Česa vas je bilo strah ko ste bili majhni?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2005
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a porcelain » 02. Apr. 2008 9:33

premikajočih dreves ko je ful pihalo.. še zdaj mi ni prijetno tega gledat, ker mam občutek da bo vse padlo na mene, al pa na našo hišo :?
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Uporabniški avatar
.drama.queen.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a .drama.queen. » 02. Apr. 2008 10:46

-noro me je bilo strah pustnih mask, ampak ne plastičnih temveč tistih gumijastih, grozljive so mi bile, če so mi jo doma samo pokazali, sem čisto friknila :versteck: in ker sem pri babici rada brskala po klopi v kuhnji (ker je bila klop, ki se je dala odpreti, in tam not se je za moje pojme vedno kaj zanimivega nahajalo), mi je moja zlata familija tja not naštimala eno tako masko....jooooj kaka travma je bla to....

-globoka voda...še zdaj mi ni prijetno plavati v reeees globoki vodi.

-temna podstrešja...kot otrok sem bila izjemno firbčne sorte (no, mi še od takrat to drži :wink: ), in sem pri babici n podstrešju naletela na plašč, obešen na obešalnik, ki je bil obešen na tram....izgledalo je, kot da se je nekdo obesil in da zdaj čisto presušen tam visi....brrrrr

-debelost. moja prapodoba groze. že od malega, in ta strah ostaja. kakšni dve leti nazaj me je čisto ruknilo, ko sem sredi mesta videla žensko okoli 40, v obraz tako simpatično, lepo, oblečeno pa v ogromen plašč, iz katerega so gledali gležnji, ki so se "razlivali" preko gležnjev. ljubi bog. moja prapodoba groze, res. tist beden občutek.."kaj če bom jaz slučajno kdaj taka??" neprijetno.

-pa klovnov tudi ne morem. verjetno zaradi grozljivk, pa tisti grozni smejoči se ksihti...psihopatsko :?
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 22. Jan. 2013 3:36

Teme in duhov. In to dvoje blo precej povezano.

Zaj pa ne, da me je strah teme ampak mi ni prijetno bit zunaj, ker se bojim stika s kako okuženo lisico al pa kako drugo živaljo, ki ni glih zdrava in me bo napadla, ko me bo srečala. Oz. se vsaj bojim, da bi me.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Weilyi.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 9. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Weilyi. » 22. Jan. 2013 15:16

Jst sem se pa strašno bala tistega zvoka od letal, ko so dovolj nizko, da se jih že sliši. Kar tekla sem v hišo, ko sm to zaslišala. Sm mislila, da nas bodo bomabadirali. :D
Bala sem se tudi neviht, predvsem strel (to se še zdaj).
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinchek » 22. Jan. 2013 23:22

Grozno sem se bala teme. Še spala sem pri luči do kakega 10 leta ali pa še dlje, se ne spomnim. To sem prebolela, nimam več nikakršnih problemov, so mi pa še zdaj neprijetni kurenti. Sicer se jih ne bojim več, se jim pa raje izognem, če jih vidim. S tistimi zvonci skačejo in se vtikajo v mimoidoče - dajte mi mir!
Uporabniški avatar
g.AI.a
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a g.AI.a » 22. Jan. 2013 23:44

Klovnov (še zdaj jih ne maram), teme, duhov, pa tega, da bi me kdo ugrabil.. Dejansko so me kakšni 2 leti more tlačle, da me je nekdo ugrabil in, da se ne morem brant, oz. da se premikam tako, kot, da bi bila pod vodo.. Čist počasi, brez katerekoli sile. Te more pa res niso bile prijetne... :D
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 22. Jan. 2013 23:51

božička :roll:
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 23. Jan. 2013 1:51

Se ne spomnim česa me je bilo strah ko sem bila majhna, samo me je pa danes zihr veliko bolj strah kot pred leti! Danes se skoraj že vsake stvari bojim. :?
Uporabniški avatar
*amber*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *amber* » 23. Jan. 2013 12:33

Vsak večer preden sem šla spat sem vedno pogledala pod posteljo, da ne bi bilo koga tam. Še vedno me prime, da bi to storila in potem od časa do časa to res storim :D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 26. Jan. 2013 18:46

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 26. Jan. 2013 22:07

tovornjakov :D so se mi zdeli ogromni in res grozni.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a *cukrr* » 27. Jan. 2013 16:20

Parklov, kurentov haha :D Ostalo pa na žalost ostaja isto... nevihte, tema, pajki... itd.
Tu es dans toutes mes pensées.*
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 27. Jan. 2013 18:21

Tega mother***kerja :?

Slika
Sovica90
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 3. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Sovica90 » 08. Mar. 2013 21:10

Jst sm se kot mejhna bala gledat kakršnekoli grozljivke, sedaj jih najraje gledam. :D

Drugače pa večina strahov, ki sem jih imela kot majhna jih imam še sedaj.
Eni izmed strahov: tema, čebele/ose ( pred njimi mam kokr neke vrste fobijo) zaprte prostore in pajki. To so moji strahovi...
Ania
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 08. Mar. 2013 21:31

Intro/outro od Dosjejev X.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]