Enostavno se ne morem navezati :/
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Na svetu obstajajo še vmesne nianse.donna. napisal/-a:s0nckic4: kar se tiče izkušenj sem malo skeptična mislim da si SKORAJ usak fant želi imeti eno tako izkušeno fatalko ob sebi, ne pa neke prestrašene punce, ki ma bore malo izkušenj
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
donna: če te ne zanimajo fantje, ki so vsaj 5 let starejši od tebe, potem ti lahko povem, da tud oni nimajo pojma kaj naj počnejo. nekdo ki je sexal 3x v življenju (po možnosti s 3 različnimi partnerji in pod vplivom alkohola) ni nič bolj izkušen kot nekdo ki izkušenj sploh nima. in katero punco misliš, da bo povprečen fant raje izbral?
če bi rada dobila izkušnje, začni s teorijo. potem v praksi dost hitro napreduješ, samo sprobaš naučeno
če bi rada dobila izkušnje, začni s teorijo. potem v praksi dost hitro napreduješ, samo sprobaš naučeno
- AnjaL
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 9. 2008
to poletje sem mislila, da sem intenzivno delala na tem, da razistim stvari iz preteklosti (beri:otrostva). ampak po branju te teme in tiste, ki sem jo odprla pred nekaj dnevi sem bolj kot ne skepticna glede tega, koliko mi je sploh uspelo razcistiti..
vcasih bi bilo res lazje, ce bi pol manj razmisljala o vsem skupaj..
vcasih bi bilo res lazje, ce bi pol manj razmisljala o vsem skupaj..
-
donna. - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 8. 2010
Hja sej vrjetno da res ja in upam tudi, da so starejši fantje tut kej bolj zrelejši in pametnejši od teh mojih sovrstnikou. Ta moja generacija je kr neka čudna in mislim, da je usaka mlajša generacija še hujša. Usi si želijo takoj odrasti in bit 'veliki', kr to je kao ful 'in' trenutno. Npr. moje 3 sošolke so se že v osnovni šoli, pri starosti 11,12,13 let spustile v spolni odnos in imele kao resno zvezo z 10let starejšimi. Ne bom niti komentirala. In dandanes smo v takem svetu, da če ne delaš kot oni, torej da hodiš vn že od zgodnjega najstništva in imaš nevem kolko izkušenj... da si čuden. Da bi js zdej jasno in glasno povedala in me nebi blo sram povedat tako kot je-torej da nimam omembe vrednih izkušenj (torej malo, skoraj nič), bi se mi usi smejali in si mislili, fak, ta je pa res boga, kaj pa je z njo narobe. Sej res da niso usi taki, ampak večina jih je.
Mislim, da use kar rabim je ena velika streznitev, da življenje ni pravljica in da nebo prišel princ na belem konju oz. (bolj po mojem okusu) nek perfekten bad boy in se bo zaljubu vame in blablabla... Mislim da je to tudi eden izmed razlogov... in to je ta, da čakam na 'pravega'. In noben ni seveda dovolj dober zato, ker ne izpolnjuje norme tistega 'pravega'. Sej se ne mislim poročit z prvim ki pride mimo ampak useeno.. In to moje mišljenje je čisto u kurcu (oprostite izrazu) ampak je res...
Useeno hvala za use nasvete. Jih bom nedvomno preizkusla... upam da bo kej napredka
Mislim, da use kar rabim je ena velika streznitev, da življenje ni pravljica in da nebo prišel princ na belem konju oz. (bolj po mojem okusu) nek perfekten bad boy in se bo zaljubu vame in blablabla... Mislim da je to tudi eden izmed razlogov... in to je ta, da čakam na 'pravega'. In noben ni seveda dovolj dober zato, ker ne izpolnjuje norme tistega 'pravega'. Sej se ne mislim poročit z prvim ki pride mimo ampak useeno.. In to moje mišljenje je čisto u kurcu (oprostite izrazu) ampak je res...
Useeno hvala za use nasvete. Jih bom nedvomno preizkusla... upam da bo kej napredka
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
Ne vem, če se ujema z vašimi izkušnjami, ampak žena mi je dala idejo, da bi lahko imel menstrualni ciklus kaj pri tem, kar opisujete. Pred ovulacijo se zagreješ, ti je všeč, bi rada še, ko se ciklus čez par tednov obrne, te pa vse mine.
Bo kaj na tem?
Bo kaj na tem?
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Tudi meni se je dogajalo to kar opisuje avtorica v prvem postu, ko sem bila mlajsa (tam nekje do 20 leta, dokler nisem spoznala zdajšnjega fanta)...všeč mi je bil en, pa flirtaš, se imaš fajn in uživaš v vsem tem....da bi pa iz tega izpeljal resno zvezo...ne hvala.
Meni je bil nekoč všeč tudi tip, ki je bil zaseden in me je ravno iz tega razloga, da ga ne morem imeti, tako zelo privlačil...avantura z njim ja, resne zveze z njim pa si nisem mogla predstavljati oz. če bi jo začela, bi se verjetno kaj hitro naveličala in uničila zelo dobro prijateljstvo, ki sva ga imela....
Meni je bil nekoč všeč tudi tip, ki je bil zaseden in me je ravno iz tega razloga, da ga ne morem imeti, tako zelo privlačil...avantura z njim ja, resne zveze z njim pa si nisem mogla predstavljati oz. če bi jo začela, bi se verjetno kaj hitro naveličala in uničila zelo dobro prijateljstvo, ki sva ga imela....
-
little.miss.trouble - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2009
donna - samo ne se silti z nekom ki ti ni všeč, ker bo vse še poslabšalo in verjemi da nisi edina z malo izkušnjami, ker se jih večina itak samo hvali ...js sm bla za velko koga prepričana da ma že miljon izkušenj, pol sm pa iz pogovorov ugotovila da to ni res (in velika večina se jih tega sramuje, ker se pač drugi delajo norca iz njih .... in js bi 3x rajši imela fanta s kerim se mam noro lepo in fajn in super in vse kot pa fanta z miljon izkušenj pa je nezrel bedak)
in ni problem v tem da se ne moreš navezat na fanta, problem je v tem da te je STRAH razmerij (glih včera pogledla film I hate valentines day - in ma punca v filmu čisto iste probleme, sm se kr malo zamislila, pa še tbi ga priporočam) ... mene je tudi, vedno ... krivo je otroštvo, ker sem se že itak pri 12 odločla da me nikol ne bo noben fant tk prizadel kot pa so vedno mojo mamo in preden bi lahko blo kaj resnega vedno nardim neko blokado ... pač velko možnih lepih zvez sem skenslala tarad tega, sploh če sm bla najprej všeč fantu, palila pa sm na tiste ki jih je blo težko obdržat, tk da si na koncu vseeno razočaran ... zdj pa sm se odločla da tega ne bom delala, da dam šanso še drugim (kar delam zdj z enmo fantom ki mi je biv enkrat malo všeč pa ga dobro poznam), edino pomembno je, da se znata s fantom pogovarjat, pa mu pač po resnici poveš kk je glede tvojih razmerij (js sm rekla da lahko probam, da pa ne verjamem da bo več kot mesec, pa tut vsega kar me je strah v razmerju sem mu povedla in ga pol na koncu vprašala, če bi še vedno rad probo) in pol samo uživaš ko/če pa ugotoviš da to ni to pa pač greš naprej .... in verjemi v nobenmu razmerju ni samo rožic pa vedno se moraš trudit najdit morš samo pravega fanta s kerim ti to ne bo težko, do takrat pa lahko maš velko lepih trenutkov z vsemi 'napačnimi';)
in ni problem v tem da se ne moreš navezat na fanta, problem je v tem da te je STRAH razmerij (glih včera pogledla film I hate valentines day - in ma punca v filmu čisto iste probleme, sm se kr malo zamislila, pa še tbi ga priporočam) ... mene je tudi, vedno ... krivo je otroštvo, ker sem se že itak pri 12 odločla da me nikol ne bo noben fant tk prizadel kot pa so vedno mojo mamo in preden bi lahko blo kaj resnega vedno nardim neko blokado ... pač velko možnih lepih zvez sem skenslala tarad tega, sploh če sm bla najprej všeč fantu, palila pa sm na tiste ki jih je blo težko obdržat, tk da si na koncu vseeno razočaran ... zdj pa sm se odločla da tega ne bom delala, da dam šanso še drugim (kar delam zdj z enmo fantom ki mi je biv enkrat malo všeč pa ga dobro poznam), edino pomembno je, da se znata s fantom pogovarjat, pa mu pač po resnici poveš kk je glede tvojih razmerij (js sm rekla da lahko probam, da pa ne verjamem da bo več kot mesec, pa tut vsega kar me je strah v razmerju sem mu povedla in ga pol na koncu vprašala, če bi še vedno rad probo) in pol samo uživaš ko/če pa ugotoviš da to ni to pa pač greš naprej .... in verjemi v nobenmu razmerju ni samo rožic pa vedno se moraš trudit najdit morš samo pravega fanta s kerim ti to ne bo težko, do takrat pa lahko maš velko lepih trenutkov z vsemi 'napačnimi';)
I`m a good girl. I do everything a bad girl does but I do it good.
-
donna. - Kofetarica
tudi to bo držalo little.miss.trouble. bojim se, da bi mi kdo prišel preblizu, da bi me spoznal takšno kakršna sem u resnici, da bi poznal moje strahove in napake... tega se tudi bojim, saj če povem po pravici se zelo počasi odprem ali sploh ne. tudi prijateljice npr. use je do ene meje, sej vejo o meni skoraj use, ampak so pa tudi drugi obrazi mene, ki jih še nisem pokazala.. (ok, razen seveda domačim.) U družbi in tudi do fantou imam tak močan odnos, in na vzvn deluje kot da sm močen karakter, da sem samozavestna, da me bk kaj drugi mislijo o meni...itd. a u resnici sem zelo ranljiva, nežna oseba, ki se zeloo sekira za use... in enostavno nevem.. ko sem u družbi sem čisto druga, učasih kot da sploh nisem js
uhh.. zdej ste me nafilali z nasveti in pogumnimi besedami... use kar je je zdej čakat, da pride en ki mi bo ušeč da ga ulovim
uhh.. zdej ste me nafilali z nasveti in pogumnimi besedami... use kar je je zdej čakat, da pride en ki mi bo ušeč da ga ulovim
Zadnjič spremenil donna., dne 26. Avg. 2010 21:25, skupaj popravljeno 1 krat.
-
donna. - Kofetarica
hehehe hvala enako si bomo malo pomagale med sabo s spodbujanjem pa bo
kako pa to anjaL ? a lahko te neki uprašam... kolko si stara ?
ma sej če ga spustiš iz rok kr vidiš da res ni uredu pa to je super, najhujše je to, da veš da bi lahko biu on the one in je use super z njim ampak problem je u tebi... to se men non stop dogaja
kako pa to anjaL ? a lahko te neki uprašam... kolko si stara ?
ma sej če ga spustiš iz rok kr vidiš da res ni uredu pa to je super, najhujše je to, da veš da bi lahko biu on the one in je use super z njim ampak problem je u tebi... to se men non stop dogaja
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
donna- pa sej si še mlada, 18 let, briga te za druge. ČE že imajo izkušnje z čimerkoli, jih boš tut ti pridobila ko boš šel mimo fant, ki te po okupiral in zaintrigiral... In ne nisi čuden, če se nisi dol dal pri 13-ih... Zame je ravno to nenormalno in zgodaj. Aja, sama sm mela tut mal pozneje fanta kot vrtnice in preden sm ga mela so me kr vsi malo po strani gledal češ kaj je z mano narobe, zdej ko ga imam so pa zaprli... Ne poslušaj druge, delaj kar tebi paše, aja pa fantje res cenijo nedolžnost, vsaj moj jo je. Glede lupčkanja pa nč bat, ONS so itak kr neki, ko je vse pijano, to ni zame, tak da mi niti ni žal da tega nism dala čez. Neizkušenost je pa itak simpatična, sej jih ne rabiš čez dat veliko, da si nabereš izkušnje, niti menim da so jebači nekaj izkušeni, saj letajo z cveta na cvet. Tko da nič skrbet, vse bo...ob svojem času.
- femme.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2010
no ja sm brala mal vaše komentarje pa res nemorem povezat vsega skupaj s kakšnim konkretnim dogodkom v otroštvu.lahko pa povem da se hitro naveličam in ko enega dobim se naveličam in želim naprej.nočem z nekom deliti mojega privata in karkoli ker mu enostavno ne moram zaupat cele jaz.s prijateljicami je povsem drugače zaupam svojim najbližnjim vse, tistim ki pa ne zaupam ravno vsega se mi je pa tudi malce muka družiti...mogoče me muči nezaupanje in pa seveda nezrelost.upam da bom nekoč lahko na nekoga se navezala in z njem doživljala najlepše trenutke svvojega življenja.do takrat pa bom pustila času čas mogoče še malo tavala, iskala samo sebe, se posvetila mogoče šoli in karieri in enostavno uživala.
- AnjaL
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 9. 2008
donna. - zelozelo kmalu 19.
hm. no lahko rečem, da vem, da verjetno ni "the one". vseeno pa je uredu. zlo uredu
femme. sej ponavadi ne gre za en sam dogodek, najpogosteje gre za odnos z očetom, oz. občutke ob tem odnosu.
js pr sebi prbližn vem za kaj gre, pa mi to (še) ne pomaga kj dost..
hm. no lahko rečem, da vem, da verjetno ni "the one". vseeno pa je uredu. zlo uredu
femme. sej ponavadi ne gre za en sam dogodek, najpogosteje gre za odnos z očetom, oz. občutke ob tem odnosu.
js pr sebi prbližn vem za kaj gre, pa mi to (še) ne pomaga kj dost..
-
donna. - Kofetarica
Meni niti ne veš AnjaL. Js se zavedam kaj je vzrok tega, ampak to mi je že v podzavesti. Kar naenkrat začutim nek odpor in strah in kmalu se začnem spraševati kaj mi je pa tega treba, in nato začnem iskati napake na njemu in te napake obrnem v 'kaj bo jo rekli drugi zaradi tega'... itd. itd. vrtim se u začaranem krogu. ampak še vedno mam upanje...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov