Česa vas je bilo strah ko ste bili majhni?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Hanči banči
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 12. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Hanči banči » 21. Feb. 2006 8:17

mene je blo zlo strah teme ko sem bla še majhna in mlajša in pa tiste tišine ponoč tko da sem mogla met skoz radio pržgan pa neviht se prav grmenja in bliskanja čeprov me je tega še zdej strah.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 21. Feb. 2006 8:19

Bageera napisal/-a:
Hely_3 no ena k me razume, da se lahko bojiš polžev... Men so polži tok ogabna pa grozna bitja, da me kr stisne, ko kakšnega vidim in vedno, ko ga vidim, kr obstanem in ne morem naprej... Ko sem bla mejhna, smo meli na vikendu polno polžev, jzt sem tekala po travi in potem tist grozen zvok, ko kakšnega ponesreči pohodiš.... Tisto škripanje in škrtanje in tak kratek piskajoč zvok... Joooooj mene je kr groza k to pišem :heul: :cry: al pa tiste slinaste sledi, ko veš, da je bil polž tam in pol iščeš, če je še vedno kje v bližini.... Jzt mam take travme zarad tega..... Da ne govorim o močeradih... se sploh nočem spominjat te groze.... :cry:

Ja se popolnoma strinjam :? :? :? Jau kr pomislt nemorm na ti dve stvari. Ampak kače pa prenašam. No v naravi ne, da jo srečam ampak da jo lahko držim okoli vratu.

Polži in močeradi pa Slika
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 21. Feb. 2006 9:51

nogica napisal/-a:Js sm se bala parkljev od Miklavža. :D:D

Joj,jest tudi :? Mislim,pa da se ih vsak otrok boji :)
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 21. Feb. 2006 10:03

Uh parkelnev se nikoli nism bala. To sm bla pa korajžna ker ko sm bla mala me je edn prjel jst sm se obrnila in zavpila: "Ne boš me!!!" in ga v tistem full močno potegnila za jezk, da je skor preobleka dol padla. On je se je sam hitr prjel za glavo in samo presenečno je gledu pa še dva zraven :D
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
*cream*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 5. 2005
Kraj: Claymoore

Neprebrana objavaNapisal/-a *cream* » 21. Feb. 2006 11:10

pijancev je mene tut strah :roll:
Some advice, okay? Just don't point your fu*kin' finger at crazy people!
Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Emina » 21. Feb. 2006 12:04

Frenkie napisal/-a:Česa vas je blo strah ko ste bli majhni, pa vas zdej recimo ni?

Drakule :eek: , sploh nisem mogla zaspat z odkritim vratom.
Uporabniški avatar
bunnyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bunnyka » 21. Feb. 2006 12:10

PlayLejdi napisal/-a:Najbolj sem se bala teme...je moglo bit vedno nekaj prižgano...da sem lahko zaspala.

Same here :?

Sicer pa..bala sem se grmenja pa se cesa..samo zdaj se ne spomnim cesa :)
Uporabniški avatar
*melby*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *melby* » 21. Feb. 2006 12:22

Bala sem se treskanja, teme, pajkov - teh se še danes, velikokrat sem pod posteljo pogledala, če se slučajno kdo spodaj skriva :lol: ... pa verjetno še česa, ampak se zdele ne spomnem :)
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
tmalaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmalaa » 21. Feb. 2006 14:12

jst sem se pa duhov full bala.. sploh nism mogla zvečer takoj zaspat, ker sem se bala, da me bo rpišel kak uzet.. :D
al pa predn sm šla na WC sem vedno prej pogledala u školjko, če je slučajn kaka žival notr.. sem se bala, da me bo pojedla kaka žival, če bi bla noter.. :)
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
Uporabniški avatar
tjashika_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 11. 2005
Kraj: celje

Neprebrana objavaNapisal/-a tjashika_ » 21. Feb. 2006 14:31

Smejkica napisal/-a:Jst sem se bala, da je kdo pod postlo ... zato sem mogla bit zmerej pokrita čez nogice, ni šans da bi spala nepokrita, tut polet ne.
Pa po stopnicah sem šla zmerej ful hitr, ker sem mislna, da bo kr eden prteku za mano.
:D

hehehe,jst isto...prou strah me je blo d me ne bi kir za noge ponoč zgrabu,tk d sm bla vedn pokrita...in to glede stopnic je enako :) aia pa parklov sm se tut bala ja...:P
¤Hi.EaT Me *=)¤
kai
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kai » 21. Feb. 2006 15:48

Js v bistvu vse strahove iz otrostva se vedno imam, samo da niso tako mocni. Vedno sem se naprimer bala, da bo nekdo tuj prisel v mojo sobo. In posledicno se zdaj ne dovolim vstopa komurkoli. Pa globoke vode sem se vedno bala, najhujsi strah, da se bom utopila. Tudi tega imam se vedno, vendar v otrostvu nisem znala razloziti ostalim, da v morje pac nocem iti in sem bila ponavadi skoraj prisiljena, da sem se kopala. No, zdaj vsaj lahko recem ne.
Vedno sem se bala, da se bodo starsi razjezili, ker sem vedela, kaj sledi.
Vedno me je bilo strah, da se bo mojemu mlajsemu bratcu zgodilo nekaj groznega in sem bila zato tudi precej zascitniska. Kar sem se vedno, ceprav mu gre to ze malce na zivce.

Pa se veliko strahov... strah pred visino, ampak ne, da bi se mi zvrtelo, pac pa da se bom sama vrgla v globino in s tem povzrocila trpljenje ostalim. Smrti same po sebi se pa nikoli nisem bala.
bounce around kai like bunniez
Uporabniški avatar
monroeGirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 2. 2005
Kraj: Ljubjana

Neprebrana objavaNapisal/-a monroeGirl » 21. Feb. 2006 20:09

bad_girl napisal/-a:Nevihte. Teh me je blo od vedno strah, pa še zdej me je fuuul...sploh če se res ful bliska in se sliši kot, da bi se kej lomilo... Slika

jz se tut ne počutm dobr ce slism bliskanje pa grmenje :(
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 22. Feb. 2006 1:15

bad_girl napisal/-a:Nevihte. Teh me je blo od vedno strah, pa še zdej me je fuuul...sploh če se res ful bliska in se sliši kot, da bi se kej lomilo... Slika

OK, jaz tudi in to ZELO ZELO... se danes :?
Ko sem bila mala sem se bala teme (itak), pa bala sem se mojih omar... ces, da je notri bog :eek: :eek: (zakaj taka fobija, nimam pojma :?), tudi kac, tujcev in mnozice...se danes (vedno imam obcutek, da me od zadaj nekdo zabode :?)
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 22. Feb. 2006 6:51

Vedno mi je blo bad zjuti ustat ... pošasti pod postlo...
Pa ko je bil Miklavž nikol nisem hotl 1. ustat k me je blo strah da je parkl še tm (pa sploh nism bla ful poreden otrok da bi me strašil s tem al pa kej... kr od nek sm to mela).
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
u_k_i
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 31. 8. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a u_k_i » 22. Feb. 2006 11:30

okej jaz sem imela bolj čudne fobije...strah me je bilo nagubane posušene barve na enem stolu na vikendu...ko sem zagledala tisti stol sem bežala :oops:

pa enega fotrovega bratranca...sem zlezla mat pod kiklo, ko sem slišala da žvižga(vedno je žvižgal med hojo)
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov