Ženske misli
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kolesar
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 5. 2010
Z punco sva se pred dvema mesecema razšla. Ob najinem prvem prepiru sem jo jaz po neumnosti zapustil.
Ko sva se en dan pogovarjala po telefonu, sem ji povedal, da mi je žal da se je tako končalo, ji povedal razloge zakaj je prišlo do prepira, kaj sem naredil, da se to ne bo več ponovilo, in se ji opravičil. Povedal sem ji tudi kaj čutim do nje. Ona me je tiho poslušala nato pa izjavila, da je tudi nje žal, da se je z menoj imela ful fajn, da pa ta trenutek ni pripravljena na razmerje in da potrebuje čas, ki sem ji ga ponudil.
Če resno potrebuje čas, kako naj vem, kdaj se bo odločila in kako mi bo to pokazala. Vidim jo enkrat na teden.
Ko sva se en dan pogovarjala po telefonu, sem ji povedal, da mi je žal da se je tako končalo, ji povedal razloge zakaj je prišlo do prepira, kaj sem naredil, da se to ne bo več ponovilo, in se ji opravičil. Povedal sem ji tudi kaj čutim do nje. Ona me je tiho poslušala nato pa izjavila, da je tudi nje žal, da se je z menoj imela ful fajn, da pa ta trenutek ni pripravljena na razmerje in da potrebuje čas, ki sem ji ga ponudil.
Če resno potrebuje čas, kako naj vem, kdaj se bo odločila in kako mi bo to pokazala. Vidim jo enkrat na teden.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
ne vem. morda ne ve kaj hoče...
dejstvo je, da če ženska rabi čas, če mora najti samo sebe, ipd. to ne pomeni nič dobrega.
odmakni se od nje, živi svoje življenje pa boš videl kako bo. morda te bo kontaktirala, morda boš spoznal drugo dekle...
srečno.
dejstvo je, da če ženska rabi čas, če mora najti samo sebe, ipd. to ne pomeni nič dobrega.
odmakni se od nje, živi svoje življenje pa boš videl kako bo. morda te bo kontaktirala, morda boš spoznal drugo dekle...
srečno.
- kolesar
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 5. 2010
Jochie napisal/-a:ne vem. morda ne ve kaj hoče...
srečno.
Hvala, mislim da imaš zelo prav. V naslednji vojni ti plačam pijačo.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
:DJochie napisal/-a:odbicikliraj naprej...to je izgovor...
Ima Jochie kar prav, ko ženske začnemo bluzit z "rabim čas", je to lahko slab znak..ahh.
Tako da raje pojdi še 2 kroga odkolesarit , zbistrit um, usmerit svoje misli&energijo v cilje, ki te res veselijo in bla bla .. uglavnem, živet svoje življenje in ne čakat drugih, sploh če si še niso na jasnem kaj sploh hočejo od nas.
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
čist odvisn kaka je... to jo morš ti poznat.. jaz na primer ne uporabljam takih fraz in povem po resnici vedno fantu ali komurkoli na čem je. ker tudi sama vem da bi jaz najraje imela tako .
tako da.. ne vem. čisto možno je da potrebuje čas da premisli
tako da.. ne vem. čisto možno je da potrebuje čas da premisli
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Jaz bi ji kar verjela, da želi stvar premisliti. Konec koncev ji verjetno ni bilo ravno fino, ko si jo pustil, in slišati, da je bilo vse skupaj za brezveze, ni ravno spodbudno.
Every rose has its thorn
-
PlayBoy-GirL - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 2. 2009
- Kraj: In The Middle Of Your Heart
Tudi jaz menim,da je to vse odvisno kakšna je punca.
Lahko,da res potrebuje čas,da ji je hudo,da bi bila navsezadnje še vedno rada s tabo, po drugi strani pa lahko,da te malce vleče za nos in se ti s tem,ko te pušča v dvomih, želi "maščevati".
Ne vem,kako dolgo sta bila skupaj in kako dobro sta se poznala.
Poskušaj sam ugotoviti,kaj ti hoče s tem dejansko povedati-da rabi čas,ti jo zagotovo najbolje poznaš-upam
Pa srečno pot naprej...
Lahko,da res potrebuje čas,da ji je hudo,da bi bila navsezadnje še vedno rada s tabo, po drugi strani pa lahko,da te malce vleče za nos in se ti s tem,ko te pušča v dvomih, želi "maščevati".
Ne vem,kako dolgo sta bila skupaj in kako dobro sta se poznala.
Poskušaj sam ugotoviti,kaj ti hoče s tem dejansko povedati-da rabi čas,ti jo zagotovo najbolje poznaš-upam
Pa srečno pot naprej...
* LOVE is LOVE. I LOVE my LOVE. My LOVE is you. So I LOVE you. * <33
-
shania - Debatorica
- Na forumu od: 3. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana
ja sigurno ji je bilo fajn, ampak ne pa tok fajn, da bi res ostala s tabo in ker ne bi rada rekla direkt ne, ker mogoče ji pa pač godi, da jo nekdo "peca" pač malce bluzi in te noče direktno odpikat.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
na splošno je stavek "rabim čas", pokazatelj, da je nekaj narobe v zvezi. to je olepšan konec in nič drugega. za kaj naj bi potrebovala čas? jaz tega nikoli nisem štekala. lahko si tisti "čas" še vedno v zvezi in lepo premisliš, brez da partnerja obremenjuješ s svojimi potrebami po času, lahko pa ga preprosto pustiš in po pretečenem času poskusiš spet z njim v zvezo (če gre sploh še kdo 2krat na led). ampak brez obdobja: imama pavzo. pač sta narazen. tudi teh pavz ne štekam. a se to smatra kot da si samski ali kot da si vezan? malo sem se zapletla.
vglavnem, tu ni nekih bajnih šans za srečno vezo.
vglavnem, tu ni nekih bajnih šans za srečno vezo.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
se strinjam s claire. Meni te pavze tut nikoli niso bile jasne, al si skupi s kom, al nisi, ni tukaj nobene filozofije...
Zadnjič mi je ena kolegica razlagala da mata s tipom "priprto" zvezo, ker sta se nekaj skregala in nista vedla kaj bo z njim, al bota nadaljevala al ne, svašta, sm sam debelo gledala in ji rekla da sm čula za odprto zvezo pa priprto pa še ne
In pavza definitivno ne pomeni nič dobrega. Tut sama ne vidim neke velike možnosti za vajino prihodnost. Udari po mizi in zahtevaj od nje naj se izjasni kaj bi rada, če pa ne ve kaj bi rada pa kaj boš s tako osebo počel, takrat idi naprej... Srečno!
Zadnjič mi je ena kolegica razlagala da mata s tipom "priprto" zvezo, ker sta se nekaj skregala in nista vedla kaj bo z njim, al bota nadaljevala al ne, svašta, sm sam debelo gledala in ji rekla da sm čula za odprto zvezo pa priprto pa še ne
In pavza definitivno ne pomeni nič dobrega. Tut sama ne vidim neke velike možnosti za vajino prihodnost. Udari po mizi in zahtevaj od nje naj se izjasni kaj bi rada, če pa ne ve kaj bi rada pa kaj boš s tako osebo počel, takrat idi naprej... Srečno!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]