Česa vas je bilo strah ko ste bili majhni?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tashka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
strah me je blo pajkov, ki bi pršli iz bane
paa babi me je pripovedovala zgodbo o enem volku, ki ti noge poje, če jih ne skriješ pod kovtr in me tok plajhala s tem, sam zato, da sm hitr smuknla v postlo..
pool sm se pa zavuila v kovtr z vseh strani, da sm bla kt palačinka,hehe pa mela sem obdobje, ko sm se bala kač, ker se mi je ful sanjalo o njih 

-
mičkina - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 11. 2005
js pa sm se full bala ( in se še zmjra ) da sm bla u kakem zaprtem prostoru.. se spomnem k smo meli u šoli -1.razred ,neke tunelčke in smo pr telovadbi skozi se plazli jst kar panika ,histeričn
in tako...
sej sm še zmjra taka...

sej sm še zmjra taka...

even heaven is hell without you
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
ribicaX napisal/-a:jst sm se pa bala tistih dveh psov, k sta bla po televiziji zmeraj. eden je bil črn, drug pa bel. zmeri, ko sm jih vidla po tvju sm začela jokat
oooo ta dva sta pa zakon

js sm se bala vlomilcev (sej se še zdej)...1x sm gledla Neverjetne zgodbe (al ku se je že klicala una oddaja) in sm vidla kako je en vlomilc 1x vlomu notr...od takrat naprej ne morem zaspat, dokler se ne prepričam, da so obe ključavnici zaklenjeni...
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
MilkyWay napisal/-a:*hox* napisal/-a:Ko sem bila mlajša sem se bala poštarja, ker je imel 1x svojo hčerko v tisti torbi za pisma in so mi doma rekli da bo tut mene uzel, ker nisem pridna.
ma ku jo je stlaču notr?
Ne vem kako, ne zakaj, sam vem da je bla tamala notr.

-
KristinĆk - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 9. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
joj js k sm bla mala me je blu ful strah da bom umrla..
in predn sm šla spat, sm šla tk u dnevno sobo in uprašala matko: mamiii kaj bom dns ponoč umrla??
in k je ona rekla ne, takrat sm šele loh u miru zaspala..
mislm..wtf
in predn sm šla spat, sm šla tk u dnevno sobo in uprašala matko: mamiii kaj bom dns ponoč umrla??
in k je ona rekla ne, takrat sm šele loh u miru zaspala..
mislm..wtf

- darka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 5. 2005
Jaz sem se pa bala, no to se še vedno
, kač. Ampak fora je bla ta, da sploh nisem hotela vstat iz postelje, ker sem mislila, da če bom stopila na tla, da me bo kača ki je ''spodaj'' ugriznila...ja nimaš kaj, otroška domišljija nima meja 

-
frigga - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jst sem se pa ful bala prižganega sesalca in pleše pri plastičnih punčkah (če daš pri punčki tko lase narazen, da se plastika vidi) - to se prov spomnim, kako sem zmerej tulila, če sem to vidla. 

Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
ja, jaz sem se tudi bala da bom umrla. in pol so usako noc imeli probleme z mano k si nisem upala zaspat, ker sem mislila da se ne bom vec zbudila 

Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov