Ženske nismo spolni objekt!

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 11. Apr. 2008 18:11

No čestitam, kajti očitno res ogromno ljudi poznaš, da jih vse spraviš v isto skupino izmečkov..
It was forever..but it didnt last long..
*urškica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *urškica* » 11. Apr. 2008 18:12

Men se tud zdi,da so bol nadležni. Mi je prov beda it vn,kr ne morš v miru plesat pa nč.Se enga znebiš na desni strani,je že en drug na levi,pa pride un nazaj...katastrofa.

Vrjamem,da te je prizadel,kr vem kk je to hudo. Kr je že večkrat kir na vlaku kr pršu pa kr začeu neki blefirat,pa kr roke stegvat :? .
Uporabniški avatar
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2007
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objavaNapisal/-a sarci* » 11. Apr. 2008 18:13

Jst se pa strinjam z densy. Eni so res tok primitvni in nekulturni da glava peče. Zraven nas gradijo nov blok, in vedno ko peljem pse ven slisim zvizganje, pa derejo se.. Sicer jih ignoriram, samo ko mi bo enkrat prekipelo.. Al pa zanc recimo, se z mami peljeva cez naselje pa mam odprto okno ker je blo vroce, in greva mimo enega lokala v katerem se zbirajo sami stari pijancki.. In gre en od njih mimo in mi naredi z usti sobico, kao lupcka posilja. Sem se mu samo vn zadrla da nej s temu usti raje kej popusi, pa je bil sam tiho. :lol:
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 11. Apr. 2008 18:21

Jah temu se lahko mirno reče spolno nadlegovanje!
Groza res...kako lahko taki stari desci dekleta ki bi lahko bile njihove hčerke na takšen način nadlegujejo :stupid:

Doma si ga je verjetno še na tvoj račun na roke vrgel in se mu je ful fino zdelo kaj je naredil...morda je mislil da ga boš za tiča prijela in mu ga na avtobusu zdrkala ali kaj? :roll:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 11. Apr. 2008 18:21

ma sej verjetn sploh ni razumu kva mu dopoveduješ, verjetno te je samo gledal s tipičnim nasmeškom.

nehala jih bom posploševat ko bom spoznala enga (samo enga!!) normalnega..
Uporabniški avatar
mgerdevi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mgerdevi » 11. Apr. 2008 18:23

prns se tudi kšni taki najdejo ja....zadnjič smo šle s frendicami vn pa tko grejo ene na wc pa so bli potem prazni stoli pa prideta dva šiptarja pa rečeta če se lahk tam usedeta pa smo jim rekle da ne ki je že zasedeno....pa ta dva kot da ni nč sta se usela - kao bosta umaknla ko bosta pršli z wc-ja....in pole smo rajš šle mi proč ki se nista hotela umaknt :x :eek: :(
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 11. Apr. 2008 18:27

aham.. pa v en lokal k sm skos hodila jih je pršlo ene 15 in pol so se babe neki pogovarjale, k so jim težil ( so hotle bit prjazne), pol so pa začel vsak dan hodt.. skos brez majce, pa kr drgnl so se med vsako.. pa kr na unmu kavču k sm sedela je en hotu na unmu k je za roke naslont plesat, pa en je tiča nakazou.. k ene opice so bli k so tm skakal.. pa kr v parih so se drgnl med sabo s tiči (tko en je dal nogo od tadruzga med svoje noge, pol sta se pa drgnla) mislm neverjetni so.. :roll:
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 11. Apr. 2008 18:55

Ja ti iz južnih krajev so GROZNI! :tot:
Sm mela že neprijetne izkušnje z njimi.. pa sej jih ne fališ, ti je jasno s kje so že samo k jih pogledaš :?
Vedno me ogovorijo al pa (če mam srečo) samo očitno bulijo vame.
Pa majo tiste bedne fore, ej bejba, mačkica, p***a in podobne. Da ne govorim o tem kko si ga je en drkal pred mano in frendico. Mislim nvem no, a vejo v ti ljudje kaj je kultura, kko se je treba obnašat in take? Sej ne pravim, da so vsi isti ampak mam že tolk teh izkušenj da obravnavam vse isto.
Očitno so nek posebn narod, k ne zna zadržat hormonov in morejo dajat take izjave.. Ne vem kaj pričakujejo.. da zdej k nam bojo rekli da smo prave mačke, bomo kr skočile na njih?! :gruebel:
Vedno jih ignoriram (če sm pa na volji dam kašno sarkastično pripombo - ki je seveda ne razumejo) ker se mi ne da rabit energije za njih.
Se je tudi že zgodilo da me kak primu za rit v kakem baru.. :eek:
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 11. Apr. 2008 18:59

evo tale tazaden na sintisajzrju je un tipičen, že tuki ma une gibe, k da te bo lihkar prjeu.. pa un tipičen ples. waaa
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 11. Apr. 2008 19:11

densy napisal/-a:

evo tale tazaden na sintisajzrju je un tipičen, že tuki ma une gibe, k da te bo lihkar prjeu.. pa un tipičen ples. waaa

Haha ma neee, ku je grozn :D
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 11. Apr. 2008 20:32

hehe ta Viski i Kokakola je za umret smešna zadeva...sem jo dobila že kot forward na mail :D

Un model na sintesizerju je za umret smešen...pomoje misli, da je glavna zvezda benda...no saj kar s emene tiče, je res :D Model je tak, ko da bi bil na koki hahahaha

Glede nadlegovanja...jah ful mori. Ponavadi pomaga, če človeka direkt pogledaš v oči in zaviješ z očmi ali ga kako drugače grdo pogledaš, včasih pa ne preostane drugega, kot da se umakneš :(
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 11. Apr. 2008 20:46

Uf, neugodne so te scene :? ...

Kadar utrujajo "mulci", s kerimi smo skor skp krave pasl, je neprijetno in use, kar paše zravn, kadar pa se nate spraujo taki, k so krave pasl saj eno generacijo prej, je pa poleg ush neprijetnosti še grozn ogabno.

Prevečkrat se mi je zgodil (sicer ne tolkrat fizično kt verbalno), uspešno sm "se rešla", ampak kocine se mi pa postaujo pokonc usakič, k se spomnem kšnga izmed takih in podobnih "podvigou" raznih fotrou :pale: .
Še zmer je pa neumorn prfox za filo iz gimnazije, usakič k me sreča, se mi začne metat pod noge in kar je najhuj, sploh se ne pusti odgnat. Koji k... nisi biu tko "prjazn" šest let nazaj in mi zakluču nauzgor namest nauzdol!!! :D :roll:
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 11. Apr. 2008 20:48

Mogoče ga pa vest peče in se ti zdaj prilizuje :lol: :lol: :lol:

Ni vedel kaj bo iz tebe ven ratalo...zdaj pa ko te vidi mu je pa žol da ni navzgor zaključil :rofl:
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 11. Apr. 2008 20:52

Ne zajebavaj! Kr sploh ni smešn.
Zanč se mi je ufuravu pred mojo mami ... najbrš ne rabm govort, da je bla situacija skrajno :unknown: .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 11. Apr. 2008 20:55

Aloha napisal/-a:Ne zajebavaj! Kr sploh ni smešn.
Zanč se mi je ufuravu pred mojo mami ... najbrš ne rabm govort, da je bla situacija skrajno :unknown: .

A je bilo približno takole: Ja...vedno sem vedel da bo iz vaše hčerke taka krasna oseba ratala...vedno sem verjel vanjo. Naj vam pripomnim da ste krasno hčerko rodili in ste lahko ponosni nanjo :rofl:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov