fant gre ven sam
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- onegirl111
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
hej...
sem nova tukaj..pa mam en problemček.
no moj fant je pač zadnje čase začel hodit ven sam.naprimer da grem jaz v soboto kam oziroma nimam časa za njega se gre on lepo zabavat.
kaj ve mislite o tem?
jaz sem bolj ljubosumen tip ženske in me to pač muči...
me zanima če ma ktera podoben problem..
je pa štos da sma skupaj komaj 2 meseca.
vsak odgovor bom vesela
sem nova tukaj..pa mam en problemček.
no moj fant je pač zadnje čase začel hodit ven sam.naprimer da grem jaz v soboto kam oziroma nimam časa za njega se gre on lepo zabavat.
kaj ve mislite o tem?
jaz sem bolj ljubosumen tip ženske in me to pač muči...
me zanima če ma ktera podoben problem..
je pa štos da sma skupaj komaj 2 meseca.
vsak odgovor bom vesela
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Torej ti lahko greš ven sama, on pa ne? Meni se to ne zdi fer ... Če že nočeš, da gre on ven sam, potem tudi ti ne smeš iti. Zakaj pa bi sedel doma in te čakal, če lahko tisti čas bolje izkoristi? Nevem no, jaz osebno sem za enkopravnost med partnerjema; torej če greš lahko ti ven, lahko gre tudi on. Tvoje ljubosumje pa verjetno izhaja iz nezaupanja - ker če bi mu zaupala, bi bila vesela, da se tudi on zna zabavati, in bi mu privoščila, da se ima lepo.
-
dreamhorse - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 10. 2007
- Kraj: Bistrica
Ojoj... a ti se boš pa lepo zabavala, on bo pa sedel doma in te čakal.... Get real.... Potem pa bodi ti tudi doma, pa bo mir pri hiši...
Vsaka ovira v življenju je podobna zapreki na konjski tekmi. Najprej spravi čeznjo svoje srce in konj mu bo sledil.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Joj kake probleme si eni delate. Men se to ne zdi čist nč takga, če gre sam ven. Moj bivši je vedno hodu ven brez mene, s svojo družbo. Pa rekla si, da ti nimaš časa in gre pol sam kam ... ja HALO?! ka bo pa mnda, doma visel?? Ojoj ...
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Boa - Debatorica
- Na forumu od: 29. 3. 2005
Men se zdi za neko uspešno zvezo, nujno to, da greš kam tudi sam, s svojimi prijatelji. Midva greva dostkrat posebi vn, kdaj se tudi zgodi da pristanemo v istem lokalu pa potem ne visiva skupaj ampak je vsak s svojimi kolegi. ¸
Res je, da me kdaj mal špika če gre sam vn s kolegi, ampak mu zaupam in nimam ljubosumnih izpadov. Vem, kako je ko grem sama s kolegicami vn in mi pač paše ženski čvek, densanje in ostalo kar spada zravn. In to privoščim tut njemu.
Edina stvar, ki sva se jo pa zmenila je to, da pač ko prideva domov, pošljeva sms, da je z nama vse OK in da sva pršla varno domov.
Bolj kot mu boš omejevala al pa težila slabše bo. Sprijazni se.
Res je, da me kdaj mal špika če gre sam vn s kolegi, ampak mu zaupam in nimam ljubosumnih izpadov. Vem, kako je ko grem sama s kolegicami vn in mi pač paše ženski čvek, densanje in ostalo kar spada zravn. In to privoščim tut njemu.
Edina stvar, ki sva se jo pa zmenila je to, da pač ko prideva domov, pošljeva sms, da je z nama vse OK in da sva pršla varno domov.
Bolj kot mu boš omejevala al pa težila slabše bo. Sprijazni se.
Ne kadim, a vedno vžgem.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
meni se zdi pa edino pametno, da je fant doma. če ven hodi, ga lahko še kakšne čudne ideje primejo. sej je med vikendi fajn program na televiziji, zunaj se pa tako nič ne dogaja, pa kaj se mu lahko zgodi, pa še jst se potem ne morem sprostit, ker stalno razmišljam samo o tem, kako se ima fajn zunaj, medtem ko bi moral doma name mislit in me pogrešat.
- onegirl111
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
joj kako ste me napadle...ni tak kot se sliši...
samo jaz grem naprimer starši kam na praznovanje..on pa s kolegi pit...
jaz se nimam tak fino kot on..
o zaupanju pa v dveh mesecih ga še premalo poznam..
pač ljubosumje v genih
no samo strah me je da mu ne pomenim dosti pa da on v tem času drugo išče..
saj vem pretiravam ja
samo jaz grem naprimer starši kam na praznovanje..on pa s kolegi pit...
jaz se nimam tak fino kot on..
o zaupanju pa v dveh mesecih ga še premalo poznam..
pač ljubosumje v genih
no samo strah me je da mu ne pomenim dosti pa da on v tem času drugo išče..
saj vem pretiravam ja
-
Schpella - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2007
Ja pa sej ni bistvo al se maš ti s starši na praznovanju fajn al ne, bistvo je da njemu res ni treba tega, da bi sam visel doma. Pa sej kadar moj dela, grem jst tud ven...kadar jst delam, me tud on ne čaka doma...in podobno no
Nč tazga, sam mal delaš big deal pomoje?!
Nč tazga, sam mal delaš big deal pomoje?!
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
jullia_ napisal/-a:meni se zdi pa edino pametno, da je fant doma. če ven hodi, ga lahko še kakšne čudne ideje primejo. sej je med vikendi fajn program na televiziji, zunaj se pa tako nič ne dogaja, pa kaj se mu lahko zgodi, pa še jst se potem ne morem sprostit, ker stalno razmišljam samo o tem, kako se ima fajn zunaj, medtem ko bi moral doma name mislit in me pogrešat.
A ti to res misliš ali je bilo mišljeno kot šala?!?!
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
ok, zakaj jaz tukaj ne vidim nobenega problema? tudi jaz ne maram non stop viset nekje s fantom kadar sem v zvezi. tukaj so še prijatelji, prijateljice in vsi tisti ljudje, ki so bili v mojem življenju verjetno še preden je prišel on. zakaj že ne bi smela uživati z njimi? in zakaj že on ne bi smel ven sam s kolegi?
ne bit tako posesivne, ker ni dobro ne za vas, ne za fanta in ne za vajino zvezo
ne bit tako posesivne, ker ni dobro ne za vas, ne za fanta in ne za vajino zvezo
to infinity and beyond!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov