fant gre ven sam

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 9. 2006
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 15. Dec. 2007 20:27

ženska napisal/-a:Midva tudi hodiva ven vsak po svoje. Treba je spoštovati to, da ima vsak tudi svoje življenje in prijatelje. Če si zaupata, potem to ni problem.

Evo tud jaz tako mislim, zato pa me je presenetilo kaj je Jullia napisala :? !
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 15. Dec. 2007 20:27

jullia_ napisal/-a:meni se zdi pa edino pametno, da je fant doma. če ven hodi, ga lahko še kakšne čudne ideje primejo. sej je med vikendi fajn program na televiziji, zunaj se pa tako nič ne dogaja, pa kaj se mu lahko zgodi, pa še jst se potem ne morem sprostit, ker stalno razmišljam samo o tem, kako se ima fajn zunaj, medtem ko bi moral doma name mislit in me pogrešat.

ahaha točno tko :D

loooool
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 15. Dec. 2007 20:34

jullia_ napisal/-a:meni se zdi pa edino pametno, da je fant doma. če ven hodi, ga lahko še kakšne čudne ideje primejo. sej je med vikendi fajn program na televiziji, zunaj se pa tako nič ne dogaja, pa kaj se mu lahko zgodi, pa še jst se potem ne morem sprostit, ker stalno razmišljam samo o tem, kako se ima fajn zunaj, medtem ko bi moral doma name mislit in me pogrešat.

To je egoistično. Ko je človek v zvezi, mora uživati (tudi sam), drugače se bo zveze znebil ... ;)

Pa ne moreš človeka silit, da te pogreša, no!
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 15. Dec. 2007 20:44

Pa dejte babe, mal mn resnosti pa več občutka za sarkazm.

Julia je pač napisala to, kar bi nekatere rade slišale. In pa dožiulale.

Smešne ste :D .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 9. 2006
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 15. Dec. 2007 22:14

^^^ hja ene pač ne mormo vedet kdaj kdo resno misli in kdaj ne :roll: . Pa poznam primere, ko si punce dejansko res mislijo da lahko fantu 'prepovejo' it ven s kolegi in se sploh ne zavedajo kako s tem uničujejo zvezo. Nikoli ne bom razumela takih oseb...res ne... :?
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 15. Dec. 2007 22:42

hehe,jst mela z bivsim cist obratn problem-on je hotu vedno z mano bit,jst pa sm hotla,da gre kdaj tud s kolegi ven,da neb zarad mene klapo zgubu :)

moj nasvet je sam ta-pusti ga naj uziva s svojimi prjatli..prepovedat mu itak ne mores (ne glede kaj bos ti hotla,bo vedno on tisti,k bo odlocu-in tko je tud prav).in sm mnenja,da ne sam te ne bo "ubogau",ampak se ti bo se zacel lagat,ker ne bo hotu,da mu tezis,ker je šel vn.
in,roko na srce,če te hoče,te lahk prevara tud v ponedeljek zjutro na faxu..ni treba,da je lih petek/sobota zvečer,ko ga žura.
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jozica1 » 16. Dec. 2007 1:40

Pazi na to, da ne boš preveč ljubosumna. Daj mu občutek da mu lahko zaupaš itd... Če te skrbi glede varanja te lahko vara kadarkoli, ampak to se itak začuti... Probaj mu zaupat, kljub temu da sta skupaj šele dva meseca. Saj on tudi tebi kajne?
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2007
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objavaNapisal/-a mariah » 16. Dec. 2007 1:44

jst mislim da si preveč ljubosumna. Če greš ti lahko sama ven, zakaj tudi on ne bi smel? Če smo z nekom v zvezi še ne pomeni, da mora bit ves čas s tabo in da mora pozabit na prijatelje.
Uporabniški avatar
Nency
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nency » 16. Dec. 2007 1:49

jaz sem zelo ljubosumna, ampak če nekomu zapupaš te nima biti česa strah, če zeli kaj slabega narditi bo tako ali drugače....
Še vedno lahko povemo, kar smo zamolčali, ne moremo pa več zamolčati, kar smo povedali.
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Melani » 16. Dec. 2007 10:50

če sta komi dva mesca skup, je še vedno možnost da se bo počasi naveličal sam ven hodit. ne mislim da bo kr opustil svoje prijatelje, ampak mu bo tut včasih zapasalo da je sam doma..
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 16. Dec. 2007 11:04

Ja hvala bogu da gre sam ven kdaj! Imam občutek, da ti bo čez čas (ko bost recimo živela skupaj) še kako ustrezalo, da se bo za par ur pobral in se boš lahko ti posvetila sebi. Zaenkrat pa ne bodi tako ljubosumna. Če ga imaš rada mu boš privoščila, da se ima dobro tudi takrat, ko ni s tabo, ane?
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 16. Dec. 2007 11:05

What to do? Pomojem če imaš nekoga rad, mora biti prisotna vsaj mala merica ljubosumja..

Moraš pa razumeti, da je tudi on človek in nima smisla, da te čaka doma.. Mora uživati in slej ko prej se bo naveličal oz bosta začela skupaj hoditi naokoli..
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
swinga
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a swinga » 16. Dec. 2007 11:07

js bi se pa v zvezi `zadušila` :help: če bi mogla bit skoz doma in nikamor ne it, če gre fant naprimer na praznovanje stoletne babice al kogarkoli in ne bo užival tam... prov who cares? to še ne pomen da morm tud js počet neki kar ni glih najbl fino npr. bi šla v cerkev ??? :ertrink: šla bom lepo na pijačko s kolegico al pa km v disko.
sej vrjetn bom tud js šla km, pa fant žurat ane ;)
tko sm js razumela sporočilo tega foruma.
Zadnjič spremenil swinga, dne 16. Dec. 2007 11:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Delilah*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 12. 2007
Kraj: Over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a Delilah* » 16. Dec. 2007 11:07

mislim a ni to čist normalno? sej tud če je s tabo in sta par more ohranjat stike s svojimi kolegi in it kdaj z njimi se mal znoret.. ti bi pa tud mogla isto naredit, pa da maš kdaj s kolegicami ''ladys night''. pa tud če si ljubosumna, moreš mu pa zaupat ne..
Don't like her. Don't pick her. Don't be with her.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 16. Dec. 2007 12:25

Eni besedico "par" očitno jemlejo preveč dobesedno (par čeulou, vedno skupi, nikol noben sa zase al pa s kšnim drugim u paru :) ) in so jim stvari, k jih ne počnejo skupi skor da nesprejemljive.

Težka bo, če se tak mišlenje ne spremeni.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov