Česa vas je bilo strah ko ste bili majhni?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 26. Mar. 2008 22:05

Ko sem bila čisto čisto mala sem se baje bala mojega atija ko si je brado pobril.. Silly me..

Kasneje sem se pa na podlagi (ponavljajočih se) nočnih mor bala ognja in mravelj..
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 27. Mar. 2008 0:34

Teme, sploh, ko sem šla v svojo sobo in nikdar nisem našla luči. Grozno mi je blo in mi je pol mami uno mii lučko za vtićnico kupla. Pol je blo pa kul :wink:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
bibba
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a bibba » 31. Mar. 2008 13:48

jst sm se bala približno 4 leta, nisem mogla spat, ker se enkrat gledala dosije x k je enmu roka odpadla pa mu je nova zrasla nazaj, zarat tega nism mogla spat naslednja 4 leta :lol: kaj vse vpliva na otroka
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 31. Mar. 2008 13:51

mene je blo strah teme, še posebj če sm bla sama v temi... povezano s tem me je bila panika, da imam pod posalno mizo stekle lisice :rofl: sam teme me je pa še zdej mal strah, zato še kr s pliškotam spim :P
pa zmer me je blo strah d bom na ledu padla in si kej polomila, odkar mam pa tko pokvarjen kolen me je pa leda čist panika....
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 31. Mar. 2008 14:26

Jz sem se tolk grozno bala parkeljev, da sem imela res more o tem, pa nikamor nisem upala it
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 31. Mar. 2008 17:58

shaikica napisal/-a:oh, jaz sem se zelo bala teme -in se je še vedno,in zato vedno spim z odprtimi vrati sobe in lučko na hodniku:)

ojaa js tut :D sam da se bojim tiste popolne teme od otroštva naprej.. kadar spustim rolete v sobi, mi je res groza ko se čist nič ne vidi..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 31. Mar. 2008 18:43

Ma vse tisto, česar sem se včasih bala, se bojim še danes (pa še več) - še danes ne upam jit v klet po nov kozarec kislih kumaric (ampak sedaj vsaj grem za razliko od prej, ko me niti na silo niso spravili dol :D ), še danes se nasplošno bojim teme (čeprav znam že zaspat brez prižgane lučke v predsobi) - se pa spomnim enega prav posebnega strahu in sicer: vedno ko sem šla spat, sem morala nonstop poslušat eno kaseto s pravljicami (ja, takrat so bile še kasete) in bog ne daj, da je eden od staršev ni prišel obrnit. V tišini nikakor nisem mogla zaspat - tišina plus tema je enako nevarna kombinacija za moj spanec. Spomnim se enega dela pri kaseti od Mačka Murija, ki je bil malo pokvarjen in je začel spuščat ene vesoljske glasove (vsaj takrat sem to tako interpretirala) - no, ampak ker je maček Muri zakon, sem kljub temu, da sem vedela, da me bo strah, nujno morala poslušat kaseto vsak dan.
Uporabniški avatar
latinochiqui
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 4. 2007
Kraj: ok. lj

Neprebrana objavaNapisal/-a latinochiqui » 31. Mar. 2008 22:50

haha jst sm pa mela en smešn strah... sam heej ful mejhna sm bla... V glavnem- v bližnjem gozdu je bil postavljen veeelik križ z Jezusom v naravni velikosti.... in jst sm mislila, da je to pravi človek pribit na križ!! In oči mi je vedno govoru, da to niii pravi človek, sam jst mu nisem verjela... Njemu je blo prov smešn, jst sm se pa tko bala, da sm vedno mim tekla - v velkem loku- in ponavadi sm si s kapuco zakrivala pogled, da ne bi slučajno vidla... :D no pol enkrat, mu je ratal, da me je prepričal, da sm pršla zraven in se dotaknila te lutkeeee (al karkoli) pribite na križ :D Verjetn mi je zarad tega bivšega strahu zdej ful neprijetn v cerkvi.. pa lutk tud ne maram! :D
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a stevens » 01. Apr. 2008 15:17

zaradi kurčevega žrela se še pri 20ih letih s čudnim občutkom kopam v odprtem morju,ko sn bil mali pa sn tak samo senco vido v morju pa sn se že sončo zunaj :D , pa kot otrok sn mel tudi probleme s temo ja..kaj naj sn pač rožle :cry:
Uporabniški avatar
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2007
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objavaNapisal/-a sarci* » 01. Apr. 2008 15:56

Ooo, se en meni podoben hehe.. Ja tudi jaz se bojim kopat v morju, oz. se ze 3 leta sploh ne, ker sem preveckrat pogledala filme z morskimi psi. Posledice v filmih so bile katastrofalne, in mene je tega res strah. :?
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 01. Apr. 2008 16:41

tut to poznam.. ampak je z leti skos boljš :D ampak ponoč.. al pa nek na odprtem morju, pa še vseen ne bi šla plavat :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *FaLLeN*AnGeL* » 01. Apr. 2008 19:10

Jz sm se vedno najbolj bala kač pa tega, da je nekdo skrit kje v stanovanju pa me opazuje sam ok tega se še zdej bojim :D .
vedezevalci.com
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 8. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a vedezevalci.com » 01. Apr. 2008 19:53

stevens napisal/-a:zaradi kurčevega žrela se še pri 20ih letih s čudnim občutkom kopam v odprtem morju,ko sn bil mali pa sn tak samo senco vido v morju pa sn se že sončo zunaj :D , pa kot otrok sn mel tudi probleme s temo ja..kaj naj sn pač rožle :cry:

Ha -ha, od žrela naprej mam tud sama fobijo; če ne vidim na dno, me ne spraviš noter v vodo. :eek:
Vedno so morala biti vrata od sobe odprta, ko sem šla spat; luč niti ni bila tako pomembna, samo da sem slišala šunder, pa je blo ok.
Uporabniški avatar
*waterlily*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *waterlily* » 02. Apr. 2008 9:14

Mene je blo pa strah grmenja pabliskanja, kač (teh me je e zmer), pa klovnov :D
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2007