ego tripanje in ženske

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

pirodoksin
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 9. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a pirodoksin » 19. Nov. 2012 22:15

Pozdravljene/i
torej, imel sem že nekaj neprijetnih izkušenj z nekaterimi ženskami, ki jih sedaj ne bi tu opisoval, ker niti niso toliko relevantne. V glavnem, na koncu so mi kolegi rekli, da je šlo mogoče za ego trip. Pač, da se je ženska delala, kot da jo zanimam, pol se pa ni blo pozneje nič iz tega, ker naj bi to delala samo zato, da bi si "nabildala" ego oz. si pač dvignila samozavest (pač spogledovanje ali še kaj več, pa ni preraslo v nič resnega). V bistvu niti ni važno, kaj je v teh konkretnih primerih bilo, ker pač ne morem brati misli in so možne različne razlage za te situacije.
Zanima me bolj, če to ženske res delajo oz. kako pogosto je to. Npr., da se z nekom spogledujete, samo da vidite, kakšen bo odziv oz. da dobite neko potrditev. Recimo, če je neka ženska nesamozavestna, pa si daje kake slike na fejsbuk, pol pa čaka na lajke oz. pozitivne komentarje. Torej, a se to pojavlja tudi v kakih bolj socialnih situacijah oz. kako pogosto je to in pri kakih tipih žensk je to.

Lahko pa tudi poveste, če mate kake take izkušnje z moškimi. :)

(pa naj ne bo tema o mojih izkušnjah in da na kake ženske naletim, ker pravim, da ne morem vedeti, če je res šlo za to, tako so mi pač rekli, da bi blo možno)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 19. Nov. 2012 22:17

Jap, sem že videla in poznam nekaj žensk, ki so si bildale ego s tipi. Eni so to spredvideli, drugi pa so spregledali očitne znake in so bili pač slepi, dokler ni punca šla naprej k nekomu, ki jo je dejansko zanimal.
Jbg, spol še ne pomeni, da nečesa ne delaš :)
The world is as you are.
pirodoksin
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pirodoksin » 19. Nov. 2012 22:20

In kaj so taki očitni znaki? Pa recimo a je to trajalo dlje časa al samo en dan ali par dni. Ker ne verjamem glih, da bi neka ženska (alpa tudi moški, da ne bomo seksistični :)), to delala recimo pol leta z enim tipom.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 19. Nov. 2012 22:35

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Kandelaber
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 7. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Kandelaber » 20. Nov. 2012 14:27

Hej jaz sem imel in občasno imam ta problem z eno punco že skoraj eno leto. Vedno, ko smo kje skupaj po možnosti še malo opiti se vlači po meni, ko sem hotel kaj več sem pa dobil strel v koleno. No sej zdej počasi sem sam končno sprevidel, da to nikamor ne pelje in se v kritičnih situacijah raje oddaljim in nimam preveč stikov. Tako da ja obstajajo tudi take, ki si bildajo ego s tabo več kot le za en dan ali dva.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 21. Nov. 2012 11:15

V vseh primerih, kakorkoli se že dogajajo, je dejstvo, da gre za nesamozavestno žensko. To pa lahko potem pomeni različne stvari: da se ženska z moškim igra v smislu zapeljevanje, ker zgolj hoče potrditev, da se izpostavlja (na socialnih omrežjih, pa tudi v živo), možno je pa tudi, da se enostavno boji ustvarit resničen odnos, zato oddaja mešane signale, torej take, ki kažejo na to, da želi (tudi) seksualno razmerje ali partnerski odnos in nato take, ki kažejo na to, da si želi zgolj prijateljstva.

Možno je pa seveda tudi, da se ženska ogreje za moškega, nato pa ga spozna in je ne privlači več, ker se izkaže za povsem drugačnega, kot je bila njena predstava o njem.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 21. Nov. 2012 13:39

lahko da je šlo tudi samo za navadno flirtanje kje zunaj, pa si ti preveč resno vzel?

če gre pa ženska še korak dlje in ji je cilj, da se ti vanjo zaljubiš, potem pa kot je abby rekla: nizka samozavest. ko ima občutek, da te ima, da si njen te pa zapusti. pol leta se meni zdi malo dolgo, nekaj tednov so bolj običajne prakse.

ampak to prepoznat ni enostavno. saj tipi isto počnejo, se delajo zainteresirane z namenom bildanja ega, pa še malo sexa za usput. cel kup je tem na forumu, ko punce padejo na take fante. mogoče da se malo bolj razumsko podajaš v razmerje. ampak folk ki obvlada to področje in si jim ti ena tarča te bo zelo verjetno spodnesel. in zdaj bit paranoičn pred vsakim razmerjem, da se slučajno ne ponovi tudi ni dober začetek, ker s tem (precej verjetno) odženes punco z resnimi nameni. verjetno je neka povezava, neke podobnosti med tema dvema puncama, in pač na to bodi v prihodnosti pozornejši in pa seveda, zamenjaj ribnik :)
Vsak raj ima svojo kačo.
Edinstvena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 11. 2004
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Edinstvena » 21. Nov. 2012 15:09

no, tukaj pa ena ki prizna da je to že naredla (se posujem s pepelom...) ja, sem na ta način enga tipa "okol prnesla! zakaj? ker nevem... mi s prejšnjim ni zlaufalo, po moji krivdi, in sem rabla nekoga da si/mu dokažem da pa lahko tudi drugega mam... ja, otročje... po drugi strani sem pa po tem dojela point vsega skupaj pa začela delat na sebi, na tem da ne rabim moških da sem samozavestna. pa ja,i tak ni blo fer do unga tipa ki sem ga okol prnesla, ker sem mu srčka zlomla... bil je ob napačnem času, na napačnem mestu, pa dojemljiv je ibl za mojo igrco...
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
pirodoksin
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pirodoksin » 21. Nov. 2012 18:49

s0nckic4 napisal/-a:lahko da je šlo tudi samo za navadno flirtanje kje zunaj, pa si ti preveč resno vzel?
po moje bo to, samo ne vem, meni se zdi tako brezvezno flirtanje tudi brezveze, če ni nič za tem. sej ni važno, kar je blo, je blo, samo sprašujem, ker ne bi rad ponavljal kakih napak, če sem pač kaj narobe naredil.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 21. Nov. 2012 19:32

jah nevem, ene imamo pač spogledovanje v krvi. Meni ga večkrat očitajo in to počnem čist podzavestno. Sem pa imela z enim prijateljem težave zaradi tega ko je on preveč poskušal. Potem sva se pogovorila in zdej sva ok.
Ampak to spogledovanje je nenamerno.
pirodoksin
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pirodoksin » 21. Nov. 2012 19:37

In kako zgleda to nenamerno spogledovanje? Sori, ne razumem čist :D
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 21. Nov. 2012 19:44

mah težko opišem, ker mi drugi povejo ko me zafrkavajo zaradi tega. Baje pogledi in nasmeški, pa pripombe na to kar mi nekdo pove, kako se šalim... nevem... Vem samo da mi vsi očitajo da se tega preveč poslužujem. :D
Z bivšim fantom sem tudi imela ful probleme zaradi tega.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 21. Nov. 2012 21:09

natural talent **** :D
hej norci :)
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 21. Nov. 2012 22:53

Mene je sicer vedno zanimal kaj ljudje pojmujejo pod flirtanje.. Mamo dost različne poglede na to, se mi zdi. Jaz mogoče tudi dostkrat izpadem kot da flirtam pa čeprav nimam nikakrąnih takąnih namenov..Največkrat ljudje kakąen kompliment vzamejo kot da je to znak za "lets do it in the bathroom!!!". Kakąni ljudje ľe nasmeh vzamejo smrtno resno..Če pa bi se ľenska obnaąala hladno ali pa buhndej s prve splunla "ZASEDENA SM!!!!", bi pa takoj bla označena kot neka ice queen, ki misli, da jo vsi hočejo poątamplat.
It was forever..but it didnt last long..

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov