Ženske nismo spolni objekt!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
MilkyWay napisal/-a:Tonja napisal/-a:Zmotno pa se mi tudi zdi, da se vse južnake meče v isti koš!! Jaz delam z njimi... Delam z Srbi, Bosanci, tudi z Hrvati in Makedonci, Poljaki, Slovaki... In ja, so nekateri, ki postanejo nadležni in vsiljivi. Vendar se takšni fantje najdejo tudi med našimi, domačimi fanti.
no mislim da se strinjam samo s tem ne briga me ali posplošujete ali ne, treba je priznati, da so včasih tudi ljudje iz vaše soseske taki...
Res je. čeprav mi ni jasno, kje se takšni primitivci sploh najdejo, ker recimo v krogu ljudi, ki me obdaja vsak dan, jih ni. Na Collegiumovem silvestrovanju je bilo pa polno Janezov Novakov, ki so bili prepričani, da si od vsega najbolj želim njihovo roko na riti.
Ni to nobena albanska posebnost.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
alana napisal/-a:pač ljudje smo vsi taki,ne rečite da vi nikoli ne gledate za kakim dobrim tipom in če bi imele pogum bi tudi naredile tisto o čem tist trenutek razmišljate-da bi ga primle za tisto sexi ritko.
lej...eno je, da samo opazuješ in da si to samo zamišljaš, drugo pa je, da greš to tudi udejanjit kr nekemu neznancu...mislim to pa ni olike (sej u bistvu se sploh ne gre za oliko, ampak nagnjenja in se gre o osebi, ki je čustveno nezrela )...
glede izzivalnih oblekc in to...verjami, da u tem času še ne nosim krilc in dekolteju (mimogrede...takih stvari ne nosim), ampak nosim kavbojke, nike-ice, kšno toplo majčko in čez športn blezerček...mislim da tuki ni nč izzivalnega, da bi pritegnilo usako opico, k si ga 1 uro ni že zdrkala! in da bi vsi hotli neki od mene! ma mrš!
verjamem pa, da se nekatere oblačijo bolj izzivalno...ampak to je njihov problem...one s tem ne mislijo povedat: Ej primte me za rit!, ampak pokaže svoj stil oblačenja...
- kafrca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
Oprosti Tonja ampak s tem kako se katera oblači, še ni vsakemu moškemu dovoljeno, da se kr prtisne ob njo in jo začne nadlegovat ... vem, da nisi rekla točno to, ampak tut to ne smeš s tem opravičvat ...
vsak mora poznat svoje pravice, tak k js tut ne grem k malemu otroku pa mu spulim liziko iz rok ker mi pač paše in ker jo on tak odkrito tam liže ...
Če smo tak civilizirani in se odkrito pogovarjamo o seksu, mora bit nekje zavedanje, da ne morš kr nekomu vsiljevat svojih potreb ...
Res je, da se to vidi manj čudno kot se je pred 20imi leti, ampak anyway tut če se ženska napol naga sprehaja okol (kar mi je sicer ful čudno in tega tut sama ne odobravam), še ne pomeni, da lahko pa si ded use dovoli... tisti k so civilizirani in normalno vzgojeni, tega že ne bojo delal na tak način ....
Tak ko tut nobena punca ni sama kriva s čimerkoli (tud z oblačenjem), da si jo je en vzel in jo posilil... ni opravičila za taka primitvna dejanja, sej smo mnda ja ljudje ko naj bi znal obvladat svoje nagone, kar nas ločuje od živali
p.s. Tonja, sam moje mnenje, ni blo mišljeno kot napad
vsak mora poznat svoje pravice, tak k js tut ne grem k malemu otroku pa mu spulim liziko iz rok ker mi pač paše in ker jo on tak odkrito tam liže ...
Če smo tak civilizirani in se odkrito pogovarjamo o seksu, mora bit nekje zavedanje, da ne morš kr nekomu vsiljevat svojih potreb ...
Res je, da se to vidi manj čudno kot se je pred 20imi leti, ampak anyway tut če se ženska napol naga sprehaja okol (kar mi je sicer ful čudno in tega tut sama ne odobravam), še ne pomeni, da lahko pa si ded use dovoli... tisti k so civilizirani in normalno vzgojeni, tega že ne bojo delal na tak način ....
Tak ko tut nobena punca ni sama kriva s čimerkoli (tud z oblačenjem), da si jo je en vzel in jo posilil... ni opravičila za taka primitvna dejanja, sej smo mnda ja ljudje ko naj bi znal obvladat svoje nagone, kar nas ločuje od živali
p.s. Tonja, sam moje mnenje, ni blo mišljeno kot napad
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Kafrca, bejba ni panike, ti samo povej svoje mnenje . Jaz gledam na te reči iz svoje perspektive, ti iz svoje, najbolj točno pa bi povedali zakaj se to dogaja tisti, ki to delajo.
