Ženske nismo spolni objekt!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
densy napisal/-a:^ Ja to ti mislš da nč ne morjo narest.. če jih srečaš ponoče ene par pa da so peš, verjem da se ti loh kej nardi..
dobro no...debatiramo ob dnevu (vsaj js sm na to mislila)...vendar pa itak nikjer več nisi varen (vsaj za moje pojme), ker nikoli ne veš kaj se komu plete po glavi...
- IJO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 12. 2006
- Kraj: Dreams
si ne zelis bit spolni objekt=?potem prevec seksas:P
hecam se...
ne se sekirat..smo zenske iste ko moski,,.sam da tega ne pokazemo..
kaj ces..privlačnost ohranja vrsto(človek) in narava ze poskrbi da je tko ko je treba da je
hecam se...
ne se sekirat..smo zenske iste ko moski,,.sam da tega ne pokazemo..
kaj ces..privlačnost ohranja vrsto(človek) in narava ze poskrbi da je tko ko je treba da je
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Pa sej lih o tem gre debata - pokazati (komentirati, oblajati, nadlegovati).
Deci nazorno "pokažejo", punce smo večinoma bolj "mile", ne napadamo neposredno, vsem na očeh in nenazadnje, nismo vulgarne tko kt lepo število moških.
Zarad mene nej si misl "kera prasica", dokler misli ne ubesedi in ne zja za mano, mi je čist usen (misli pač ne znam brat).
In pa, kaj ma narava veze s primitivnimi izjavami na ulci?! Vrsta se ohranja zarad tega, kr delauci s strehe zjajo za mimoidočimi punčkami?
Deci nazorno "pokažejo", punce smo večinoma bolj "mile", ne napadamo neposredno, vsem na očeh in nenazadnje, nismo vulgarne tko kt lepo število moških.
Zarad mene nej si misl "kera prasica", dokler misli ne ubesedi in ne zja za mano, mi je čist usen (misli pač ne znam brat).
In pa, kaj ma narava veze s primitivnimi izjavami na ulci?! Vrsta se ohranja zarad tega, kr delauci s strehe zjajo za mimoidočimi punčkami?
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- isabella
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 5. 2008
- Kraj: Maribor
živim v podnajemniškem stanovanju z bratom ni kolegom, ki je v drugi sobi. 2 sobi pa sta bli do nedavnega še prosti. in potem se lastnik stanovanja spomni in napolni ti 2 sobi. s sedmimi delavci. grozni so. vse po stanovanju smrdi, kopalnica, ki je skupna, je non stop zasedena, eden se je obrisal v mojo brisačo... pa tud v mojo sobo so že probali vdret, jaz pa nimam kam za it do konca junija, ker študiram tu. grozno je. in pol so še tak hudo prostaški, da ne omenjam lastnika stanovanja, ki me je začel zadnjič kar na dvorišču šlatat. sem čist popenla. če ve kdo za kako stanovanje v mariboru, naj mi prosim pošlje zs. tu več ni za zdržat. pa edina punca sem tu med temi prostaki. pridejo v slo pa mislijo da so boga za brado primli pa lahk delajo kar se jim zahoče...
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Imam en problem. V soboto imamo namreč poroko in vem, da me bo en tip iz banda nadlegoval, ker me je še vedno do zdaj. Nazadnje ko sem ga videla je šel predaleč, ampak je bila takšna situacija, da nisem mogla nič narediti. Kako naj rešim ta problem na poroki, vem da bom še posebej na udarcu, ker sem priča, ampak ne želim scene narediti? Niti si ne predstavljam, da slučajno moj tip kej takšnega vidi in sceno naredi. Ne vem kako bi se potihem, na samem ( ) z njim zmenila, ker že nazadnje sem mu nekaj rekla in ni bilo haska
A goal without a plan is just a wish.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ a te res tako zelo skrbi? ne verjamem. moj fant bi bil prvi, ki bi mu povedala. ampak glede na to, da si mu očitno zamolčala, da je že parkrat silil vate, te je res lahko strah.
jaz naredim sceno že iz za nekoga majhnih reči. nedolgo nazaj me je eden začel grabiti za joške (kjub temu, da me pozna in VE da imam fanta, ki je bil 5 metrov vstran) in sem popizdila, ga nadrla in najprej letela k fantu se tožit.
tako da bi jaz na tvojem mestu sigurno vztrajala pri tem, da naj mi da ta muzikaš mir. če bi se le pikico spozabil bi naredila pa sceno. ampak povedala bi fantu, pa tudi nevesti in ženinu. pa naj onadva uredita in se z njim menita. ne bi mi padlo na kraj pameti, da bi se sama z tem čudakom kje skrivala.
zakaj že nisi povedala fantu? res me to zanima, ker take stvari meni izpadejo, kot pa ti to paše na nek način, ampak je zdaj pač res kriza, ker bo na poroki tudi tvoj fant.
jaz naredim sceno že iz za nekoga majhnih reči. nedolgo nazaj me je eden začel grabiti za joške (kjub temu, da me pozna in VE da imam fanta, ki je bil 5 metrov vstran) in sem popizdila, ga nadrla in najprej letela k fantu se tožit.
tako da bi jaz na tvojem mestu sigurno vztrajala pri tem, da naj mi da ta muzikaš mir. če bi se le pikico spozabil bi naredila pa sceno. ampak povedala bi fantu, pa tudi nevesti in ženinu. pa naj onadva uredita in se z njim menita. ne bi mi padlo na kraj pameti, da bi se sama z tem čudakom kje skrivala.
zakaj že nisi povedala fantu? res me to zanima, ker take stvari meni izpadejo, kot pa ti to paše na nek način, ampak je zdaj pač res kriza, ker bo na poroki tudi tvoj fant.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Jao punce, kolk ste stare, da vam ni jasno, da s sramežljivim obnašanjem samo vspodbujate take debile?
Če se začne v avtobusu drgnit ob tebe, se obrni k njemu in mu reči na glas, da bodo vsi slišali: kreten, kaj če bi se enhal nabijat na mojo rit?
Pa primitivni komentarji raznih mimoidočih itd..Bolj kot boste pokazale, da vas prizadane, večje veselje taki dobijo.
Če se začne v avtobusu drgnit ob tebe, se obrni k njemu in mu reči na glas, da bodo vsi slišali: kreten, kaj če bi se enhal nabijat na mojo rit?
Pa primitivni komentarji raznih mimoidočih itd..Bolj kot boste pokazale, da vas prizadane, večje veselje taki dobijo.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Fant ve , ženin, nevesta tudi. Nisem sramežljiva, vse povem naravnost, ampak me ne pusti na miru. Zakaj me skrbi? Ker ne želim imeti uničen dan in ne želim, da pride do kakršnihkoli konfliktov na poroki
A goal without a plan is just a wish.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ potem mi ni jasno, zakaj je nevesta kljub temu najela ta ansambel, če ve, da ji to lahko prinese slabo voljo na lastni poroki.
pa se izogibaj tega človeka. big deal. in zakaj bi se potem ti rada z njim na samem pogovarjala, če itak vsi vejo?
tu meni nič ne gre skupaj res ne.
pa se izogibaj tega človeka. big deal. in zakaj bi se potem ti rada z njim na samem pogovarjala, če itak vsi vejo?
tu meni nič ne gre skupaj res ne.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov