Ženske nismo spolni objekt!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
Ah .. nč novega. Pomoje je vsaka punca že mela izkušnje s takimi tipi. Npr. albanci- tak de je ta tema mal dolgočasna, + se najdejo stari pohotneži. Na žalost, kaj morem. Js se jih probam na lep, eleganten način odkrižat. Predvsem pa jim ne odgovarjam niti ne gledam vanje. Enkrat mi je ušel nasmeh. Totalna napaka! Ampak tip je bil res hecn.. imajo tako bedne fore, da ti še na smeh gre..
-
super_shine - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 7. 2007
jah že res da se to usm dogaja, ampak če mene uprašaš si tega ne bi smel dovolt in zato ne bi lih mogla reč da je tema dolgočasna. ok zdej mal pretiravam ampak če recimo otrok prjoka domou k so mu u šoli rekl da se ne sme dužt z njimi zato k je črnc, mu bo mama rekla "eh sej to se usm dogaja, men se zdi ta tema dolgočasna"?
sej dons se tut men stvar zdi precej banalna ... ampak po drug stran pa po moje nep smela bit no. zakaj je sprejemljivo, da se negdo obnaša tko, da je tep blazno neprijetno? tut to je ena vrsta nasilja.
kar se tiče reakcije pa nevem .. js nekak nimam tok jajc da bi mu kr rekla naj neha k itak bi se naredu bebota k da nč ni blo, z grdim pogledom pa tut uprašanje kaj bi dosegla, po možnosti še kšn sado-mazo zaplet u njegovi sprevrženi fantaziji
sej dons se tut men stvar zdi precej banalna ... ampak po drug stran pa po moje nep smela bit no. zakaj je sprejemljivo, da se negdo obnaša tko, da je tep blazno neprijetno? tut to je ena vrsta nasilja.
kar se tiče reakcije pa nevem .. js nekak nimam tok jajc da bi mu kr rekla naj neha k itak bi se naredu bebota k da nč ni blo, z grdim pogledom pa tut uprašanje kaj bi dosegla, po možnosti še kšn sado-mazo zaplet u njegovi sprevrženi fantaziji
-
~Tia~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 8. 2006
Jst sm imela tud eno neprijetno izkušnjo na vlaku. Berem knjigo in pride en tip (ni bil južnak) in se usede nasproti mene. Vsakič, ko sm pogledala za trenutek gor, sm vidla, da gleda vame pa sm si mislila, da je slučajno. Potem pa začnem čutit, da je svoje stegnjene noge vedno bolj začel tiščat v moje. Pa sm spet naivno mislila, da ima premalo prostora in sm umaknila svoje noge čisto pod svoj sedež. Pa spet čutim, da je premaknil noge ob moje (v bistvu je objel moje noge s svojimi!) pa pogledam gor in me tip nepremično gleda. Pa ga grdo pogledam in mu še na dokaj prijazen način rečem, če lahko odmakne noge. Pa jih premakne za 2 cm in me še kar bulji. Potem pa spet noge da ob moje, da sem bila že čisto okleščena, nog nism mogla premaknit niti za centimeter. Pa mu še enkrat bolj nestrpno rečem, da naj odmakne noge, pa me samo čudno pogleda, češ kaj pa je narobe. Potem sem pa na nasledni postaji vstala (pri tem sm skoraj padla ), kao da grem dol in sem se šla presest. Je šel pa on na tej postaji res dol in je videl, da v resnici ne grem dol in me je gledal prav s tistim psiho pogledom.
Potem pa sem ga še enkrat srečala v bližini faksa in me na srečo ni videl al pa prepoznal.
Potem pa sem ga še enkrat srečala v bližini faksa in me na srečo ni videl al pa prepoznal.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
^^ma dej ma kšni psihiči ej...kej res mislijo, da bo njihova vsaka punca, ki jo vidijo??!! ma prasci!! ne sploh se ne morem potolažit...ma deeej ku bi mu js zatežila, če bi meni kdo kej takega nrdu...
