fant gre ven sam

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 20. Nov. 2012 20:08

no sej glavno da funkcinoira :D sam pač glede na tist prvi odstavek je to bolj njegovo prilagajanje kot kompromis.. kompromis je če se oba prilagodita, ti si se pa itak sama od sebe odvadila hodit ven, tko da.. se je moral sam on prilagodit. govorim zato ker ene bi to mal zmotilo, mene bi že :P

sam če je vse ok je ok ;)
hej norci :)
Trish.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 7. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Trish. » 20. Nov. 2012 20:14

ja vem ja.. poznam ful ljudi, k se nebi hotli prilagajat, sam on ni tašn. Vem pa vseeno, da mu pa nesmem tečnarit, če bo rekel da gre na pijačoz kolegom, Pač valda, naj gre ane! Tudi on rabi uno družbo, k se bo mel fajn brez mene :)

uglaunem.. najin kompromis deluje. In tudi meni se ni težko prilagajati :) pač nebom šla naredit ene stvari, ker vem da ga moti.
Uporabniški avatar
Lenoba
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Lenoba » 21. Nov. 2012 13:28

Lepo da vama zveza funkcionira in prav je da delata kompromise v zvezi, k edino tko uspe.

Čeprav js ko berem te tvoje poste ne vidim nobenega kompromisa.
V prvem postu si napisala da si na zacetku zveze TI ful ven hodila, potem si se TI odločila da ne boš več toliko vn hodila in TI fantu zatežila da naj on tudi ne hodi ven. Več ali manj sm dojemala to samo tako da si pomembna samo ti in tvoje odločitve.

V drugem postu pa razlagaš da sta oba izgubila interes.

V tretjem pa spet poveš da je on tisti, ki se prilagaja

Okej konec koncev je važno da vama funkcionira in da vama sede tako kot je. Čeprav se meni to ne zdi neka ful kompromisna zveza ampak več ali manj zveza po tvoje :wink:
sanna
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a sanna » 21. Nov. 2012 13:39

onegirl111 napisal/-a:hej...
sem nova tukaj..pa mam en problemček.
no moj fant je pač zadnje čase začel hodit ven sam.naprimer da grem jaz v soboto kam oziroma nimam časa za njega se gre on lepo zabavat.
kaj ve mislite o tem?

jaz sem bolj ljubosumen tip ženske in me to pač muči...
me zanima če ma ktera podoben problem..
je pa štos da sma skupaj komaj 2 meseca.

vsak odgovor bom vesela

vsak človek je svobodno bitje in ima pravico,če ti ni všeč ga zasleduj,najemi detektiva kaj počne,to delajo v filmih,kar se mene tiče me ne bi motlo,če te ne bo prevaral ali zapustil pomeni,da te ljubi in je zvest če bo naredil ravno nasprotno zakaj se te potem ZASLUŽI?potem ga pusti,v čem je tok problem če te ljubi ti bo zvest če te ne te bo prevaral v prvem lokalu,ženska mora biti ponosna kdo je

ne pa ljubosumna,če je ženska ponosna nase,te bo fant tudi tako spoštoval,sebe posatavi v ospredje je še dovol veliko fantov na svetu,k so veliko lepši in bolši od fanta,zato jih imaš 1000 na ulici

in eden izmed 1000čih bo prav tako dober ali celo bol kot je tvoj fant,zakaj se potem sekiraš,zakaj bi fante postavlala v ospredje?
postavlaj sebe v ospredje!

tvoje življenje je in lahko je še veliko fantov k se te resnično zasluži,tisti k se te ne zasluži,ti je le lahko žal zanj.

TI SI NA PRVEM MESTU,10000 FANTOV IMAŠ NA SVETU ALI VEČ.
sanna
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sanna » 21. Nov. 2012 13:42

spoštuj malo več sama sebe in bo veliko lažje.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 21. Nov. 2012 13:58

naj najame detektiva???

naj raje reši svoje težave z ljubosumnostjo.
Vsak raj ima svojo kačo.
Suzany
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Suzany » 21. Nov. 2012 18:56

sanna napisal/-a:spoštuj malo več sama sebe in bo veliko lažje.

sanna, se podpišem.
Trish.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Trish. » 22. Nov. 2012 20:52

Lenoba napisal/-a:Lepo da vama zveza funkcionira in prav je da delata kompromise v zvezi, k edino tko uspe.

Čeprav js ko berem te tvoje poste ne vidim nobenega kompromisa.
V prvem postu si napisala da si na zacetku zveze TI ful ven hodila, potem si se TI odločila da ne boš več toliko vn hodila in TI fantu zatežila da naj on tudi ne hodi ven. Več ali manj sm dojemala to samo tako da si pomembna samo ti in tvoje odločitve.

V drugem postu pa razlagaš da sta oba izgubila interes.

V tretjem pa spet poveš da je on tisti, ki se prilagaja

Okej konec koncev je važno da vama funkcionira in da vama sede tako kot je. Čeprav se meni to ne zdi neka ful kompromisna zveza ampak več ali manj zveza po tvoje :wink:

hjo, pač težko je to vse na kratko povedat. ni pač samo veza po moje, samo pač njemu je blo vedno težko meni zatežit pač da negrem ven in tako, ampak sem že jaz njega tako dobro poznala, da sem vidla da mu ni prav da grem ven ane. In hvala bogu je tut zej on začel mi tako govorit, da če ga kaj zmoti da mi pove :) no pač.. težko je to vse razložit ^^
sanna
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sanna » 22. Nov. 2012 20:59

OJOJ,zakaj je tip tok pomemben?
Trish.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Trish. » 22. Nov. 2012 21:21

sanna napisal/-a:OJOJ,zakaj je tip tok pomemben?

o kom to?
Buddy_girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Buddy_girl » 24. Nov. 2012 16:52

Živjo,

moj fant gre pa ven s svojo kolegico (se poznata ene 3 leta, malo manj) in njenim tipom, jst pa nisem povabljena zraven ... Sem mu sicer malo zatežila, ampak njemu je vse ok. Če greva mi2 skupaj ven, pa povabva njo in njega zraven
kaj menite?

Lp
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 24. Nov. 2012 17:09

^^ A je to enkraten dogodek, da želi it brez tebe, al se je že večkrat zgodilo, da se samo oni trije dobijo skupaj?

Ker šans je tuki več. Mogoče se hoče kolegica kj pogovort s tvojim tipom, pa noče da si ti zraven? Mogoče ta kolegica na splošno ne mara tvoje družbe?
A je tip dlje časa pozna njo ali tebe?
Buddy_girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Buddy_girl » 24. Nov. 2012 17:14

da grejo oni trije skup ven, je mislim da prvič, se pa tut drugač družjo (on gre k njima, ona je pršla k nama sam za rd ko sem jo jst povabla - takrat sem jo tut prvič srečala, sam ni tipa s sabo prpelala, čeprav je bil tut on povablen) Njo pozna ene 3 leta, njenga tipa še manj, mi2 sva pa skup 9 let
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 24. Nov. 2012 17:19

Hm, pojma nimam. Boš mogla kr svojga tipa vprašat, zakaj se je tko odločil. Pač vsak ma svojo družbo in se ma čist pravico dobivat tud samostojno z njo. problem rata samo, če dečko v tej družbici išče kaj resnega oziroma se je zagledal v kakšno drugo bejbo. Težko je samo na splošno take situacije reševat.
Buddy_girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Buddy_girl » 24. Nov. 2012 18:03

sej sem ga, on pravi, da ne vidi nobenga problema, da si pač danes želi njune družbe

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov