Če te tip zavrne

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 29. Apr. 2008 11:16

metuljčica* napisal/-a:
[vanessa] napisal/-a:Sama sm bla z lepimi tipi (tudi drugi so to rekli), zaljubljena sm pa v škrbastega tipa s preveliko glavo..

Oprosti, ampak tole je pa :rofl:

naštela sm samo 2 glavni lastnosti k ga ne delajo lepega.. ostalih rajši nbi :D
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 29. Apr. 2008 12:14

[vanessa] napisal/-a:
metuljčica* napisal/-a:
[vanessa] napisal/-a:Sama sm bla z lepimi tipi (tudi drugi so to rekli), zaljubljena sm pa v škrbastega tipa s preveliko glavo..

A šepa na levo nogo :gruebel:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Lil`Bee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2007
Kraj: otok Ajaja

Neprebrana objavaNapisal/-a Lil`Bee » 29. Apr. 2008 12:58

nehajte s tem tipom s preveliko glavo :bgdev:

uff če te neče, še zmiri lahk sanjaš..a ne? :D
Uporabniški avatar
barbi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 12. 2006
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a barbi » 29. Apr. 2008 13:06

metuljčica* napisal/-a:

:gruebel: :rofl: maš prau!

drgač pa tud jaz pravim, da nismo vsi enaki, da drugačno mislimo in da drugače čutimo. zarad tega pa smo si različni. za vsakega obstaja sorodna duša in za vsakega je nekaj na svetu. takrat ko iščeš kaj, takrat nikol ne najdeš, tako je vedno. bo prišlo samo od sebe...
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 29. Apr. 2008 13:27

***Ally*** napisal/-a:danes sem dolgo razmišljala o tej zadevi...

Zgodilo se je že, da mi je bil kak tip ful hudo všeč, oh in sploh, potem pa se iz tega ni izcimilo nič. Kakšen je imel punco, kateremu pa tudi jaz nisem bila všeč. Seveda sem si pol rekla "ah je*i ga", vsake oči majo svojega malarja, saj meni tudi niso vsi všeč...ampak potem me je vseeno grizlo (in me še grize, ko se mi to zgodi). Ne morem se nehat spraševat, kaj je narobe z mano oziroma zakaj nekdo ne bi hotel biti z mano (nisem pretirano samozavestna ampak ne morem "point my finger on it" da bi rekla npr. zato ker sem debela ali pa zato ker mam ful grde zobe...). Še najbolj mi gre po glavi to, kakšna pa mora biti punca ki bo njega zanimala. In potem ga po možnosti vidim šetat z bejbo, na kateri takoj najdem neke napake in si mislim nekaj v smislu "kaj ma pa ona česar jaz nimam".
Vem da zdrava miselnost narekuje, da je pač treba razumet da nisem vsem všeč (tudi sebi pogosto ne :D ) ampak mene grize.

Kako pa se ve soočate z dejstvom da kakemu tipu niste simpatične?

kot da bi samo sebe poslušala .... :? in potem si končno dvignem samozavest, pa me spet nekdo dol pobije ... in se sprašujem, če semres tak hudo zahtevna al kaj ... ker prijateljice mi pravjo, da sem, da zato nimam nobenega ... ampak jaz nisem .. človek mi more sam v oči padit .. pa ni potrebno, da je tak lep, da bi mi ...
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 29. Apr. 2008 13:42

Mene je samo eden zavrnil v mojih samskih casih. In to je me totalno mucilo, hotela sem ga na vsak nacin dobiti. Ker pa pac ni slo, sem se morala sprijazniti. Nekaj casa sva se se potem dobivala, ampak zgolj kot kolega. Pa se zdaj se razumeva in ohranila sva stike. Ni mi zal.
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 29. Apr. 2008 14:08

Pri men je blo večinoma tak, da me kr vnaprej ni ravno kter odjebu, ampak me je pa pol, ko sma se že neki časa dobivala pa tk - kar pomeni, da ga je moglo odbit al moje obnašanje, al karakter, al pa sm sam kdaj kej tak butastga bleknla - kaj js vem. :D No 1x edino v OŠ sm norela za enim, pa me ni kej preveč šmirglal :D, pa pač zdej to s tem cepcom z msnja ko sm že prej opisovala. :lach:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 29. Apr. 2008 14:37

Mene še noben ni zavrnil. :mrgreen: Verjetno predobro preberem ljudi in takoj vem za koga se splača truditi in za koga ne.

Sicer pa seveda nisem vsem všeč. Še dobro da ne. Čeprav se ljudje na začetku omejujejo na telesni izgled, šele kasneje jih bolj zanimata notranjost in mišljenje.