če smo že pr tem...včeraj sm bla zapisničarka na basket tekmi, in po tekmi pride nek igralec (iz gostujoče ekipe) do mene in mi reče naglas (pred sodniki): "Ma veš kej bi ti delu!"
js sm ga samo pogledla, in mu zatežila, da kej si misli da je, da mi bo kr tko govoru...da sploh me ne pozna, da kaj me briga kej bi on z mano delu, ker je grd in nočem met niti kontaktu z njim...pole je kr utihnu in šel proč in tista dva sodnika sta me samo pogledla in bla tiho...po moje si nista upala nič rečt maaaaaa ku sm bla živčna tistikrat...dobro da se nism vidla, po moje sm bla rdeča ku paprika...
če smo že pr tem...včeraj sm bla zapisničarka na basket tekmi, in po tekmi pride nek igralec (iz gostujoče ekipe) do mene in mi reče naglas (pred sodniki): "Ma veš kej bi ti delu!"
js sm ga samo pogledla, in mu zatežila, da kej si misli da je, da mi bo kr tko govoru...da sploh me ne pozna, da kaj me briga kej bi on z mano delu, ker je grd in nočem met niti kontaktu z njim...pole je kr utihnu in šel proč in tista dva sodnika sta me samo pogledla in bla tiho...po moje si nista upala nič rečt maaaaaa ku sm bla živčna tistikrat...dobro da se nism vidla, po moje sm bla rdeča ku paprika...
-
bleona - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 4. 2008
Jz si ne morem pomagat,ampak jaz tudi mecem vse te juznjake v isti kos,ceprov se zavedam da niso vsi isti.Ampak tuki v sloveniji mislm da so si vsi kr dost podobni,ker majo druzine doma,cele dneve delajo pol so pa valda zvecer cist potrebni.
No pa se par mojih bljak-fuj dogodkov
1.1x hodim polet po nasi ulici in kar naenkrat pride od nek en delavec(pri sosedih so nekaj gradili) in stegne roke malo pred moje joske,z rokami nakaze od dalec stiskanje in rece:kake lepe pomaranckice.
2.enkrat hodim s tremi prijateljicami po cesti in kar naenkrat vidimo da bi nas stari pijancek skoraj zbil s kolesom,potem se pa se nasmeje z bebavim skrbastim nasmehom in rece da sploh ne ve katero bi podrl
fujjjjj
No pa se par mojih bljak-fuj dogodkov
1.1x hodim polet po nasi ulici in kar naenkrat pride od nek en delavec(pri sosedih so nekaj gradili) in stegne roke malo pred moje joske,z rokami nakaze od dalec stiskanje in rece:kake lepe pomaranckice.
2.enkrat hodim s tremi prijateljicami po cesti in kar naenkrat vidimo da bi nas stari pijancek skoraj zbil s kolesom,potem se pa se nasmeje z bebavim skrbastim nasmehom in rece da sploh ne ve katero bi podrl
fujjjjj
- alana
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 4. 2008
- Kraj: bela krajina
če se vam že take stvari dogajajo,mislim da če bote konkretno in odločno povedale da naj grejo stran,ker vas motijo in da če ne mislijo da bote drugače ukrepale,da bodo vedli da je bolš da se umaknejo.ker če tišina ne pove nič v vašo korist.bodite odločne in vrjamem da tist ko vam bo zatežil,da ne bo tega 2x naredil.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
alana napisal/-a:če se vam že take stvari dogajajo,mislim da če bote konkretno in odločno povedale da naj grejo stran,ker vas motijo in da če ne mislijo da bote drugače ukrepale,da bodo vedli da je bolš da se umaknejo.ker če tišina ne pove nič v vašo korist.bodite odločne in vrjamem da tist ko vam bo zatežil,da ne bo tega 2x naredil.
evo se podpišem...vedno povem naglas, da to osebo, ki me nadleguje, osramotim...če ga že ne osramotim pred vsemi, se vsaj jst počutim olajšano
- neznanka__
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2007
..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 20:19, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Tole zdj nubeni ne bo všeč ma jebiga...
Glede na današnji čas, ko se odkrito govori o sexu, ko vidiš na vseh možnih prostorih slike žensk, ki delajo reklamo za svoje telo, ko se da na internetu videti xy žensk in moških, ko se ženske oblačijo zmeraj bolj izzivalno (prosim, ne napadajte me zaradi tega, ker se same tako oblačite, ampak pustite, da povem svoje mnenje!), ko se ženske znajo "nosit", ko se ženske v sexu zmeraj bolj podrejajo moškim fantazijam ipd. je logično, da se bodo našli moški, ki ženske vidijo kot spolni objekt.
Splošno znano je postalo, da ženske pač ne "šparajo/šparamo" svojih pičkic. Včasih so se lahko moški "hvalili", da so položili toliko in toliko žensk, danes marsikatera ženska ima več spolnih partnerjev kot moški. Prav tako smo ženske precej bolj nezveste kot moški.
In (zmotno?) mnenje moških, da smo spolni objekt izvira predvsem iz vseh teh dejstev.
Veliko moških danes nima več spoštovanja do žensk, ker niti nima razloga, da bi ženske spoštovali. Pravim-veliko moških, ne pa vsi!
Zmotno pa se mi tudi zdi, da se vse južnake meče v isti koš!! Jaz delam z njimi... Delam z Srbi, Bosanci, tudi z Hrvati in Makedonci, Poljaki, Slovaki... In ja, so nekateri, ki postanejo nadležni in vsiljivi. Vendar se takšni fantje najdejo tudi med našimi, domačimi fanti.
Sploh pa mislim, da se velika večina pizdi, ker se vas dotikajo ali vas nadlegujejo fantje, ki vam niso pri srcu. Če bi se ob večino deklin obregnil Wenworth Miller sem prepričana, da bi se bunila ali umaknila ali ga celo klofutnila le malokatera.
No, iz svojih izkušenj lahko povem, da fantje poskušajo vse mogoče, ampak če jim daš vedeti, kje je meja, večina da mir (če si dajo dopovedat).
Sem pa imela primer nekega fanta, ki se je malo preveč sprostil. No, njega pa so umirili moji fantje (sodeluci).
Glede na današnji čas, ko se odkrito govori o sexu, ko vidiš na vseh možnih prostorih slike žensk, ki delajo reklamo za svoje telo, ko se da na internetu videti xy žensk in moških, ko se ženske oblačijo zmeraj bolj izzivalno (prosim, ne napadajte me zaradi tega, ker se same tako oblačite, ampak pustite, da povem svoje mnenje!), ko se ženske znajo "nosit", ko se ženske v sexu zmeraj bolj podrejajo moškim fantazijam ipd. je logično, da se bodo našli moški, ki ženske vidijo kot spolni objekt.
Splošno znano je postalo, da ženske pač ne "šparajo/šparamo" svojih pičkic. Včasih so se lahko moški "hvalili", da so položili toliko in toliko žensk, danes marsikatera ženska ima več spolnih partnerjev kot moški. Prav tako smo ženske precej bolj nezveste kot moški.
In (zmotno?) mnenje moških, da smo spolni objekt izvira predvsem iz vseh teh dejstev.
Veliko moških danes nima več spoštovanja do žensk, ker niti nima razloga, da bi ženske spoštovali. Pravim-veliko moških, ne pa vsi!
Zmotno pa se mi tudi zdi, da se vse južnake meče v isti koš!! Jaz delam z njimi... Delam z Srbi, Bosanci, tudi z Hrvati in Makedonci, Poljaki, Slovaki... In ja, so nekateri, ki postanejo nadležni in vsiljivi. Vendar se takšni fantje najdejo tudi med našimi, domačimi fanti.
Sploh pa mislim, da se velika večina pizdi, ker se vas dotikajo ali vas nadlegujejo fantje, ki vam niso pri srcu. Če bi se ob večino deklin obregnil Wenworth Miller sem prepričana, da bi se bunila ali umaknila ali ga celo klofutnila le malokatera.
No, iz svojih izkušenj lahko povem, da fantje poskušajo vse mogoče, ampak če jim daš vedeti, kje je meja, večina da mir (če si dajo dopovedat).
Sem pa imela primer nekega fanta, ki se je malo preveč sprostil. No, njega pa so umirili moji fantje (sodeluci).
- janna
Joj meni gre to tako na živce In vsakič, ko grem v službo, moram iti mimo stanovanja, kjer stanujejo gradbeni delavci in ponavadi se zadržujejo na stopnicah. K sreči še delajo, ko grem iz službe. Enkrat je eden kar za mano prišel, da naj pridem k njim, da se bomo spoznali. Sm mu rekla ne hvala, zraven sem pa še najostrejši ključ pripravila, če bi slučajno šel za mano. Enkrat sem pa isto nekega gradbenega delavca nadrla, če so ga živali vzgajale, da ne zna drugega reči kot take primitivne izjave, sem se kar konkretno izdrla na njega (tukaj sem celo malo užalila živali). Tipi so res bedni, enkrat naju je s kolegico en tip opazoval z žerjava z daljnogledom, prav videle sva, kako se slini zraven. Fuj
- Marcela123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2008
- Kraj: Štajerska
ah ma si ti faca, ka si tole napisala...he he sm se kr nasmejala, kak te je kej mogu razpičit stari, k si kr sebe predstavlam. Veš tud men bi blo nelagodno, že itak te gužva sprovocira, slab zrak itd.. pol še pa en liml svojga prslanja nate..pa za popiz... Tud js bi ravnala nekak v tem smislu, da bi dovolj glasno rekla, če se lahko malo umakne stran od tebe. Ampak da pa hod za tabo..mene bi razjezil in bi se začela verjetn dret nanjga, da bi blo njemu nerodn, jaz bi bla pa itak cela rdeča zarad vsega skup. Ma ne se sekirat, maš idiote gnusne.
Aja pa sm se zle neki spomnla, ko sem hodla peške iz šole proti mojemu prevozu, pride mimo men en starejši tip in me kr direktno vpraša, če bi mu ga povlekla ali če bi ga rada fasala al neki tazga.. :box: ja ja zle se spomnem. Jaz sem se začela trest, cela sem bla mehka in gledala in upala da je kdo v bližini, ki bi mi lahko pomagal, če bi ta kurbl kej hotu. No vse kar sm lahk izdavla, je bil aroganten NE, v smislu tip kaj je pa tebi. Vem kako ss se počutla. Bedno. Najboljš pa je, da se boš čez čas na ta račun dobr nasmejala. Vsj js se, k se spomnem za nazaj.
Ajdi pa-payči
Aja pa sm se zle neki spomnla, ko sem hodla peške iz šole proti mojemu prevozu, pride mimo men en starejši tip in me kr direktno vpraša, če bi mu ga povlekla ali če bi ga rada fasala al neki tazga.. :box: ja ja zle se spomnem. Jaz sem se začela trest, cela sem bla mehka in gledala in upala da je kdo v bližini, ki bi mi lahko pomagal, če bi ta kurbl kej hotu. No vse kar sm lahk izdavla, je bil aroganten NE, v smislu tip kaj je pa tebi. Vem kako ss se počutla. Bedno. Najboljš pa je, da se boš čez čas na ta račun dobr nasmejala. Vsj js se, k se spomnem za nazaj.
Ajdi pa-payči
-
MilkyWay - Cosmopsiho
Tonja napisal/-a:Zmotno pa se mi tudi zdi, da se vse južnake meče v isti koš!! Jaz delam z njimi... Delam z Srbi, Bosanci, tudi z Hrvati in Makedonci, Poljaki, Slovaki... In ja, so nekateri, ki postanejo nadležni in vsiljivi. Vendar se takšni fantje najdejo tudi med našimi, domačimi fanti.
no mislim da se strinjam samo s tem ne briga me ali posplošujete ali ne, treba je priznati, da so včasih tudi ljudje iz vaše soseske taki...
- alana
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 4. 2008
- Kraj: bela krajina
se strinjam s tonjo. jaz tudi pravim,da če se oblačimo vse bol izivalno-neki hudi dekolteji pa krilca,pa vse ostalo,da je logično da ti bo tudi kater zatežil.vse bi ble rade popolne,lepe...pa da te ne bo nobedn ogovoril??halo -še v filmu negre. pač ljudje smo vsi taki,ne rečite da vi nikoli ne gledate za kakim dobrim tipom in če bi imele pogum bi tudi naredile tisto o čem tist trenutek razmišljate-da bi ga primle za tisto sexi ritko.
tako tudi oni-izkoristijo priliko da probajo na bol neopazen način,če bi blo kaj.pri vam jim ne uspe,sm vrjemte da obstajajo punce katere se tudi drugače odzovejo na njihovo limanje v npr.busu
tako tudi oni-izkoristijo priliko da probajo na bol neopazen način,če bi blo kaj.pri vam jim ne uspe,sm vrjemte da obstajajo punce katere se tudi drugače odzovejo na njihovo limanje v npr.busu
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]