Ena velika zmešnjava!

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 22. Feb. 2012 20:48

tudi jaz nisem bila nagnjena k večim frontam. je bil pa videz def glavni. haha
Vsak raj ima svojo kačo.
unnamed
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a unnamed » 22. Feb. 2012 23:55

Hvala katy. , ker me nekako najbolje razumeš. :)
tudi ostalim hvala za vse nasvete, odgovore in tudi kritike.

pripomnila bi samo to, da se ne strinjam s tem, da izbiram fante samo po videzu. Mogoče je v tej izpovedi res tako izpadlo, ker sem malo preveč opisovala zunanjost.
Mislim pa, da je normalno da gledaš tudi na zunanji videz. Vsaj meni ne bi bilo vseeno, da bi bila z nekim grdavžem. No, vsak ima svoje mnenje in poglede na svet.

Drugače pa vem in priznam, da velikokrat delam iz muhe slona. Sem pač takšen tip človeka, ki se preveč obremenjuje.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 23. Feb. 2012 11:32

Jz vrjamem, da ne gledaš samo zunanjosti...če bi vsi hoteli do potankosti napisat vse kar čutimo ..bi naneslo precej strani branja :S Sicer je pa tud res,da pri 16-ih še ne veš kakšen karakter bi ti ustrezal. Poleg tega pa tud jz najprej vizualno ocenm fanta, potem pa še karakterno ;) Klapat mora OBOJE :D

Predlagam ti, da oba fanta nekoliko bolje spoznaš...tudi karakterno...lahko se z obema malo dobiš, klepetaš, pošiljaš sms-e...in se maš FAJN! :)
AMPAK, če boš to počela-->Obema že na začetku povej nekaj v tem smislu, da si sicer želiš veze, ampak da ta hip še nisi prirpavljena oz. še ne iščeš nekaj resnega... da ne želiš nikogar prizadeti in da ne želiš dajati lažnega upanja. S tem si "zavaruješ" hrbet in ti noben ne more očitati tega, da se dobivaš oz. dopisuješ še s kom drugim. Mislm, da je kar pomembno, da jim daš to vedeti...tako od tebe fant ne more zahtevati in pričakovati, da če se z njim dopisuješ, dobivaš in malo lupčkaš, da si že z njim.

Sicer pa ne vem zakaj bi sploh mogla bit s katerim od teh omenjenih fantov v vezi. Občutek imam, da se siliš izbrati nekoga od ponujenih..a noben ti dejansko ni tako cool, kot bi si ti želela.

Mislim, da bi bilo še najbolje, da zdaj malo uživaš..spoznavaš fante..nč ni narobe če se s katerim tudi lupčkaš na zabavi ali kje drugje (to še ne pomeni, da moraš z njim v vezo!). Zihr bo prišel fant, pri katerem si boš želela veze, brez da bi izbirala med peščico ostalih. AMPAK, moraš pa bit odkrita in če vidiš,da fant nekaj pričakuje od tebe, poveeš to kar sm ti zgorej napisala. :)
Zadnjič spremenil *Lara*, dne 23. Feb. 2012 11:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 23. Feb. 2012 11:32

2x
Uporabniški avatar
DiNozzo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2011
Kraj: Divjina

Neprebrana objavaNapisal/-a DiNozzo » 28. Feb. 2012 6:14

Na tale post odgovarjam zgolj zato, ker je šolski primer kako se razkrinka take, ki imajo več žrebcev v igri. Unnamed, jaz ti privoščim še dva zraven, ker si, očigledno, dala skoz zelo travmatizirajočo zvezo in to za tvojih 16. Držim pesti, da ti bo kmalu bolje.

Unnamed napisal/-a:Sem v veliki dilemi…

Evo, če vam punca govori v takem stilu oz. podobni varianti "sem zmedena", potem ste lahko povsem prepričani, da niste na 1. mestu -- pazi foro; ni nujno, da gre še za dodatnega moškega.

*Lara* napisal/-a:že na začetku povej nekaj v tem smislu, da si sicer želiš veze, ampak da ta hip še nisi prirpavljena oz. še ne iščeš nekaj resnega... da ne želiš nikogar prizadeti in da ne želiš dajati lažnega upanja. S tem si "zavaruješ" hrbet in ti noben ne more očitati tega, da se dobivaš oz. dopisuješ še s kom drugim. Mislm, da je kar pomembno, da jim daš to vedeti...tako od tebe fant ne more zahtevati in pričakovati, da če se z njim dopisuješ, dobivaš in malo lupčkaš, da si že z njim.

Upoštevajoč njeno starost je to pogojno dober nasvet...ampak problem je v tem, da bo to postalo modus operandi, potem se bo kot odrasla ženska spraševala kaj je z njo/moškimi narobe.
He cannot bury his mistakes in the grave like the doctors/.../He cannot argue them into thin air or blame the judge like the lawyers. The engineer simply cannot deny he did it.

- Herbert Hoover on engineering
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a sarimari » 28. Feb. 2012 16:59

Se strinjam s predhodnicami, da to ni ljubezen ampak privlačnost.

Bi pa pohvalila avtorico teme, da piše slovnično na forumu, kar nebi od 16 letnice pričakoval :)
Na fb za nekaterimi tko ne znaš prebrat :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov