fant gre ven sam

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 11. Nov. 2012 17:14

Tudi do mene se moj FF obnaša ziher bolje kot pa ta tvoj fant? Ali ga lahko sploh še lahko imenuješ tako?Tako dolgo bo delal na tem da boš ti na koncu padla ven kot najslabša oseba in nebo on nič kriv.Pa naredi enkrat za spremembo obrat in ko bo rekel da pride k tebi povej da ne more ker si ti zmenjena iti za ven.Pa boš videla reakcijo.Nevem zakaj bi mu pustila da dela s tabo tako kot hoče.In ne zameri ..jaz svojega tipa nebi nikoli pustila sama na morje.Sploh pa ne s tako družbo ki pije ves čas.
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 11. Nov. 2012 17:14

Tudi do mene se moj FF obnaša ziher bolje kot pa ta tvoj fant? Ali ga lahko sploh še lahko imenuješ tako?Tako dolgo bo delal na tem da boš ti na koncu padla ven kot najslabša oseba in nebo on nič kriv.Pa naredi enkrat za spremembo obrat in ko bo rekel da pride k tebi povej da ne more ker si ti zmenjena iti za ven.Pa boš videla reakcijo.Nevem zakaj bi mu pustila da dela s tabo tako kot hoče.In ne zameri ..jaz svojega tipa nebi nikoli pustila sama na morje.Sploh pa ne s tako družbo ki pije ves čas.
Chupachups
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 10. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Chupachups » 12. Nov. 2012 14:08

20 pa 24. Sva se pogovorila, in mu je žal da je tko izpadlo kokr je, bilo naj bi popolnoma drugače, zaenkrat mu verjamem, kaj bo pa čas pokazal, bom pa kmal videla. Sva pa ugotovila, da imava povsem drug problem, kot se je na začetku kazal, o katerem obadva razmišljava že dlje, in sicer to da še zmeraj ne živiva skupaj in zaenkrat še nič ne kaže na to, vse se neha pri denarju.
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 12. Nov. 2012 15:57

Najlažje je pa svoj post s problemom pobrisat, a?

Iz odgovorov nekak sklepam, da te tip zanemarja, sedaj pa ti potegneš na plano, da je glavni problem vsega, da ne živita skupaj. Ma kakšno zatiskanje oči...k da bo skupno življenje rešilo vse težave. Odrasti malo... Če si ne vzame časa zate sedaj, si ga ne bo niti po tem, ko bosta v skupnem gospodinjstvu. Čez dan faks/šiht, zvečer pivo z družbo in ko bo prišel nazaj domov, boš ti že spala.

Stara 20 in 24 in ŠE ZMER ne živita skupi. Še zmer? Pa kaj je po novem normalno, da se k tipu preseliš s 16 leti? Men se zdi, da ni... Redki so, ki zmorejo skupno življenje v zgodnjih dvajsetih (vsaj moja opažanja mi tako pravijo).
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 12. Nov. 2012 16:08

^^ Na kratko: V zvezi sta 4 leta, vidita se praktično nič, on hodi ven skoz z eno družbo, ki je ona ne pozna, oni pa ne vedo, da ima punco, v tej družbi je tudi neka druga punca ... on nima časa zanjo niti toliko, da ji kakšen sms napiše vsake tri dni, pa na morje je šel s to družbo za en teden, čeprav je rekel da samo za tri dni, z njo pa niti za en dan, ker kao nima časa .. itd. Res gnoj od tipa bi rekla, pa neumna naivna babnica.

Sicer pa ja: selitev skupaj ne bo nič rešila. Po mojem se bi naj ljudje skupaj preselili, ko so sposobni tudi na zmenkarskem nivoju super funkcionirat skupaj, ko so sposobni vlagat v skupnost, skrbet zanekoga ... no: to ni ta primer. :D
Chupachups
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Chupachups » 12. Nov. 2012 16:19

Problem sem zbrisala iz osebnih razlogov, če jih rabiš vedet, ti jih lahko napišem.

Glede skupnega življenja, ne, to nisem jst potegnila na dan. Skupaj sva 4 leta, pa se vidiva le za vikend in pa mogoče kakšen večer v tednu. In je on rekel, da to postaja premalo. To niti nima veze s tem problemom zanemarjanja. Pač sva mela resen pogovor o najini zvezi in kam to pelje. Ne pričakujem da bi to rešil vse probleme, niti slučajno.

Glede prejšnjega problema, pa sva ga zaenkrat rešila. Če je uspešno, bom videla kmalu.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 12. Nov. 2012 16:31

^^ Potovorit se =/= rešit problem. ;)
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 12. Nov. 2012 17:00

Jaz imam filing da hoče zdaj on s tem da imata vidva druge probleme preobrnit pozornost s tega problema da on hodi okrog.Brez zamere...ampak fant je začel s tabo ko je on imel 20 let.Se pravi da pogreša družbo in nočne žure.Vem sama po sebi da se mi je v teh letih dobesedno trgalo in vsem mojim priajteljem.Točno to počne kot zdaj počnejo 20 letniki :) In potem gresta živet skupaj pa ti bo to počel teden dni in ti boš to z mirnimi živci gledala dokler ti film ne poči in se bosta seilala ven.Prej rešita ta problem ne pa nekega ki je kar naenkrat nastal kot strela sredi jasnega neba.Naj te pelje v to družbo in naj te predstavi.In naj ima svoja merila in vse ostalo.
Chupachups
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Chupachups » 12. Nov. 2012 17:38

Problem sva rešila, v petek gremo pit in me bo predstavil, kako bo pa naprej bom pa potem videla. Saj ni problem, da vedno žura sam, to sploh ni res, le s to družbo je bil vedno sam, in ker je to postajalo čudn, sem napisala sem gor, ker sem očitno hotela neko potrditev, da nisem samo jaz paranoična. Kar sem jo tudi dobila.

glede seljenja skupaj, brezveze da sem omenila, ker se dejansko še nikamor ne bova selila skupaj še najmanj leto, dve, ne delat iz tega takega problema. S tem sem mislila le, da počas postaja vikend pa en večer med tednom mal premal. Obema. Selitev pa ostaja nekje v daljni prihodnosti. Če prideva do nje. Če bo s tem nadaljeval v nedogled, niti slučajno.

Hvala vsem za mnenja, pa mal se pomirte ;)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 14. Nov. 2012 12:15

no dej v soboto porocaj kako je blo, po tem, ko se ga boste v petek vsi napil v svinje :D Ce se bo kej lepse obnasal do tebe...
Uporabniški avatar
Lenoba
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Lenoba » 19. Nov. 2012 4:31

4 leta skupaj in šele zdej boš vredna predstavitve njegovi družbi s katero je šel poleti na morje?? Res čudno...

Resnično me zanima ko sta "razčiščevala" kaj je rekel na to da družbi ni povedal za tebe pa čeprav sta skupaj 4 leta???
Trish.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 7. 2012
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Trish. » 20. Nov. 2012 17:29

mm.. I can feel you. Sem tut jaz mela takšn problem. Čeprav ne lih na začetku najine veze, ker sem itak jaz bla tista, ko sem bila vsak vikend zunaj. Ampak zej, k sva pa že kr veliko časa skupaj me pa to zelo moti, in sem mu to tudi povedala. Razlog je pa to, ker ne hodim jaz skor nič ven. Razen na kavico zjutraj al pa popoudne. In sva se skupno odločila, da nebova več tko hodila ven posebej (zvečer), ampak bova šla skupaj.

Uglaunem, treba najti kompromis :)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 20. Nov. 2012 19:00

^^ prej ti je blo vse ql, ker si bla ti skos zunaj (on sicer tudi, ampak ne tako pogosto??), sedaj pa ti to ni vec ql, ker on se vedno hodi ven, ti pa ne vec?
WTF :?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 20. Nov. 2012 19:49

je tud mene to zbodlo v oči. pač tuki je brezveze razmišlat na način "ob začetku zveze še lahko, ko sta že neki časa v zvezi pa ne več".

res je, kompromise je treba delat, ampak v tvojem primeru se je tip tebi prilagodil in to ni noben kompromis.
hej norci :)
Trish.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 7. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Trish. » 20. Nov. 2012 20:02

Pač cela scena je bila, da sva na začetku res hodila vsak posebaj ven. Res da ne on tako pogosto kokr jaz, ker jaz sem hodila ponavadi vsaj enkrat na tedn ven. Ampak pol, ko sva pa bila že neki časa skupaj (poleti) sva pa obadva zgubila interes da hodiva vn, in sva bila res največ časa skupaj. In tako sva se tudi navadila, in res sem se tudi spremenila zaradi njega, ker mi je pač tut on na vsake toliko časa malo pojamrav, da mu gre na živce, ker hodim ven. In tudi moja družba mu sploh ne ugaja, zato sva se pač odločila, da ČE že greva vn, greva skupaj in to je to :) - kar se pa itak zgodi enkrat na dva mesca ^^

- meni je tako fajn, in njemu. Tako da ne vidim problema :) mi je tudi objasnu, ko sem mu rekla, da mu jaz nočem govorit da naj negre ven, ampak da mu je všeč če jamram.. zato ker pol tudi vidi da mi ni vseeno. Pač ja.. :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov