Enostavno se ne morem navezati :/
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- modralaguna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 3. 2010
Glede na rezultat ankete imam občutek, da se punce prav silite bit v vezi, če se to tako pogosto dogaja.
- femme.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2010
Jah recimo jst očeta sovražim že od malih nog.On me je preveč imel rad in to mama pa recimo ne toliko pa imam zdaj mamo rajši kot očeta.Dejansko sem že kot majhna punčka poslušala kako sta starša imela spolne odnose in zame je bilo to res zoprno in takrat sem očeta še posebaj zasovražila.Pa tut tko zdej ga sovražim ker mi daje občutek da sem manjvredna z njegoviimi besedami mi popolnoma zbije moralo in velikokrat me je pretepel ampak ne toliko da bi ostale kakšne modrice ipd.Preveč je zaščitniški do mene in potem se to sprevrže za nekakšno obsesijo za hčerko ki jo hoče na vsak način obvarovati pred vsem.Drugače pa ja komaj čakam da se odselim od staršev ker samostojnost je nekaj najlepšega.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
femme. napisal/-a:Dejansko sem že kot majhna punčka poslušala kako sta starša imela spolne odnose in zame je bilo to res zoprno in takrat sem očeta še posebaj zasovražila.
Zadnje čase opažam čedalje več stvari, zaradi katerih se mi začenja dozdevati, da mogoče nočem imeti otrok. Tale je že ena od njih. Saj te povsem razumem, da ne maraš očeta, ker je preveč gospodovalen in zaščitniški; pa da te je pretepal, to je od njega res grdo.
Ampak da te otrok zasovraži, ker z mamo seksata... Fak.
Raje splaviti takšne, dokler se da.
- femme.
- Sramežljivka
Alwaleed napisal/-a:femme. napisal/-a:Dejansko sem že kot majhna punčka poslušala kako sta starša imela spolne odnose in zame je bilo to res zoprno in takrat sem očeta še posebaj zasovražila.
Zadnje čase opažam čedalje več stvari, zaradi katerih se mi začenja dozdevati, da mogoče nočem imeti otrok. Tale je že ena od njih. Saj te povsem razumem, da ne maraš očeta, ker je preveč gospodovalen in zaščitniški; pa da te je pretepal, to je od njega res grdo.
zame je bila to grozna izkušnhja ker potem ko se je on mene dotikal sem imela občutek kot da mi bo storil isto kot mami in dandanes se ga niti dotaknem ne.
A girl doesn't need anyone who doesn't need her. - Marilyn Monroe
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
Alwaleed napisal/-a:Zadnje čase opažam čedalje več stvari, zaradi katerih se mi začenja dozdevati, da mogoče nočem imeti otrok. Tale je že ena od njih. Saj te povsem razumem, da ne maraš očeta, ker je preveč gospodovalen in zaščitniški; pa da te je pretepal, to je od njega res grdo.
mogoče je bolje, da nimaš otrok, glede nato, da ne dojameš, kako je lahko sexualno doživetje med staršoma za otroka zelo travmatično doživetje ...
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
se strinjam s pumo, ja, tut jz sm parkrat slišala kar ne bi smela in prisežem da ni bilo niti malo fajn. Sicer ni šlo tak daleč, da ko bi se me dotaknil bi jz zdej mislila kot je mislila femme, ampak vseeno. Ni prijetno bilo, ko ne morš zaspat ampak morš to poslušat, pa čeprav je blo le parkrat ni blo niti malo prijetno, meni se je vse skupaj ful gabilo za poslušat, aja pa to je blo par let nazaj.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
ok, razumem, da je sex lahko travmatična izkušnja za otroka, ko ne dojame, da ati in mami to počneta iz užitka ter posledično misli, da bo ati kaj naredil mamici.
ampak čuftika, da ti je bilo pa tako neprijetno par let nazaj, mi je pa čudno. če predpostavljam da si stara 20, si bla takrat recimo 15. takrat pa že veš, kaj je smisel sexa in res nevem, od kje taka neprijetnost? pa a ni fajn, da oče in mati še vedno sexata, namest da se varata ipd?
ampak čuftika, da ti je bilo pa tako neprijetno par let nazaj, mi je pa čudno. če predpostavljam da si stara 20, si bla takrat recimo 15. takrat pa že veš, kaj je smisel sexa in res nevem, od kje taka neprijetnost? pa a ni fajn, da oče in mati še vedno sexata, namest da se varata ipd?
- femme.
- Sramežljivka
s0nckic4 napisal/-a:ok, razumem, da je sex lahko travmatična izkušnja za otroka, ko ne dojame, da ati in mami to počneta iz užitka ter posledično misli, da bo ati kaj naredil mamici.
mene ni motil to da bi oči kej naredu mami....bolj me je skrbelo da bi oči želel kaj takega z mano.ko me je velikokrat objemal in to...spomnim se celo da sem enkrat ponoči šla spat h mami in oči ker me je bilo strah pa je roko porinil pod moje hlače ampak potem hitro umaknil ker sm rekla naj neha...pomoje da me je zamenjal za mamo ali kaj podobnega vsaj upam.
A girl doesn't need anyone who doesn't need her. - Marilyn Monroe
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
jz sm to poslušala, ko malo boljše pomislim tut ko sm bla stara manj kot 13 let (okoli 10) in ni bilo prijetno, niti takrat, niti pozneje. V tistih letih sm mislila da se sexa parkrat v življenju le parkrat z namenom da se naredijo otroci, ja mogoče smešno, samo kaj sm pa vedla pri 11-ih...
Ja, sej sm jz vedla da ji ne bo on nč slabega naredil, ampak pač men ni feeling poslut starše... Če komu je, potem pa kr.
Ja, sej sm jz vedla da ji ne bo on nč slabega naredil, ampak pač men ni feeling poslut starše... Če komu je, potem pa kr.
- bonbonchek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2010
No, js pa sem stara slabih 24 in imam za sabo praktično samo eno res resno zvezo (ajde dve, če se šteje pol leta za zvezo?) ki pa se je končala dokaj dobro, sporazumno, ni bilo nobenega prebolevanja (vsaj z moje strani ne). Potem, zdej.. že ene tri leta opažam, da nočem nobenega fanta spustit do sebe - samo kot meni paše. Če hoče kej več, izginem z obzorja - dobesedno. Izginem-ne javljam se na telefon, blokiram mejl,... Otročje ane? Ampak tko je. Enostavno se res bojim resne zveze, sploh ker sem že v takih letih da se zavedam da neko zmišljevanje ne pride v poštev (v stilu, ah sej če pa se z njem ne bo izšlo, bom pa našla drugega) in se nikakor ne morem prepustit. Ne morem. Moram imet kontrolo nad sabo, zabremzat sebe in tipa, če dobim občutek da se preveč dobro že razumeva-ujameva. Ponavadi izginem, kot sem že rekla. Verjetno si do sedaj fantje niso mislili nič kaj lepega o meni, ampak briga me. Zadnje leto sem pa to itak ugotovila, kaj počnem in da s tem prizadanem še koga, in sem se sploh izolirala od spoznavanja fantov. Ker mi je brezveze...
Razen nekdo je, ki mi je všeč in mi je kar pri srcu, čeprav to težko priznam. On menda tudi do mene ni ravnodušen, odgnat sem ga že poskusila, pa mi je bilo kasneje 2x žal in me je "vzel nazaj"... Ampak zdej, ko se pa spet res res res dobro razumeva, pa je tukaj spet moje razmišljanje in samokontrola... On mi pravi, naj se prepustim in naj ne razmišljam toliko, ampak jaz ne morem iz svoje kože.
Zakaj sem taka, pa ne vem. Mogoče izvira iz kje ko sem bila še najstnica in je oče varal mamo, ta pa mu je to odpustila ampak bolečino je opisovala meni, meni se je 13-letni jokala na ramenih in ene 2x doživela histerični napad...Kaj js vem, mogoče ima to kakšne podzavestne posledice da se zdej ko vem da naj bi šlo zares, enostavno nočem z nikomer zbližat. Tudi s tem fantom ne morem, še na kavo nočem it z njim ker se tako prekleto vsega bojim... In ja, jaz bom sigurno ostala samska do konca življenja
Razen nekdo je, ki mi je všeč in mi je kar pri srcu, čeprav to težko priznam. On menda tudi do mene ni ravnodušen, odgnat sem ga že poskusila, pa mi je bilo kasneje 2x žal in me je "vzel nazaj"... Ampak zdej, ko se pa spet res res res dobro razumeva, pa je tukaj spet moje razmišljanje in samokontrola... On mi pravi, naj se prepustim in naj ne razmišljam toliko, ampak jaz ne morem iz svoje kože.
Zakaj sem taka, pa ne vem. Mogoče izvira iz kje ko sem bila še najstnica in je oče varal mamo, ta pa mu je to odpustila ampak bolečino je opisovala meni, meni se je 13-letni jokala na ramenih in ene 2x doživela histerični napad...Kaj js vem, mogoče ima to kakšne podzavestne posledice da se zdej ko vem da naj bi šlo zares, enostavno nočem z nikomer zbližat. Tudi s tem fantom ne morem, še na kavo nočem it z njim ker se tako prekleto vsega bojim... In ja, jaz bom sigurno ostala samska do konca življenja
- Jewels
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 8. 2010
Definitivno te otroštvo definira v neki meri in ti lahko pusti resne posledice. Tud sama izhajam iz družine kjer je oče varal mamo in sem se nekje do svojega 23 leta obnašala enako - odbijanje tipov, varanje, itd.
Ampak slej ko prej moraš dojet, da te takšno razmišljanje ne bo pripeljajo nikamor, ampak se s tem vrtiš samo v nekem začaranem krogu. Sčasoma te bo manj bolelo, če te kak tip prizadane, prevara, bilo kaj. Da pa bi sedaj živela življenje na 60% zaradi otroških travm pa ne hvala, je preveč lepih stvari okoli nas, da bi vlekla za sabo neko prtljago in se odrekala sladkim malenkostim.
Enostavno se prepusti....ja, sigurno boš kdaj prizadeta, ampak če si ne boš dala možnosti za srečo, ta tud nikoli ne bo prišla
Ampak slej ko prej moraš dojet, da te takšno razmišljanje ne bo pripeljajo nikamor, ampak se s tem vrtiš samo v nekem začaranem krogu. Sčasoma te bo manj bolelo, če te kak tip prizadane, prevara, bilo kaj. Da pa bi sedaj živela življenje na 60% zaradi otroških travm pa ne hvala, je preveč lepih stvari okoli nas, da bi vlekla za sabo neko prtljago in se odrekala sladkim malenkostim.
Enostavno se prepusti....ja, sigurno boš kdaj prizadeta, ampak če si ne boš dala možnosti za srečo, ta tud nikoli ne bo prišla
- bonbonchek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2010
Ne sej, fora je ker MENE osebno res še noben fant ni prizadel (pustmo osnovnošolske "ljubezni" ) in ne morem izhajat iz tega, da me je kdo prizadel... imam res dobre izkušnje, pozitivne.
Srečna... - kaj js vem, sej si nekako kreiram življenje, da živim polno na vseh smereh, poslušam svoje želje in si jih izpolnem (več ali manj), skrbim za možgane in telo, ful rada berem, grem v gledališče, ne bom zdej rekla da sem brihtna al karkol, ampak ja, skrbim zase in sem v večji meri res zadovoljna sama s sabo.
Čim so pa na poti moški in da se kakšen zanima zame, se obnašam kot da sem total frigidna ali celo lezbijka kot da se mi gnusijo, včasih imam tak občutek celo. No, sej pravim da zdej v tem času je ta led uspelo prebit samo enemu, pa še s tem si bom vse zašuštrala ker že itak vem...
Ah ja, včasih bi vse dala da bi lahko izklopla svoja razmišljanja...
Srečna... - kaj js vem, sej si nekako kreiram življenje, da živim polno na vseh smereh, poslušam svoje želje in si jih izpolnem (več ali manj), skrbim za možgane in telo, ful rada berem, grem v gledališče, ne bom zdej rekla da sem brihtna al karkol, ampak ja, skrbim zase in sem v večji meri res zadovoljna sama s sabo.
Čim so pa na poti moški in da se kakšen zanima zame, se obnašam kot da sem total frigidna ali celo lezbijka kot da se mi gnusijo, včasih imam tak občutek celo. No, sej pravim da zdej v tem času je ta led uspelo prebit samo enemu, pa še s tem si bom vse zašuštrala ker že itak vem...
Ah ja, včasih bi vse dala da bi lahko izklopla svoja razmišljanja...
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
modralaguna napisal/-a:Glede na rezultat ankete imam občutek, da se punce prav silite bit v vezi, če se to tako pogosto dogaja.
Zakaj sedanjost? Ni nujno, morda pa je to del preteklosti. Tako je pri meni.
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
- nivea9
- Kofetarica
- Na forumu od: 5. 6. 2009
Mi je jasna tvoja situacija. Sem ti nekako podobna. Na fantih sem vedno iskala le slabe lastnosti, dobre so hitro zbledele. Prvi moment mi je bil všeč, drugi moment pa sem iskala razloge zakaj ne bit z njim in kako bolje mi bo brez njega. Pa sem ga včasih pogrešala, a še vedno našla kup razlogov kako lepše je, če sem sama. Še vedno rabim svet zase in za 24 ur na dan ne bi mogla nikogar spustit v moje življenje čeprav imam rada ljudi in se dobro razumem z njimi.
Nivea
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov