fant gre ven sam
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
lahko da greš komu on njiju na živce.
en moj znanec ima meni res zoprno punco, pa ne samo meni, večim v naši družbi. ma nonstop neke svoje fore, ki se jim potem more cela družba podrejat. in če jaz vabim za kako druženje mu namignem, če lahko svojo težakinjo pusti doma. (je pa res, da se to zgodi max 3x an leto, ker se kaj več niti ne videvamo).
avtorica, lahko da je čist minorna zadeva. vsem pač ne moreš bit všeč. in dokler te dragi samo tu in tam izključi iz druženja s svojimi prijatelji se jaz ne bi posebej obremenjevala. lahko tudi, da si tvoj dragi želi večer zase in s svojima prijateljema.
en moj znanec ima meni res zoprno punco, pa ne samo meni, večim v naši družbi. ma nonstop neke svoje fore, ki se jim potem more cela družba podrejat. in če jaz vabim za kako druženje mu namignem, če lahko svojo težakinjo pusti doma. (je pa res, da se to zgodi max 3x an leto, ker se kaj več niti ne videvamo).
avtorica, lahko da je čist minorna zadeva. vsem pač ne moreš bit všeč. in dokler te dragi samo tu in tam izključi iz druženja s svojimi prijatelji se jaz ne bi posebej obremenjevala. lahko tudi, da si tvoj dragi želi večer zase in s svojima prijateljema.
Vsak raj ima svojo kačo.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
s sta unadva prov rekla da naj samo on pride? al jim je ubistvu vseeno če prideš al ne? lahko bi tip vprašal če lahko tud ti prideš, zakaj ne.. itak sta parček tko da mislm da te bolj skrbijo prijateljski odnosi kot pa da bi te varal al pa kej, se mi zdi.. ?
mogoče je kej razprodan in imajo sam 3 karte al pa kej
mogoče je kej razprodan in imajo sam 3 karte al pa kej
hej norci
- Buddy_girl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 6. 2008
v bistvu ni nihče nikogar povabil, sam zmenli so se da se dobijo, drgač me pa ne skrbi, da me vara al pa kej, jst sem to dojela bolj kot dvojni zmenek, sam očitno ni
če imata pa kaj proti meni, pa ne vem, moj sicer prav da ne ne, sam on je zelo zaupljiv človek pa tut mal naiven tako da ...
če imata pa kaj proti meni, pa ne vem, moj sicer prav da ne ne, sam on je zelo zaupljiv človek pa tut mal naiven tako da ...
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
no, če niso neki vabili, pol ne pomeni da nisi dobrodošla jaz na tvojem mestu bi poklical pa če lahko tud js pridem, če bi mi pasal it.
je pa tko ni nujno da ma kdo neki prot nekomu če mu včasih en paše bit v njegovi/njeni družbi, tko da preveč sekirat se tud ni treba
je pa tko ni nujno da ma kdo neki prot nekomu če mu včasih en paše bit v njegovi/njeni družbi, tko da preveč sekirat se tud ni treba
hej norci
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]