Nekako je še najbolj pomembno biti zvest samemu sebi, ne samo ko si nekaj časa že v zvezi, ampak vedno. Če to tipu, ki ti je všeč, ni všeč, tudi prav. :D
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 29. Apr. 2008 15:05

***Ally*** napisal/-a:Kako pa se ve soočate z dejstvom da kakemu tipu niste simpatične?

Ok...zdaj pa dosti heca. Jaz sem jih že kar nekaj zavrnil v življenju pa še jih bom verjetno. Sem pač tip moškega ki se mu ne da z vsako ukvarjati ki s tamalo pomiga, pa tudi energije ne razmetavam kar tako naokoli.
Sem jih pa na tak način zavrnil, da sem bil ful hladen in miril situacijo ki je nastala...sem se pač bukselna naredil in se glupega delal..potem so pa čez čas ko niso mogle prebiti popustile v svoji vnemi.
večinoma se je pa res zgodilo ko so bile pijane...lahek plen pač...ampak sem jih dal na distanco...to so take zgodbe da joj, ko je ženska pijana in potrebna. Enkrat sem celo eno ko je po meni se obešala enemu drugemu v naročje porinil in je model samo gledal...jaz sem pa rekel...daj jo stari kaj gledaš :rofl: Zagrabi, zagrabi :yau:

Enkrat je pa ena sredi Asa se drgnila s tamalo ob mene in me skoraj poseksala tam...pa ko je z glavo opeltala se je v rob prbila pol z glavo,ccc...pomoje je tako buško drugi dan imela da jojjj,ccc :augenauf:
Saj itak se pomoje nič ni spomnila drugi dan...bila je od enega frenda frendica...mlada punca...mladost norost nimaš kaj :nixweiss:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 29. Apr. 2008 15:54

^^ sej tipi ste isti .... :lol:
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
Uporabniški avatar
manculina*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a manculina* » 29. Apr. 2008 16:46

punce..kpa praute na tipe k niso čist nč posebnga (da ne uporabm kšne trše besede), in so čist nesimpatični..ampak se res 'delajo' hude, samoušečne, samozavestne, flegmatične itd? men osebno je to zloo bljak ampak jim tega itak tut če češ ne moreš dopovedat, ker za njih valda ni nobena dost dobra (in to ženskam tud lepo povedo čeprou folk se jim pa smeje u faco ane) :eek: :roll:
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 29. Apr. 2008 17:29

^^ ma taki ponavadi skoz dobijo bejbo...ker jim to, da vse po spisku ... v glavo da nek "status" da so punce pol vse nore na to kera ga bo pa lahko dobila (čeprav dejansko tak tip ponavadi niti dobro ne zgleda niti nima nobenih drugih atributov)...na take jaz ne palim :wink:
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 29. Apr. 2008 17:45

Jst sm že zlo velik tipov zavrnila, ampak probam to narest na čim bolj prijazn način, če pa to ne zaleže, pa pač na neprijazn način :D
Me pa ful hitr kej zmot pr tipu, lahko je lep k grški bog, pa če mi bo imel kšne smešnje kretnje, hojo, način govora, kar kol pač...odpade! In obratno, ni treba da je zdj lepotec prve klase, ampak če mi bo po obnašanju sedu, mi tud lahko postane všeč.

Je pa tud mene kdaj kšn zavrnu, ampak to še v najstniških letih, k še nism tko razmišlala k zdj in sm misnla, da če se bom jst pobirala za tipom, da bo to palil...pol sm ugotovila, da morš tko narest, da se začne tip pobirat za tabo, da to ful bolj pali :D
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kafrca » 29. Apr. 2008 21:10

hja veš ka se men zdi glede tega da te pač tip "zavrne", noče niti probat pa to... ker je mogoč v taki situaciji, da pa mu je ena ful prirasla k srcu in da ma neka čustva do nje in bi rad z njo probu ... takrat vsaj v mojem primeru vem da js nebi nobenga druzga pogledla, pa tut če bi biu še nevem kak dober pa to .. ker pač nekomu si že nakljonjen pa to :)
pomoje d fore pač u zunanjosti :)
zna pa tut bit, da je tip glihkar nehu, bil razočaran al pa karkol in mu ni enostavno do zapletanja... tak k tut men zadnje čase ni do spoznavanja tipov kao it na zmenek, ker se mi ne lubi in ker so se mi fantje mal zamerli ....

nevem pomoje je več dejavnikov ... pa včas je tut treba bit ob pravem času na pravem emstu v pravi koži :) ...
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 30. Apr. 2008 20:48

ryu10kyu napisal/-a:
[vanessa] napisal/-a:
metuljčica* napisal/-a:

A šepa na levo nogo :gruebel:

Ne zaenkrat še ne :D ima pa grozne noge na O (ku kak nogometaš)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov