Česa vas je bilo strah ko ste bili majhni?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
pikka - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 4. 2006
- Kraj: Slovenija
mene je blo vcasih strah da bo iz stene za mano (v postli) prsla tista ta zlobna maceha od sneguljcice. pol sem se pa prot steni obrnla, da me ne bi presenetla, me je blo pa kuj strah da mogoce bo pa prsla skoz vrata. tough luck. 

-
**bonita** - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2006
- Kraj: Kranj
mene je blo pa vedno strah "pošasti pod pojstlo"
vedno kadar sem šla spat sem vzela zalet pa skočila na pojstlo, da me slučajn nebi kaj zgrablo za nogo...
pa vode me je blo dost strah
vedno kadar sem šla spat sem vzela zalet pa skočila na pojstlo, da me slučajn nebi kaj zgrablo za nogo...

pa vode me je blo dost strah
You were there for summer dreamin',
And you gave me what I need.
And I hope you'll find your freedom,
For eternity, for eternity.
And you gave me what I need.
And I hope you'll find your freedom,
For eternity, for eternity.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
mene je blo ful strah it mim vhodnih vrat na stranišče. Pr nas je tko narejeno da če hočeš na wc, moraš mimo vhodnih vrat na katerih so steklena okna. In sm mela vedno filing da če bom šla v temi tm mim, me bo nekdo sam vn potegnu al pa zagrabu. In sm kr stekla mim vrat

The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Petra5 - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 4. 2005
- Kraj: štajerska
rinca napisal/-a:jst sem se pa bala dosjejev x, sam sem jih seveda vedno gledala. in potem me je blo vedno strah da mi ne bo kakšna pošast splezala iz wcja al pa kej podobnega.
se podpišem pod to

Pa ko sem bla majhna me je blo strah teme in pol ko sem šla spat so mogla bit vrata odprta. Še zdaj pa me je strah kakih stolpov v katerih vidiš skozi tla pa si ful visko

Qualis vita finish ita
-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
uuu Sugar baby me je spomnila... mene je bilo strah it iz sobe v kopalnico v temi, se mi je vedno zdelo da me bo kdo zagrabil..pa za tiste pol sekunde kolikor sem rabila, da sem dosegla v temi predsobo pa luč prižgala sem zbirala pogum ziher pol ure... kr zdel se mi je,da me bo nekdo zgrabil 

sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Tudi jaz sem imela vedno nek občutek, da bo nekdo skočil iz teme, pa me odnesel s sabo.
No, ko sem se jaz gibala po hiši, so bile vse luči prižgane. 

-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
u_k_i napisal/-a:uuu Sugar baby me je spomnila... mene je bilo strah it iz sobe v kopalnico v temi, se mi je vedno zdelo da me bo kdo zagrabil..pa za tiste pol sekunde kolikor sem rabila, da sem dosegla v temi predsobo pa luč prižgala sem zbirala pogum ziher pol ure... kr zdel se mi je,da me bo nekdo zgrabil
joj čist isto pr men...sm to pozabla napisat

jst raj nism šla na wc k da bi šla tm mim vrat.
al mi je pa mami mogla luč pržgat ker sm misnla da če bo luč, me pa ne bojo upal ugrabt

drgač sm pa vedno kr stekla mim vrat

The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Malena|8 - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 12. 2005
Mene je blo ful strah teme,...pa ko sm še preš živela pri dedeku...pa je bil 20 metrov pol takoj gozd,..pa ko sem mogla it slučajno smeti nest ven...ko so jih naslednji dan pobirali....vseh zvokov v glavnem,...
pa še ene 5 let nazaj sem se bala...da ko sm šla iz garaže,..da nekdo gre za mano...pa sm ful letela gor po spotnicah,...pa si zaradi tega že nogo zlomila...pa nos
svašta v glavnem,...
pa še ene 5 let nazaj sem se bala...da ko sm šla iz garaže,..da nekdo gre za mano...pa sm ful letela gor po spotnicah,...pa si zaradi tega že nogo zlomila...pa nos

svašta v glavnem,...
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
amyZ napisal/-a:mene je blo pa strah met odkrite noge, k sm se bala da mi bo kdo prste porezu(tak sm vidla v enem filmu, no,slišala)
jaz se še zdaj cela not zadekam...mi je full neprijetno, če kak kos mene gleda izpod odeje...se mi je zmeraj zdelo, da je nekdo pod posteljo....
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
- speedyka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 8. 2005
mene je se danes strah teme
odzuni hodim po temi brez problema, sam ko sm u pojstli, pa k vem da vsi spijo, pa tisina po hisi... to me najbolj mori, tk da mam se zdaj veckrat tv przgan, sam je cist na tiho. kr mam ful filing, da bom neki zagledla, al pa slisala kaj...svasta no

moy hobi wsakdan
-
*tamalla* - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 3. 2005
- Kraj: celje
speedyka napisal/-a:mene je se danes strah temeodzuni hodim po temi brez problema, sam ko sm u pojstli, pa k vem da vsi spijo, pa tisina po hisi... to me najbolj mori, tk da mam se zdaj veckrat tv przgan, sam je cist na tiho. kr mam ful filing, da bom neki zagledla, al pa slisala kaj...svasta no
![]()
tud mene je strah včasih ko grem spat pa ležim ne vem tak občutek mam včasih kod da bo prišu nekdo noter pa mi bo neki naredu... tak da pol se lepo uležem pa gledam v kot... da zaspim
to je tak smotan filing
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]