Sem pričakovala, da se bo slej ko prej nekdo ravno v oblačila oz. način oblačenja vtaknil. Sem vse skupaj izredno posplošila in bi morala vse skupaj obrazložit, ampak se mi res ne da in sem vse skupaj samo strnila kot zmedeno bistvo.
Sem pričakovala, da se bo slej ko prej nekdo ravno v oblačila oz. način oblačenja vtaknil. Sem vse skupaj izredno posplošila in bi morala vse skupaj obrazložit, ampak se mi res ne da in sem vse skupaj samo strnila kot zmedeno bistvo.
-
bleona - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 4. 2008
Tu sem ful prebrala da si nekatere velik upate,kar je po eni strani pohvalno po drugi pa...Ce bi se name se kdaj kdo tako nalimal bi mu rekla v ostrem tonu ali pa sla stran, samo klofnit ali pa ful se zadret na nekoga se ne bi upala,ker nikoli ne ves kaksen clovek je to...Lahko te zasleduje ali pa ti zacne s kaksnimi takimi:a si kej rekla mogoce...sej veste-uzaljen moski ego
Zdele bom mal OT ampak useeno: -Zadnje cajte je vse vec nadlegovanja in izsiljevanja v vseh oblikah in je v bistvu tud dost neizpostavljeno...Meni
in mojim frendicam se je zanc zgodilo da je prisel do nas en cefurcek
(in ne mi s takimi da so taki tudi slovenci,ker slovence zelo malokrat vidim v malih tolpicah kako se setajo okol in ne nism rasistka ali karkoli,ker imam dosti juznih prijateljev in prijateljic ki so ful uredu in tudi teh ne marajo) tam okoli 18 lepo vprasal za cigaret in smo mu ga valda dale.Potem je se kar tam stal in nekaj nakladal nakar je prosil se za 1 cigaret za prijatelja in mu ga je frendica pac potegnila iz skatle in dala v roko nakar se je razpizdil: p**** ti ma****a a ti mislis da sm klosar.Zato k ti mislis da sm klosar in ker sm cefur mi bos dala se 1 cik.In me smo ble valda na zacetku cele pametne kaj bo on tm..Ampak model se je totalno razpizdil in na koncu rekel da ce ne dobi cele skatle ji bo cik ugasnil na celu.Na koncu je seveda spizdil se denarnico ampak to smo opazile sele doma,ker tam nismo bile pozorne,sedele smo pa ob 10 zvecer na postaji za avtobus in nikjer ni bilo nobenega...Tudi telefon mi je spizdil cefur,v neki diskoteki in se videla sem ga...Hitro se je prerinil skozi guzvo in ga najbrz ze dal komu naprej,ker trenutek kasneje ga je ze preiskoval varnostnik in ni imel nikjer nic.Proti takim razno raznim dogodkom sploh ne mores nic...Itak ce komu reces kej napacnga te naslednji dan ze pricaka kje cela tolpica in ti zacne:Kaj si ti zanc neki rekla...bla,bla
Za ta zadnji dogodek sem poklicala pred diskoteko tudi policijo,ker sem dejansko vedela kdo mi je ukradel telefon,se mi rezal v glavo in mi z usti nakazoval lupcke in se kaj bolj ...
Policija se pripelje,notri sedita 2 mladca in ko jima povem kaj se je zgodilo me policaj potrebno gleda in mi mezika in se hihita...Tist dan sem misnla da se mi bo zmesal...
Zdele bom mal OT ampak useeno: -Zadnje cajte je vse vec nadlegovanja in izsiljevanja v vseh oblikah in je v bistvu tud dost neizpostavljeno...Meni
in mojim frendicam se je zanc zgodilo da je prisel do nas en cefurcek
(in ne mi s takimi da so taki tudi slovenci,ker slovence zelo malokrat vidim v malih tolpicah kako se setajo okol in ne nism rasistka ali karkoli,ker imam dosti juznih prijateljev in prijateljic ki so ful uredu in tudi teh ne marajo) tam okoli 18 lepo vprasal za cigaret in smo mu ga valda dale.Potem je se kar tam stal in nekaj nakladal nakar je prosil se za 1 cigaret za prijatelja in mu ga je frendica pac potegnila iz skatle in dala v roko nakar se je razpizdil: p**** ti ma****a a ti mislis da sm klosar.Zato k ti mislis da sm klosar in ker sm cefur mi bos dala se 1 cik.In me smo ble valda na zacetku cele pametne kaj bo on tm..Ampak model se je totalno razpizdil in na koncu rekel da ce ne dobi cele skatle ji bo cik ugasnil na celu.Na koncu je seveda spizdil se denarnico ampak to smo opazile sele doma,ker tam nismo bile pozorne,sedele smo pa ob 10 zvecer na postaji za avtobus in nikjer ni bilo nobenega...Tudi telefon mi je spizdil cefur,v neki diskoteki in se videla sem ga...Hitro se je prerinil skozi guzvo in ga najbrz ze dal komu naprej,ker trenutek kasneje ga je ze preiskoval varnostnik in ni imel nikjer nic.Proti takim razno raznim dogodkom sploh ne mores nic...Itak ce komu reces kej napacnga te naslednji dan ze pricaka kje cela tolpica in ti zacne:Kaj si ti zanc neki rekla...bla,bla
Za ta zadnji dogodek sem poklicala pred diskoteko tudi policijo,ker sem dejansko vedela kdo mi je ukradel telefon,se mi rezal v glavo in mi z usti nakazoval lupcke in se kaj bolj ...
Policija se pripelje,notri sedita 2 mladca in ko jima povem kaj se je zgodilo me policaj potrebno gleda in mi mezika in se hihita...Tist dan sem misnla da se mi bo zmesal...
- kafrca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
Tonja napisal/-a:Kafrca, bejba ni panike, ti samo povej svoje mnenje . Jaz gledam na te reči iz svoje perspektive, ti iz svoje, najbolj točno pa bi povedali zakaj se to dogaja tisti, ki to delajo.
hja ei res nism mogla mimo , ker mam res prav gnjus do takih tipov k se pomožnosti celi prešvicani nalimajo nate in težijo, ti pa nič kriva, oblečena v normalne hlače pa itd ...
sej vem, ene pač tut "prosijo" s svojim načinom, kar pa sej veš, ni opravičilo
anyway, tace naj dajo stran, mislijo si pa naj zarad mene karkoli hočejo
-
super_shine - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 7. 2007
grrr, spet sm pr tej temi kašni psihoti hodjo po svetu!! hodm lepo nč hudega sluteča po ulci pa vidm da je en str za mano, ok nč posebnga, sam že na začetku se mi je zdeu mal čudn, no ampak grem pač normaln naprej in se ustavm tm k čakam za avtošolo in vidm pokvarjenca da si lih šlic zapenja. ampak ok, recimo da se mu je slučajn odpel. ampak ne, trohnoba stara gre 20 metrou od mene naprej, se postav med 2 kontejnerja, da me direkt gleda in si ga začne drkat buaahh, debiiiiillllll
js bi take dala kastrerat.
js bi take dala kastrerat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ona : " jebem ti vse po spisku prasec pofukan!!!!!!!" On drkajoče naprej "OOOH TO!! JEBI JEBI "
greš stran pa je.
greš stran pa je.
It was forever..but it didnt last long..
-
super_shine - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 7. 2007
^^ mah kje nč nism nrdila, kva pa nj bi, itak bi mu zih še sedl
ampak faak noo .. nočne more pa folk hodu mim, kolesarji pa use, on pa kr lepo lagano za kontejenrčkom uno svojo gnilo banano mrcvar.
ampak faak noo .. nočne more pa folk hodu mim, kolesarji pa use, on pa kr lepo lagano za kontejenrčkom uno svojo gnilo banano mrcvar.
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
..Evelyn.. napisal/-a:Ja in taki so vsi zdj ane in
- vse ženske padajo samo na denar in mišičaste tipe
-vsi pedri so izmečki sveta
-vsak nemec je nacist
-vsak afganistanc je terorist
-vsak pes je ekstremno napadalen
-vsak slovenc je škrt in zavisten
-vsak črnec je brezposlen ropar
-vsak rus je mafijaš
-vsak bosanec se ne umiva
-vsak kitajc ma majhen penis
-vsaka blondinka je lahka in neumna
-vsi policaji so glupi
-vsi črnogorci so lenobe, da ni večjih
Vse to prekleto drži v svetu predsodkov, v kterem žvite nekateri.
to vse je že res...ampak tudi drugi so taki...tudi južnjaki so kdaj taki do slovencev kot mi do njih...lahko bi se stvar izboljšala ampak se enostavno ne more...jaz bi tud rada da ne bi bilo vseh teh butastih diskriminacij in podobno!ampak tako pač je in vse več tega bo ker svetu je vse slabše!
glede problema:
jaz bi lepo vljudno rekla če se pač lahko umakne in potem bi videla kako se stvar razvija...saj če je kaj folka na busu je že supr ane...drugače pa bol tko tko
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
men je pa mal bad.. k mi je en kar hud tip zavpil, ko sm šla s šihta: Ej kva bi ti delu.. in stopil k meni, jaz pa hitro na kolo in pobegnila
Ah.. pa sploh ni bil slab.. sm tipi s takim pristopom, odnosom.. niso ravno moj tip človeka.. niti za samo fuck ne.. Škoda ...
Ah.. pa sploh ni bil slab.. sm tipi s takim pristopom, odnosom.. niso ravno moj tip človeka.. niti za samo fuck ne.. Škoda ...
- Noelia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
marypa napisal/-a:men je pa mal bad.. k mi je en kar hud tip zavpil, ko sm šla s šihta: Ej kva bi ti delu.. in stopil k meni, jaz pa hitro na kolo in pobegnila
Jaz imam pa raje take, ki povedo direktno kaj hočejo od mene kot tiste, ki me skušajo zapeljati z raznimi fintami.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov