Česa vas je bilo strah ko ste bili majhni?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 196 prispevkov
• Stran 13 od 14
•
Prejšnja
1 ... 10, 11, 12, 13, 14
Naslednja
-
Little fairy - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2010
Da me bo pred spanjem izpod postelje roka zagrabila....še zdaj včasih skočim na posteljo in hitro pod odejo 

"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Kot 4-letnica sem brala pravljice bratov Grimm, ena izmed njih je Bremenski mestni godci. In v knjigi je bila naslikana sova, ki je gledala te živali skozi okno.
Nekako sem povezala to sovo in okno iz knjige z oknom v spalnici in sem imela zvečer včasih strah, da bo priletela k meni na okno.
Po smrti babice sem pa imela strah iti čez sobo, kjer je imela posteljo in ni bilo šans, da bi šla sama niti blizu.
Nekako sem povezala to sovo in okno iz knjige z oknom v spalnici in sem imela zvečer včasih strah, da bo priletela k meni na okno.
Po smrti babice sem pa imela strah iti čez sobo, kjer je imela posteljo in ni bilo šans, da bi šla sama niti blizu.
The world is as you are.
- Fatalna
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2012
morskih psov, inekcij in teme, no vseh teh stvari se še zdaj bojim.
- bucibabyka*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2012
pajkov in okostnjakov. Se spomnm, ko smo meli pri biologiji okostnjaka v učilnici. Mi je blo vsakič slabo, sem ga kar ignorirala ko da ni nič
No sedaj se ne bojim okostnjakov ampak pajkov še vedno. In ja, včasih sem kar mislila da pod mojo pojsteljo živi miljon pajkov, ki čakajo kdaj me bodo lahko napadli in sem iz medvedki ter povštri "zazidala" vsako luknjo da ne bi prilezu.
grozni so res 

No sedaj se ne bojim okostnjakov ampak pajkov še vedno. In ja, včasih sem kar mislila da pod mojo pojsteljo živi miljon pajkov, ki čakajo kdaj me bodo lahko napadli in sem iz medvedki ter povštri "zazidala" vsako luknjo da ne bi prilezu.

Nič ni nemogoče....
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Grmenja in strele.... ko sem bila stara 2 leti je strela udarila v našo takratno hišo... Takrat sem ravno risanke gledala na TV in še danes se spomnim kako je počilo in crknila televizija.
Kač...ta strah me spremlja že celo življenje
Aja, pa če sem v osnovni šoli dobila slabo oceno, me je bilo strah doma povedat..
Kač...ta strah me spremlja že celo življenje
Aja, pa če sem v osnovni šoli dobila slabo oceno, me je bilo strah doma povedat..
-
CorrectionPen - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2013
-vrtec
-parkeljni
-dosti sem menjal šole, tako da sem se prvi mesec v novi šoli zelo bal fantov sovrstnikov
-če sem šel v tabornike ali šolo v naravi, sem se zelo bal moških tutorjev, tako da so me zmeraj premestili v skupino s kako luštno tutorko
-vožnje z moškimi vozniki brez prisotnosti staršev
-dostikrat lastne sence; enkrat sem se tolk usral, da sem razbil balkonska vrata
-ponoči čefurjev po parkih
-punc, ki so izvedele da so mi všeč sploh pa če sem jim bil tudi jaz (me je enkrat ena špelca za rit perela pa povabila v đakuzi...laufal domov pa 2x vrata zaklenu
)
-parkeljni
-dosti sem menjal šole, tako da sem se prvi mesec v novi šoli zelo bal fantov sovrstnikov
-če sem šel v tabornike ali šolo v naravi, sem se zelo bal moških tutorjev, tako da so me zmeraj premestili v skupino s kako luštno tutorko

-vožnje z moškimi vozniki brez prisotnosti staršev
-dostikrat lastne sence; enkrat sem se tolk usral, da sem razbil balkonska vrata
-ponoči čefurjev po parkih
-punc, ki so izvedele da so mi všeč sploh pa če sem jim bil tudi jaz (me je enkrat ena špelca za rit perela pa povabila v đakuzi...laufal domov pa 2x vrata zaklenu

-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
^Torej ne sovrazis samo zensk, ampak tudi moske?
- Bala sm se nastopanja pred razredom. Ze mesec prej me je zvijalo zarad tega..

- Bala sm se nastopanja pred razredom. Ze mesec prej me je zvijalo zarad tega..
-
Boris - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 7. 2006
- Kraj: Novo mesto
Treh pretepaških sošolcev, oziroma situacije, ki bi lahko nastala, če bi se moral branit "s pestmi". Imel sem nek tak občutek, da sočloveka ne smeš udarit že zaradi morale, dodatno pa še zaradi zelo verjetnih težav v šoli.
To so bili problematični ljudje. Do danes se je en ubil (in nekaj dni pred samomorom nekomu omenil, da je v življenju zgrešil že v osnovni šoli, ko mi je zalučal za pest velik kamen v glavo), drugi je bil z nožem zaboden v mednožje (in preživel). Vsi trije so med drugim uživali v tem, če so lahko ovirali mojo prisotnost pri pouku s pisanjem po mojem zvezku in telesu, izmikanjem mojega zvezka in pisala in dotikanjem mene s kakšnim pripomočkom.
To so bili problematični ljudje. Do danes se je en ubil (in nekaj dni pred samomorom nekomu omenil, da je v življenju zgrešil že v osnovni šoli, ko mi je zalučal za pest velik kamen v glavo), drugi je bil z nožem zaboden v mednožje (in preživel). Vsi trije so med drugim uživali v tem, če so lahko ovirali mojo prisotnost pri pouku s pisanjem po mojem zvezku in telesu, izmikanjem mojega zvezka in pisala in dotikanjem mene s kakšnim pripomočkom.
Prvi neprebran prispevek • 196 prispevkov
• Stran 13 od 14
•
Prejšnja
1 ... 10, 11, 12, 13, 14
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov