Če te tip zavrne

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 02. Maj. 2008 17:37

Shmeky napisal/-a:ma ja nism prebrou ceu tist roman k si napisou sam useen lej spet nwem ko si lohk najdes pol ksno zensko k pravs da gres mal vn pogledat pr 29-tih res sorry sam kokr wem so tu mule po 15 16 u diskacih pa nwem ane ceprou res je da v vecini diskotek je kao 21 za tipe 18 za zenske sam itak spuscajo tud mlajse tko da ja nvem res lohk bi sklepal da si pedofil sj nerecm najdejo se tud ksni stari 24 25 let sam 29 si pa ze po domac recen za mule fotr:D

No dej ne pretiravi, jst mam 30 let pa hodm ven, ravno tko moje kolegice. Pa kaj mislš, da smo zdej prestare za žurat?
Eh...
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 02. Maj. 2008 18:53

Smreka napisal/-a:
No dej ne pretiravi, jst mam 30 let pa hodm ven, ravno tko moje kolegice. Pa kaj mislš, da smo zdej prestare za žurat?
Eh...

Saj vidiš kake izjave majo... Če si star 40 je ogabno/čudno če sploh še sexaš, še bl čudno je, če ti takrat kaj ni okol sexa jasno in ćudno je, če si star nad 25, pa veš, da živeti ne pomeni biti doma v naslanjaču z "dragim" in se basat s kokicam :D .
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kafrca » 02. Maj. 2008 21:57

hehe a je ful problem komu v tej temi dopovedat, da 30 še ni star :)? men se zdi normalno in logično, da 30 letniki še žurajo ... hvalabogu :) ... prav rada bi šla s kakim takim starejšim žurat ven, pomoje so bolj za fore k pa tamladi!

anyway leta sploh niso pomembna, tist kar ti paše pač delaš, who cares :), če se lahk u Big Brotherju igrajo kavbojce pa indijance, še lahk 20 letniki feštamo s 30 letniki ... ka pa je tuki narobe :D ? :rofl:
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 02. Maj. 2008 22:34

Heh, mi je čist smešn, kako se usem 30+ zdi že toook velik. Moj dec bo čez par dni 36 pa se mi niti podrazno ne zdi, da jih ma tok več od mene, kaj šele, da bi ga leta pr čemerkol omejevala, loh clo rečem, da je "prtegnen" dost bl k marsker pou mlajši fantek :D . Tko da ne, leta totalno ne štejejo, use je odvisn od narave človeka.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 03. Maj. 2008 12:58

^^ sorry samo to pa morem napisat...sicer se me nič ne tiče od kogarkoli zasebno življenje, ampak sem že parkrat tak v postih zasledila "razliko v letih" pa sem skoz misnla da je tvoj tip like 19 star :D :D (nič slabega mišljeno) no ampak očitno res ne daje vtisa da je on starejši :)
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 03. Maj. 2008 17:06

OT: Njegova leta se ne poznajo pr stvareh, k jih počne (športi, hobiji), pr videzu sploh ne, na splošno je daleč od enga klasičnga zdougočasnga "fotra", roko na srce, pr teh letih ful tipou žvi in deluje čist preveč resno, "penzjonistično" in dougočasno, zato mi je hecn kdaj za koga tacga zvedet kok je star, pa pol primerjat z mojim utrgancem. Kar se pa tiče razmišlanja, pogledou na svet, izobrazbe, stvari, k jih je dosegu, je pa gotou letom primern. Zdj pa dost :wink: .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
*Nebo*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Nebo* » 05. Maj. 2008 15:27

Po mojem gre za "nekaj vec,kemijo",tisto ujemanje in povezanost,ki nima nic skupnega s fizicnim izgledom.Lepota ne zagotovi splosnega ujemanja.Ko se pogovarjas,oglejujes,si nekomu ravno zaradi nacina,kako to pocnes vsec,drugemu pa ravno zaradi tega niti malo ne.Ne gre se tolct po glavi za to.Najdit je potrebno obojestransko simpaticnost.Na silo ne gre nic.Drzi se in,srecno!

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]