Česa vas je bilo strah ko ste bili majhni?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ME to YOU - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
Angel girl napisal/-a:drugač me je blo najbl strah vlomilcev. ok to me je še zdj
pišuka..
to sm mela jaz cele travme..
sm kr histerična ratala tut če so me samo za par minut samo pustil

sm mela kr ene fiksne ideje, kako bo nekdo pršel in mi neki naredu

pa tut teme me je bilo strah..
ve, da ko sem šla v postlo so mogla bit vrata na hodnik odprta, da sem vsaj mal svetlobe vidla

čisto nasprotje pa danes: ko more bit ČISTA tema, da dobr spim

Boys are my favourite thing to study!
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Js sm se tut bala teme.
Ko sm šla zvečer spat, sm mela vedno odprta vrata, pa na hodniku je morala bit luč prižgana.
Pa če sm gledala kakšne risanke, sm si ful zapomnila kakšne čarovnice in druge negativce, in pol so se mi te podobe prikazovale pred očmi. Tko da sm se zbujala, pa šla barvat, risat, sestavlat kocke ipd, da sm mal pozabla, da sm pol lahko šla nazaj spat. kriza...

Pa če sm gledala kakšne risanke, sm si ful zapomnila kakšne čarovnice in druge negativce, in pol so se mi te podobe prikazovale pred očmi. Tko da sm se zbujala, pa šla barvat, risat, sestavlat kocke ipd, da sm mal pozabla, da sm pol lahko šla nazaj spat. kriza...

-
nana* - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Jst sem se grozn bala tiste infrardeče zadeve v kopalnici. Če sem kdaj not pršla in je gorela (če jo je kšn po pomoti pržgal, ker je drgač nismo uporabljal) sem zletela ven ko strela. No sj, zdej je na mojo željo nimamo več.
Bala sem se grmenja. No še zdej mi ni lih prijetno, če grmi tok, da maš filing, da bo nate vsekal.
Ajaaa, bala sem se parkelnov ko norc. Šit ej, groza. Še zdej jih ne maram.
Verjetno še česa pa se trenutno ne spomnim.

Bala sem se grmenja. No še zdej mi ni lih prijetno, če grmi tok, da maš filing, da bo nate vsekal.
Ajaaa, bala sem se parkelnov ko norc. Šit ej, groza. Še zdej jih ne maram.

Verjetno še česa pa se trenutno ne spomnim.
- euch
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2005
jst sm se bala vlomilcev... isto nož pa u kot
pa ne vem zakaj ampak mela sm nočne more d je pr nas vulkan izbruhnu, tko d tm k sm sanjala d je, sploh nism upala it, pa spala tko nekak en let nism skorej nč... pa sj mi nebi blo tok smotan ampak zmeri sm sanjala d vsi moji umrejo in d sama ostanem... grozn

pa ne vem zakaj ampak mela sm nočne more d je pr nas vulkan izbruhnu, tko d tm k sm sanjala d je, sploh nism upala it, pa spala tko nekak en let nism skorej nč... pa sj mi nebi blo tok smotan ampak zmeri sm sanjala d vsi moji umrejo in d sama ostanem... grozn

J'aime non seulement qu'on m'aime, mais qu'on me le dise... (G. Elliot)
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Mene je že od nekdaj strah teme(to mi je ostalo še do danes)... če sem sama doma, obvezno v stanovanju gori luč... pa vlomilcev me je blo tud strah... in MRTVIH! nevem zakaj... vem da ti nemorejo nič naredit... sam me kr zmrazi, ko morem na pokopališče....
My dreams are my reality...
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
mah mene ko sm bla mala ni blo nic strah. zaj ko sem ze pa stara, pa ce spim doma pa ce ni dobenga, mamo za bajto gozd in ko je tema pa veter piha pa vse nekaj pokajo drevesa pa tako, pa ko pomislim kaj vse se dogaja zadne case,prav zmrazi me . nic kaj prijetno. se doro da mam vlkega pesota 

-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
nogica napisal/-a:Js sm se bala parkljev od Miklavža.:D
Ja jaz tudi

Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
mene pa nikol ni blo ničesar strah edino stara mama mi je vedno govorila da mamo na dilah (podstrešje
) eno strašilo, pa da stoji za eno veliko omaro ko smo jo meli..ker sem rada brskala po škatlah pa po vsem pa da nisem pol več tja hodla me je tak zastrašla.pa to me še danes včasih mal strah prime če grem po stopnicaha dol iz podstrešja pa da sm s hrbtom obrnjena proti vratom od podstrešja-mam kr filing da bo nekaj za mano prišlo
to še zdaj včasih stari mami rečem kak je lahko bla taka 

Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
dajcy - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2004
- Kraj: wonderland:)
mene je blo pa ful strah belih kombijev, ker so nas takrat strašili da kradejo otroke
pa ful me je blo strah teme (to me je tudi danes)..
pa strah me je stopnic, oziroma tega da kdo teče za mano po stopnicah, tega tudi danes ne prenesem..

pa strah me je stopnic, oziroma tega da kdo teče za mano po stopnicah, tega tudi danes ne prenesem..
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
* Bauka - to je bla pac ena vlka crna zival z vlkimi okami
(plod moje domislije valda
), ki je zivela na podstresju
* okostnjaki - groza, kr nocne more sem mela, da so me pol na slikanje glave peljali
drugace me pa ni blo strah

* okostnjaki - groza, kr nocne more sem mela, da so me pol na slikanje glave peljali

drugace me pa ni blo strah

I love SISLEY& RW
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov