Če te tip zavrne
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ah, men se to ne dogaja .
Mnja, prznam da me kr matra, če se izkaže, da mi nekdo ni tok naklonjen kt js njemu ... Ali jebiga, sprejmem njegovo zmoto in ga potiho pomilujem, kr revež očitno ne ve kaj dela .
Mnja, prznam da me kr matra, če se izkaže, da mi nekdo ni tok naklonjen kt js njemu ... Ali jebiga, sprejmem njegovo zmoto in ga potiho pomilujem, kr revež očitno ne ve kaj dela .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
sixty napisal/-a:Ja, mas prav. Sam tezko je neki takega sprejet Usaj meni.. Al sem pa tok cudna
sva vsaj dve
no še ena anekdotica glede "odbijanja na prvi pogled"
ena kolegica je na potovanju spoznala enega ful simpatičnega tipčka, ki pa je imel na sredi glave velik krog brez las (kot en menih) in jo je to do te mere odbijalo, da se ni niti nekaj ful pogovarjala z njim...no in pol ko je šla domov je zvedla, da je tip pač stavil s sošolcem in zgubil, zato je moral 1 mesec nositi tako frizuro žal si nista izmenjala niti številk, tako da se ni moglo niti nič razvijat dalje...ampak smešno no, če bi mu dala možnost bi najbrž razložil zakaj ima tako frizuro
Houd de wereld tegen
-
NotYourToy - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2006
metuljčica* napisal/-a:[vanessa] napisal/-a:Sama sm bla z lepimi tipi (tudi drugi so to rekli), zaljubljena sm pa v škrbastega tipa s preveliko glavo..
Oprosti, ampak tole je pa
lmao!
upam da ne mislim istega, ker leto nazaj se je tud men en tak totally zadopadu brez enga zoba in velko bučo Mogoč blont?
-
^^ takega sem jaz tudi spoznala pred leti
Zadnjič spremenil ***Ally***, dne 28. Apr. 2008 22:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Houd de wereld tegen
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
A zdaj naj bi bilo vsem škrbastim marsovcem z veliko glavo ime Uroš ali kaj?
Jaz tudi eno poznam, ki ima veliko glavo in je škrbasta...in kot po naklučju ji je ime Urša
Ampak ona mi ni všeč...bi bilo preveliko naklučje...dočim vaša teza da naj bi bil to Uroš se mi zdi pa povsem na mestu in dvomim da je to naklučje!
Jaz tudi eno poznam, ki ima veliko glavo in je škrbasta...in kot po naklučju ji je ime Urša
Ampak ona mi ni všeč...bi bilo preveliko naklučje...dočim vaša teza da naj bi bil to Uroš se mi zdi pa povsem na mestu in dvomim da je to naklučje!
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Aloha napisal/-a:Ah, men se to ne dogaja .
Aaaaaaaaaaaaaa...ej pazi tole foro ej...grem jaz k psihijatru in on me vpraša če imam kdaj občutek da o meni na tvju govorijo ali pa v časopisih
In jaz sem mu rekel...neeeeeeeeeeee....nikoli
To s tvojim postom je zgolj naklučje...pač vsak prebere tisto kar bi rad prebral..oziroma vsak vidi tisto kar bi rad videl
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
ryu10kyu napisal/-a:A zdaj naj bi bilo vsem škrbastim marsovcem z veliko glavo ime Uroš ali kaj?
Če pa glej, tip nima zoba, ma vlko glavo, je blond...halo to pa res ne more bit kdorkoli hmm...ti maš vse zobe?
Houd de wereld tegen
-
NotYourToy - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2006
***Ally*** napisal/-a:^^ takega sem jaz tudi spoznala pred leti a mu je uroš ime?
ne, ni mu ime uroš
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ah, jst se nikol nism obremenjevala s tem, v kolikor ni šlo res za kšno zaljubljenost.Pač me je tip zavrnil, mu že nism sedla iz bilokaterga razloga.sej s jih tudjst zavračala, če mi človek pač ni bil všeč, da bi bla z njim, mi pač ni bil.Tukej si kej dost ne morm pomagat.
še vsako svar smo preživeli in šli dalje...Škoda se sikirat.
če sm bla pa zaljubljena in prepričana, da tud on nekej čuti, ampak so le posredi kšne druge stvari, sem se pa borila.enkrat nama je skor ratalo, pa potem ni, pri drugem tkole isto, tretji je pa moj in povsod v ozadju tumpasti njihovi kolegi.
še vsako svar smo preživeli in šli dalje...Škoda se sikirat.
če sm bla pa zaljubljena in prepričana, da tud on nekej čuti, ampak so le posredi kšne druge stvari, sem se pa borila.enkrat nama je skor ratalo, pa potem ni, pri drugem tkole isto, tretji je pa moj in povsod v ozadju tumpasti njihovi kolegi.
-
Ann* - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
ja no če tipa sam tko poznam kšn dan pa pač ni blo pol nč z njegove strani se ponavad kšn dan sprašujem kaj sm narobe nrdila sam pozabm pol hitr ker ja tud men niso vi ušeč
sm se pa to tko kšn mesc spršvala pr biušem k je po pou leta brez besed prekinu stike in mi ni blo jasn zakaj ker en tedn pred tem mi je še govoru kok me ma rd pa je blo najlepš k sva bla skupi ..no pomoje nikol nebom vedla kaj ga je prjel oz. kaj ga je kr narnkrat začel mott
sm se pa to tko kšn mesc spršvala pr biušem k je po pou leta brez besed prekinu stike in mi ni blo jasn zakaj ker en tedn pred tem mi je še govoru kok me ma rd pa je blo najlepš k sva bla skupi ..no pomoje nikol nebom vedla kaj ga je prjel oz. kaj ga je kr narnkrat začel mott
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Mogoce boste zdej lazje razumele, zakaj se ga vecina tipov vsaj malo ulije predn probavajo kej osvajat. Za dodatno zascito ega se nekateri tut zacnejo obnasat kot kreteni. Manj boli ego, ker ves, da te je zenska zavrnila zaradi tvojega obnasanja(ki ni tvoje normalno obnasanje).***Ally*** napisal/-a:sixty napisal/-a:Ja, mas prav. Sam tezko je neki takega sprejet Usaj meni.. Al sem pa tok cudna
sva vsaj dve
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov