Ženske nismo spolni objekt!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 114 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
Kje je NIA? Komaj čakam, da se še ona oglasi
Drugač pa, kot je ena že rekla, ne se dat takim prascem. Meni se je že parkrat zgodilo, da so me odkrito pohotno gledali in celo poskušali otipavati kaki slinasti pohotneži ... meni ni niti na misel prišlo, da bi se kar umikala, ampak sem se tako razpizdila, da so v sekundi umaknili šape. Znorela sem na ful, da so vsi v bližini slišali - tip se je samo osramočen umaknil.
Drugač pa, kot je ena že rekla, ne se dat takim prascem. Meni se je že parkrat zgodilo, da so me odkrito pohotno gledali in celo poskušali otipavati kaki slinasti pohotneži ... meni ni niti na misel prišlo, da bi se kar umikala, ampak sem se tako razpizdila, da so v sekundi umaknili šape. Znorela sem na ful, da so vsi v bližini slišali - tip se je samo osramočen umaknil.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
o faaak meni mi kr obrne, če mi kdo kej takega naredi...pa tud niso samo šiptarji taki (če ste že govorile, da so)...tudi dosti je starejših slovencev (pa glej da res...), kšni vdovci, potrebni, prizadeti, alkoholiki, propadli...ajej kšni so...imam par sosedu, ki se tko obnašajo, ko vidijo kšno mlado žensko...
zadnjič sm sedela na mestnem busu in pristopi en tip in me vpraša, če lahko prisede...js pač prijazna kot sm ( ), sm se pomaknila k oknu in on je prisedel zraven...in takoj je začel neki rinit u mene, se presedat bolj proti meni, in js sm bla stisnjena...joj in še smrdel je ...pole sm ga pogledla, in on me je samo pogledal nazaj in se mi tko osladno nasmejal...sej pole sm mu kr rekla: "Kej si mona? Pomakni se bol tja!" in pole je ostal slabo in se pomaknil...še dobro, da sm naslednjo postajo že šla dol...
mislim take je za postrelt!!! tiča odrezat, jim preluknjat rit in zabit notr kol od električnega droga!!! mislim kreteni ej!!
zadnjič sm sedela na mestnem busu in pristopi en tip in me vpraša, če lahko prisede...js pač prijazna kot sm ( ), sm se pomaknila k oknu in on je prisedel zraven...in takoj je začel neki rinit u mene, se presedat bolj proti meni, in js sm bla stisnjena...joj in še smrdel je ...pole sm ga pogledla, in on me je samo pogledal nazaj in se mi tko osladno nasmejal...sej pole sm mu kr rekla: "Kej si mona? Pomakni se bol tja!" in pole je ostal slabo in se pomaknil...še dobro, da sm naslednjo postajo že šla dol...
mislim take je za postrelt!!! tiča odrezat, jim preluknjat rit in zabit notr kol od električnega droga!!! mislim kreteni ej!!
-
spellca - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 7. 2004
MilkyWay napisal/-a:o faaak meni mi kr obrne, če mi kdo kej takega naredi...pa tud niso samo šiptarji taki (če ste že govorile, da so)...tudi dosti je starejših slovencev (pa glej da res...), kšni vdovci, potrebni, prizadeti, alkoholiki, propadli...ajej kšni so...imam par sosedu, ki se tko obnašajo, ko vidijo kšno mlado žensko...
mogoce je bil isti kot je mene enkrat nadlegoval se izbiral je, kam se bo usedel, al k meni al k punci, ki je sedela za mano, pa je na zalost izbral mene in me zrinil cist k oknu bolj kot sem se mu odmikala, bolj se je tiscal k meni. potem pa je zacel ene cudne gibe izvajat pod jakno, tko da sem samo vstala pa rekla, ce se lahko odmakne in sem se presedla. kot sem opaila, se je tud on, verjetno k novi zrtvi
enkrat pa sem bla na vlaku in se je nasproti mene usedel en psiho. ker sem brala knjigo, najprej sploh nisem opazla, da si ga je zacel drkat. kar slabo mi je postalo, ko sem ga pogledala in vidla, kaj pocne. pa se mene je gledal med tem svojim ogabnim pocetjem. sem samo vstala in se presedla na drug konec vlaka. ne vem kje vedno mene najdejo taki psihoti
- alana
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 4. 2008
- Kraj: bela krajina
elow.
se bom pridružila... ne zagovarjam nobenega,ampak znano je da so južnjaki bol temperamentni in brez problema hočejo z vsakim/vsako prit v stik. če jih ne poznaš zna bit to tudi moteče,sm ko nekoga poznaš vidiš da znajo bit dobri ljudje.sm je pa res da do neznank majo "moteč" odnos.
glede tiste določene nacije pa: oni imajo zelo drugačno živlenje od našega in vprašam se kolk bi vas lahko tk živelo?zato tudi znajo biti vsiljivi,ampak na nek način jih razumem,nepa zagovarjam.
tako kot vas moti njihov način,tako mogoče tudi njih naš način-torej pač taki smo,eni bol zaprti,drugi bol družabni,tretji spet drugačni....zato je na svetu zanimlivo,a ni tako?
se bom pridružila... ne zagovarjam nobenega,ampak znano je da so južnjaki bol temperamentni in brez problema hočejo z vsakim/vsako prit v stik. če jih ne poznaš zna bit to tudi moteče,sm ko nekoga poznaš vidiš da znajo bit dobri ljudje.sm je pa res da do neznank majo "moteč" odnos.
glede tiste določene nacije pa: oni imajo zelo drugačno živlenje od našega in vprašam se kolk bi vas lahko tk živelo?zato tudi znajo biti vsiljivi,ampak na nek način jih razumem,nepa zagovarjam.
tako kot vas moti njihov način,tako mogoče tudi njih naš način-torej pač taki smo,eni bol zaprti,drugi bol družabni,tretji spet drugačni....zato je na svetu zanimlivo,a ni tako?
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
Ko ste že govorile o busu... moji kolegici se je enkrat zgodilo, da je en tip tako enih 50 let star, prišel na bus, se razgledal naokoli kam bi se usedel in izbral njo (pa še ful praznih sedežev je blo). Pride zraven in vpraša a se lahko pri njej usede. Kolegica je gledala skozi okno, se obrnila k njemu in ga blesavo pogledala: "kaj, a ni dost fraj sedežev?". Pa je šel in se usedu nekam drugam.
Zadnjič spremenil Lilah, dne 05. Avg. 2008 11:26, skupaj popravljeno 1 krat.
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
Kaj se pa ti nekaj razburjaš za brezveze?? Saj ga je ona normalno vprašala če ni zadosti fraj sedežev na busu. Če bi blo vse zasedeno, bi se valda pomaknila not in bi se lahka usedel, ampak v tej temi govorimo o starcih, ki nadlegujejo mlade punce in ona tega gospoda pozna, ker dela v eni trafiki in ga vsi poznajo po njegovem nadlegovanju...
Zadnjič spremenil Lilah, dne 05. Avg. 2008 11:28, skupaj popravljeno 1 krat.
-
lolika69 - Debatorica
- Na forumu od: 24. 1. 2007
Jz se spomnem k sm bla enkrat nek s fantom in je en star moški začeu govort z mano o mladini in o tem kako punce že pr 18ih letih zgubijo nedolžnost in take. Sm bla bl tih k ne-k mi ni do takih poglobljenih težkih pogovorov s takimi starimi ljudmi. Sm mu sam rekla, da 40 let nazaj so pa punce že pr 14 rodile. Je biu pa kr tih.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
-
*bambi<3* - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 11. 2006
Tud jest sm mela že take primere. Nazadne, me je en zasledovo zutri k sm šla na bus, me neki časa sam gledov k sm stala na postaji. Enkrat je začev pa zmeri bliži hodt, pol me je začev ogovarjat z o lepotička itd. Zarad slabih izkušn sm čez ene par dni fotru rekla, da nej me pele k me je strah. Mu je fotr reku, da nej pač se mal umiri. Pa ga kr neki časa ni blo. No zdei ene par dni nazaj sm ga pa spet srečala....mi je pa kao cev ponosm reku "kje maš očija"...pa še to tok potih, da sm ga komi srečala...hhe nasledn dan ga pa spet ni blo...tko da pomoje je fotr kr fajn zrihtu, sam če se bo pa spet kej pojavu pa newem kwa bomo naredl
Aja pa je slovenc (usaj govori slovensk), sam zgleda pa kt južnak.
Sam bom pa tkole rekla...sei učas k stopš u kšn lokal se tud kšni mal starejši "slovenski" gospodje za tabo zaderejo...sam oni sam kei rečejo. K recimo "južnaki" pa kr siljo vate.
Aja pa je slovenc (usaj govori slovensk), sam zgleda pa kt južnak.
Sam bom pa tkole rekla...sei učas k stopš u kšn lokal se tud kšni mal starejši "slovenski" gospodje za tabo zaderejo...sam oni sam kei rečejo. K recimo "južnaki" pa kr siljo vate.
-
brunett - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 11. 2006
Mislim da je že vsaka doživela take in pdobne scene, sam isto tko nekulturen in ogaben je lahko čistokrvni slovenc kot je lahko kak južnjak. Doživela sem nadlegovanje s strani enih in drugih. Tko da teli stereotipi grejo tut men na živce.
Nedolgo nazaj smo ble s kolegico v diskoteki in pride do naju en "šiptar", obe itak zavijema z očmi, ampak ok. Poba pravi da nobenga ne pozna tam pa da je iz Makedonije bla bla bla. Čist kulturno smo se pogovarjal, še pivo nama je prnesu in nobene ni ne pecau, niti se vsiljeval, otipaval. Čist prijazno in civilizirano se je obnašal tko da smo pol še kakšno uro plesale z njim. Anyway, izjeme so in ni fer vseh v isti koš metat.
Nedolgo nazaj smo ble s kolegico v diskoteki in pride do naju en "šiptar", obe itak zavijema z očmi, ampak ok. Poba pravi da nobenga ne pozna tam pa da je iz Makedonije bla bla bla. Čist kulturno smo se pogovarjal, še pivo nama je prnesu in nobene ni ne pecau, niti se vsiljeval, otipaval. Čist prijazno in civilizirano se je obnašal tko da smo pol še kakšno uro plesale z njim. Anyway, izjeme so in ni fer vseh v isti koš metat.
-
**majcy** - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 10. 2006
- Kraj: Okolica Lj.
hehe,
js mam tud enga oboževalca sam mi nč noče ubistvu.
Začel se je lansko poletje ko sve šle s frendico na pijačo in za sosednjo mizo je sedel on s s vojim kolegom in me skos opazoval. Js sm se delala kot da ga ne vidim , ker me tud ni zanimal. Potem , ko sem hotl aplačat pijačo pa je natakarca rekla , da jo je plaču tipčk za sosednjo mizo. Samo na hitro sm čivknila "hVala za pijačko " in se pobrala. Vsakič , ko ga srečam , ko se sprehajam vedno gleda za mano. Enkrat je celo pršu v trgovino kjer delam in me sprašvou kko mi je ime, pa iz kje sm, Sam js sm bla neumna in sm mu povedala ime pa iz kje sm. Pol je pa tip vprašu če sm za pijačo, ppa sm rekla da ne ker mam kao tipa. Pa je reku da me bo zvečer ob 8 h čaku pred trgovino. Sploh si nism upala vn ( bla je tema). tko da sm pol poklicala očija da me je pršu iskat.
js mam tud enga oboževalca sam mi nč noče ubistvu.
Začel se je lansko poletje ko sve šle s frendico na pijačo in za sosednjo mizo je sedel on s s vojim kolegom in me skos opazoval. Js sm se delala kot da ga ne vidim , ker me tud ni zanimal. Potem , ko sem hotl aplačat pijačo pa je natakarca rekla , da jo je plaču tipčk za sosednjo mizo. Samo na hitro sm čivknila "hVala za pijačko " in se pobrala. Vsakič , ko ga srečam , ko se sprehajam vedno gleda za mano. Enkrat je celo pršu v trgovino kjer delam in me sprašvou kko mi je ime, pa iz kje sm, Sam js sm bla neumna in sm mu povedala ime pa iz kje sm. Pol je pa tip vprašu če sm za pijačo, ppa sm rekla da ne ker mam kao tipa. Pa je reku da me bo zvečer ob 8 h čaku pred trgovino. Sploh si nism upala vn ( bla je tema). tko da sm pol poklicala očija da me je pršu iskat.
- kafrca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
..Evelyn.. napisal/-a:V takem primeru(ko se že drugič umakneš) lepo naglas rečeš, da slišijo tudi drugi "a se lahko prosim mal umaknete gospod?". Ne rečeš nesramno, jezno samo mal bolj naglas tok, da ga spraviš v zadrego, če se zadeva ponovi se pa skregaš
ps. Zakaj misliš, da je bil "južn"?
jp men se tole zdi tut čist pravo odreagiranje... spravi v zadrego njega, ne sebe in bori se za svoje pravice
js bi se pomoje na prvo skregala, ker takih tipov reeees ne prenesem... si še tak dobra, da si sploh pustila, ker js bi ga znala tut focnat
ma ne se pustit, ker pol si bojo zmiri več upal...
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Ma teh oseb,k so nadležne..pa ponavad res južnjaškega porekla se je učas zlu težku otepst. Že tko mi ne potegnejo taki ljudje ,pol pa da se še slin neki po men..Če se smeješ,si najebou..če si previden,se odmakneš,si spet najebou..če si mal osoren.jih mal mogoče gane..ampk spet nekak najde način da bo prstopu do tebe..pa u pičk* matrnu.. na kura* mi grejo,k se ne znajo obnašat..Pa ne mi zdej o tem,da use u isti koš mečem prosm-uzdržte se,k ne veste kuk znajo bit tečni.. Sploh u diskaču,al pa na kakem objektu k se gradi TIPIČNO!
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Prvi neprebran prispevek • 114 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov