko da razumem vsako... :razz: marsikaj se naučiš o sebi v zvezi... :razz:
ShopGirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2007
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a ShopGirl » 21. Dec. 2007 21:27

Meni je pa všeč, da moj fant nima potrebe po tem da bi ga žural v smislu da se ga napije in osvaja druge punce...Pravzaprav sva skupaj več kot eno leto, skupaj živiva, in v tem času je bil mogoče 5x skupaj zunaj s prijatelji in to takrat ko sem jaz zvečer delala. Je pa res da ma skoraj 30 let in čisto drugačen pogled na svet od ostalih nezrelih fantkov :) Prav vesela sem, da petke in sobote preživlja z mano, da se druživa s pari in da se skupaj zabavamo. Ne bi me motilo če bi šel kdaj ven brez mene, celo spodbujam ga, ampak mi pa kar paše da je rad z mano tudi ob petkih in sobotah zvečer. Drugače pa on tudi dela po cele dneve tako da je zvečer preutrujen da bi ga šel še žurat HE HE :D Se raje z mano crklja ob dobrem filmu :)
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 21. Dec. 2007 21:54

Huh.. Očitno tip ni niti malo resen.. Torej, če ne želi čakat še nekaj let, da se bo fant zresnil, potem je najbolje, da mu reče adijo!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov