Česa vas je bilo strah ko ste bili majhni?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 20. Feb. 2006 11:52

Edino kar se trenutno spomnim je to,da sem se full bala grmenja. Na srečo se ga zdaj več ne :D
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
@
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a @ » 20. Feb. 2006 11:55

Jst sem se ful bala teme - vsak večer je bla obvezno prižgana lučka na nočni omarci, al pa vsaj na hodniku. Vrata so seveda mogla bit na stežaj odprta. Aja, pa bala sem se vampirjev, volkodlakov, čarovnika pri Obutem mačku (hja, pravljice so nardile svoje :D ).
Uporabniški avatar
pupica20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 5. 2005
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objavaNapisal/-a pupica20 » 20. Feb. 2006 11:57

js sm se en čas bala teme.to je blo po smrti mojega brata. pol je minil,kej druzga se pa ne spomnem
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Uporabniški avatar
rit
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 1. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a rit » 20. Feb. 2006 13:48

-mračna, hladna klet,
-ose ki letajo okoli mene...brrrr,

lp
Uporabniški avatar
P1k4
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a P1k4 » 20. Feb. 2006 14:29

Jst sm mela tut mal probleme s temo oz. vedno sm se bala, da nekdo hod po hiši. Zarad tega sva imela z očijem večkrat ponoč obhode po hiši, da mi je dokazov, da nikogar ni. Pa še zmeri nism čist vrjela :) .

Ja z ogledali je blo pa tut podobno kot je že ena napisala. Tut men je sestrična natvezla nekaj v tem smislu, da te, če ob polnoči stojiš pred ogledalom, nek duh zabode v srce :eek: . Posledica je bla taka, da sem ponoči spala vedno obrnjena s hrbtom stran od ogledala pa še dons se ob polnoči izogibam ogledal :? .

Aja, pa bala sem se še traktorjev in kombajnov :D . Ne vem zakaj. Mogoče, ker so veliki pa še ropotajo.
Uporabniški avatar
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 4. 2005
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objavaNapisal/-a Smejkica » 20. Feb. 2006 14:37

Jst sem se bala, da je kdo pod postlo ... zato sem mogla bit zmerej pokrita čez nogice, ni šans da bi spala nepokrita, tut polet ne.
Pa po stopnicah sem šla zmerej ful hitr, ker sem mislna, da bo kr eden prteku za mano.
:D
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Uporabniški avatar
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a inchy84 » 20. Feb. 2006 15:15

Najbolj sem se bala teme...vrata od moje sobe so morale biti vedno odprte, pa lučka je vedno gorela...včasih tudi celo noč :D
Kaj drugega pa se sedajle ne spomnim...očitno je bil tisti velik strah samo tema :P
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Uporabniški avatar
cotkica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cotkica » 20. Feb. 2006 16:00

Js sm prvih nekaj tednov ko sem bila v svoji novi sobi spala z odprtimi vrati. Ful sem se bala da je kdo pod mojo posteljo al pa v omari. Pred spanjem sem vedno pogledala če je kje kdo. :D
Nesigurna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 9. 2005
Kraj: Gorenska

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesigurna » 20. Feb. 2006 21:34

pajkov-in še dandanes je tko...grrrrrr :? :?
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 20. Feb. 2006 22:14

Smejkica napisal/-a:Jst sem se bala, da je kdo pod postlo ... zato sem mogla bit zmerej pokrita čez nogice, ni šans da bi spala nepokrita, tut polet ne.
Pa po stopnicah sem šla zmerej ful hitr, ker sem mislna, da bo kr eden prteku za mano.

jst isto. In še dons mi je ostalo to da moram biti vedno pokrita preden zaspim (pa mi je lahko še tako vroče).
Poleg tega, sem se bala in se še vedno bojim teme - samo zaprti prostori. Tako da še dons hodim ponoč po hiši ob polni razsvetljavi.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
Erinija
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Erinija » 20. Feb. 2006 22:58

Smejkica napisal/-a:Jst sem se bala, da je kdo pod postlo ... zato sem mogla bit zmerej pokrita čez nogice, ni šans da bi spala nepokrita, tut polet ne.

me too:) ampak mam kovter vedno tako spodvit, da ne more nič zraven pridet, mam tak grozen filing, da me bo kdo ponoč zagrabu. še vedno se bojim grmenja in bliskanja, me tut zdejle stresa k o tem pišem. aja... pa pajkov, sploh kakih velkih in kosmatih :D
pa, če se zvečer kje sama potikam, mam skos srhljiv občutek, kot da mi kdo sledi.

ko sem bla pa še mejhna, me je pa babica, ko smo same na vikendu prespale, včasih v gozd na sprehod peljala in to ko je bla že noč, da bi mi dokazala, da "bavbava" ni. :lol:

je pa precej bolš zdej, ker se zavedam, da je to samo v moji glavi :razz:
...girls just wanna have fun...
Uporabniški avatar
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a girlie » 20. Feb. 2006 23:17

Nesigurna napisal/-a:pajkov-in še dandanes je tko...grrrrrr :? :?

Jst tuuuuuuuud - še vedno se jih bojim. :?
Let the good times roll.
Uporabniški avatar
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a PlayLejdi » 20. Feb. 2006 23:38

Najbolj sem se bala teme...je moglo bit vedno nekaj prižgano...da sem lahko zaspala.

Bala pa sem se tud Zvezdice zaspanke. Še zdaj nevem zakaj. :oops:
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a glamBABY » 21. Feb. 2006 2:08

Frenkie napisal/-a:Česa vas je blo strah ko ste bli majhni, pa vas zdej recimo ni?

čarovnic... :lol: pa ciganov,kače.. tujcev no...
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 21. Feb. 2006 8:05

Mene je blo strah, če sem mogla jit sama v hiši po hodniku sm kr tekla, teme, polžov --> kar jih pa še zdej nemaram. :?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]