Če te tip zavrne
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
kafrca napisal/-a:hja veš ka se men zdi glede tega da te pač tip "zavrne", noče niti probat pa to... ker je mogoč v taki situaciji, da pa mu je ena ful prirasla k srcu in da ma neka čustva do nje in bi rad z njo probu ... takrat vsaj v mojem primeru vem da js nebi nobenga druzga pogledla, pa tut če bi biu še nevem kak dober pa to .. ker pač nekomu si že nakljonjen pa to
pomoje d fore pač u zunanjosti
zna pa tut bit, da je tip glihkar nehu, bil razočaran al pa karkol in mu ni enostavno do zapletanja... tak k tut men zadnje čase ni do spoznavanja tipov kao it na zmenek, ker se mi ne lubi in ker so se mi fantje mal zamerli ....
nevem pomoje je več dejavnikov ... pa včas je tut treba bit ob pravem času na pravem emstu v pravi koži ...
S temle se pa čist strinjam.
Jaz tud k sm bla zaljubljena pa ne srečno, ampak vseen me pač noben drug ni zanimal...pa tud če je bil lep krasen in ne vem kaj še. Pač ne. Sem bila čist do vseh prijazna ampak nič drugega in sem nekak dala vedet da nič ne bo, jaz to baje itaq znam tud kadar nočem
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Jaz sem mela pa lih predkratkim tak primer.
Ampak, ne, da jaz njemu ne bi bla všeč, to sploh ne. Jaz sem njemu ful vredi bejba tak vizualno, karakterno, razumema se, zajebavama, tud tak se mama vredi, všeč sem mu lalalala...
On je meni itak totalno wau. Sem mela tipa taj, ko sma se spoznala, pa ko sem vidla tega modela sam wau. On pa tudi . Pa sva bila tut veliko skupaj pa se menla pa bla blabla.
Ampak problem pri tem tipu je nekje drugje. On na meni/niti v meni ne najde niti enega razloga, da nebi bil z mano. Sam pravi, da je problem v njem. In ima okoli sebe nek zid, pa ne pusti, da se mu kdo preveč približa. Pri 35 letih je še vedno sam in pravi, da je sam, da ne trpi ali on ali drugi.
Skratka... S tem dedcem sva si bla najprej kar blizu. Pa me je on klicaru pa me gnjavo naj pridem tja pa tja pa tja pa tja. Sexala sma tudi (itak, takega deda nebi spusla ). En dan mi je pa zabil (mrtvo pjan ), da hoče met mir, da bi rad bil samski ipd.
In jaz sem se dejansko umaknila. Kot da človek ne obstaja več. Ampak če človek želi met mir, zakaj me potem pa on klicari??? Pa klika na msn???
Skratka, on po eni strani mi reče, da želi mer mir, po drugi strani me kontaktira. Po eni strani mi govori, da med nama nič ni, po drugi mi pravi, da želi, da bi napredovala počasi .
Zanimiv primer človeka. Zavrača te, a te kljub temu ne želi zavrnit od sebe.
Kar se pa tiče zavračanja tipov iz moje strani. Tega je preveč. Ali jih zavračam glede zveze, sexa, prijateljstva... Ma bilo kaj. In čim najdem na tipu eno napako (kot je rekla Yazmeen napačna hoja, govor, kretnje,glupo razmišljanje ipd) odpade takoj.
Ampak, ne, da jaz njemu ne bi bla všeč, to sploh ne. Jaz sem njemu ful vredi bejba tak vizualno, karakterno, razumema se, zajebavama, tud tak se mama vredi, všeč sem mu lalalala...
On je meni itak totalno wau. Sem mela tipa taj, ko sma se spoznala, pa ko sem vidla tega modela sam wau. On pa tudi . Pa sva bila tut veliko skupaj pa se menla pa bla blabla.
Ampak problem pri tem tipu je nekje drugje. On na meni/niti v meni ne najde niti enega razloga, da nebi bil z mano. Sam pravi, da je problem v njem. In ima okoli sebe nek zid, pa ne pusti, da se mu kdo preveč približa. Pri 35 letih je še vedno sam in pravi, da je sam, da ne trpi ali on ali drugi.
Skratka... S tem dedcem sva si bla najprej kar blizu. Pa me je on klicaru pa me gnjavo naj pridem tja pa tja pa tja pa tja. Sexala sma tudi (itak, takega deda nebi spusla ). En dan mi je pa zabil (mrtvo pjan ), da hoče met mir, da bi rad bil samski ipd.
In jaz sem se dejansko umaknila. Kot da človek ne obstaja več. Ampak če človek želi met mir, zakaj me potem pa on klicari??? Pa klika na msn???
Skratka, on po eni strani mi reče, da želi mer mir, po drugi strani me kontaktira. Po eni strani mi govori, da med nama nič ni, po drugi mi pravi, da želi, da bi napredovala počasi .
Zanimiv primer človeka. Zavrača te, a te kljub temu ne želi zavrnit od sebe.
Kar se pa tiče zavračanja tipov iz moje strani. Tega je preveč. Ali jih zavračam glede zveze, sexa, prijateljstva... Ma bilo kaj. In čim najdem na tipu eno napako (kot je rekla Yazmeen napačna hoja, govor, kretnje,glupo razmišljanje ipd) odpade takoj.
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
punce, kak bi pa poimenovale takega tipa, ki ga 2x serje s tabo in to konkretno .. lahko bi se iz tega razbrala veza ven(vsi so pač vedli oz je on povedal vse), pol sta pač oba sramežljiva in noben nič ne naredi, je potem z eno kao tvojo kolegico skup, pol ga pa kr z eno xy serje? malo sem trenutno pod vplivom, in me zanim kaj zaj .. ker jaz ga ne znam drugačepoimenovat kot en navadni babjek .. in ko bi lahklo mel tako babo, da stoj in gledaj(in s tem ne mislim sebe ) ...
kaj porečete na to?
kaj porečete na to?
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
- Shmeky
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
wow usi ste pisal cele romane tko da sm jih samo par uspeu prebrat:Dsam kokr vidm morm pru enga tko mal zbit z oblakov
ryu10kyu a se ti sploh zavedas da mas kr ene fore ja in ce je tip skrbast in nwem kwa se use sam si usen najde zensko kar zate nemorm lih povedat kot vidim uzadnje si biu u asu ja ejga kwa bos ti mator konj med mladmu folkom k vidim da si star 29 clovk bozji najd si eno zensko zase ...no toj to:D zj pa na temo ja nvem ane...pr men je tko da me tist moti tud ce je zenska nvem kaksna in pol k se hocs zgovarjat znjo nenajdes nbene teme in ona tud ne i pol te ze to odvrne od zenske ali pa ce govori o necem kar te sploh ne zanima in to prou skoz potem ko govori o sebi sj se da to poslusat sam k ti neki hocs povedat ne poves do konca stavka pa ti ze vskoc v besedo in razlaga kar se je njej zgodil ...itd... velik je takih dobr pa je ce je pa taksna zenska da se lahko zajebavas znjo in tud ona stabo nvem tko res da sta k frenda sam pac da pol probas da mata kj takt veze najbol uspejo:D heh ....drgac da vam povem kva se je men zgodil z eno frendico tko midva bla na drinki in tko se neki zgovarjava in na men prbije aves se predn sva se tko spoznala sm jst res mislla da si najvecji glumac sam pol k sm te spoznala sm dojela da si res tko king jst pa sam brez besed:D tko mjhn predah in potem najbl glupa scena usaj zame k sm jo nareda sm ji reku ja hvala ane:D in pol valda kuj druga tema haha
ryu10kyu a se ti sploh zavedas da mas kr ene fore ja in ce je tip skrbast in nwem kwa se use sam si usen najde zensko kar zate nemorm lih povedat kot vidim uzadnje si biu u asu ja ejga kwa bos ti mator konj med mladmu folkom k vidim da si star 29 clovk bozji najd si eno zensko zase ...no toj to:D zj pa na temo ja nvem ane...pr men je tko da me tist moti tud ce je zenska nvem kaksna in pol k se hocs zgovarjat znjo nenajdes nbene teme in ona tud ne i pol te ze to odvrne od zenske ali pa ce govori o necem kar te sploh ne zanima in to prou skoz potem ko govori o sebi sj se da to poslusat sam k ti neki hocs povedat ne poves do konca stavka pa ti ze vskoc v besedo in razlaga kar se je njej zgodil ...itd... velik je takih dobr pa je ce je pa taksna zenska da se lahko zajebavas znjo in tud ona stabo nvem tko res da sta k frenda sam pac da pol probas da mata kj takt veze najbol uspejo:D heh ....drgac da vam povem kva se je men zgodil z eno frendico tko midva bla na drinki in tko se neki zgovarjava in na men prbije aves se predn sva se tko spoznala sm jst res mislla da si najvecji glumac sam pol k sm te spoznala sm dojela da si res tko king jst pa sam brez besed:D tko mjhn predah in potem najbl glupa scena usaj zame k sm jo nareda sm ji reku ja hvala ane:D in pol valda kuj druga tema haha
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Shmeky napisal/-a:sam kokr vidm morm pru enga tko mal zbit z oblakov
ryu10kyu a se ti sploh zavedas da mas kr ene fore ja in ce je tip skrbast in nwem kwa se use sam si usen najde zensko kar zate nemorm lih povedat kot vidim uzadnje si biu u asu ja ejga kwa bos ti mator konj med mladmu folkom k vidim da si star 29 clovk bozji najd si eno zensko zase ...no toj to:D
Shmeky...to kar sem napisal je bilo par let nazaj(mislim da bi pa lahko bilo sedaj tam 3-4 leta nazaj ), ko sem še hodil dosti ven v nočno življenje.
In zunaj v nočnem življenju ne iščem žensk ampak grem ven za zabavo.
Včasih se mi je še dalo ukvarjati z dekleti in si ga na izi vzeti...pa še to ne vedno...in to sem tudi napisal...ne boš verjel ampak ta tema ima naslov ali vas je dečko že kdaj zavrnil...in kot po naklučju sem zapisal da spadam tudi jaz med dečkote ki so kdaj pa kdaj zavrnili kakšno dekle...kaj ti gre tukaj v nos?
Od kje si pa zdaj ti te svoje komplekse potegnil in da mene skušaš nekaj iz obakov rešiti in me k sebi na zemljo zvleči...pa da si škrbasti lažje žensko najdejo kot jaz...in da zdaj ker imam 29 let nimam več pravice iti ven pogledati v nočno življenje med ljudi, ki so podobne starosti kakor jaz in ne najstniki(naj povem da nimam nič proti mladim ljudem)?
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
- Shmeky
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
ma ja nism prebrou ceu tist roman k si napisou sam useen lej spet nwem ko si lohk najdes pol ksno zensko k pravs da gres mal vn pogledat pr 29-tih res sorry sam kokr wem so tu mule po 15 16 u diskacih pa nwem ane ceprou res je da v vecini diskotek je kao 21 za tipe 18 za zenske sam itak spuscajo tud mlajse tko da ja nvem res lohk bi sklepal da si pedofil sj nerecm najdejo se tud ksni stari 24 25 let sam 29 si pa ze po domac recen za mule fotr:D
-
BlackLady - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
eh.. meni se je zgodilo, da je fant bil nezainteresiran, me ignoriral, torej po domace povedano "skenslal".. in se potem po pol leta javi, da mu je zal, da ce bi lahko se enkrat vse od zacetka.. vmes je pa bil z ne vem, koliko puncami.. seveda ni slo se enkrat.. ne da se mi vec ukvarjat.. kako takrat ni vedel, da sem v redu? ampak po pol leta in po x zenskami, je pa ugotovil.. tipi..
-
nokia_b - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 5. 2007
Aloha napisal/-a:Ah, men se to ne dogaja .
Mnja, prznam da me kr matra, če se izkaže, da mi nekdo ni tok naklonjen kt js njemu ... Ali jebiga, sprejmem njegovo zmoto in ga potiho pomilujem, kr revež očitno ne ve kaj dela .
ful dobr povedan
-
JustMe - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 2. 2007
- Kraj: Celje
meni pa se je zgodilo takole.. s tipom se spoznama na fešti, se ful zaštekama..seveda vpraša za msn.. doda me čez 2 dni, pove mi, da sem mu všeč.. potem padajo sms-i kakih 7 dni, nakar greva na kavo, na kateri je vse vredu, celo lupček pade:D od tiste kave se menma bol malo, sam če mu jst pišem, še vseeno napiše tko da upa da se bova še kdaj vidla ob kaki kavi pa tko in zakaj ga nisem poklicala ko sem bla v njegovem kraju.. in jst zdj res ne vem kaj si naj mislim.. ne morem mu pa jst vedno pisat.. tko da.. mu je bedno me zavrnit ali pa mu je še res kaj do mene?
-
ryu10kyu - Cosmofrik
JustMe napisal/-a:meni pa se je zgodilo takole.. s tipom se spoznama na fešti, se ful zaštekama..seveda vpraša za msn.. doda me čez 2 dni, pove mi, da sem mu všeč.. potem padajo sms-i kakih 7 dni, nakar greva na kavo, na kateri je vse vredu, celo lupček pade:D od tiste kave se menma bol malo, sam če mu jst pišem, še vseeno napiše tko da upa da se bova še kdaj vidla ob kaki kavi pa tko in zakaj ga nisem poklicala ko sem bla v njegovem kraju.. in jst zdj res ne vem kaj si naj mislim.. ne morem mu pa jst vedno pisat.. tko da.. mu je bedno me zavrnit ali pa mu je še res kaj do mene?
Ni mu bedno te zavrniti...fora je v tem da kuj železo dokler je vroče...ker potem ima itak vsak svoj life in gre v pozabo počasi...si mu simpatična in v redu verjetno...in to je to...ne da se mu pa matrati okoli tebe...če boš že tam gresta pač na pijačko...
Čeprav se mi zdi da ni dečko zapel zate...tisti poljubček je bil lahko čisto prijateljski...
Torej da ne bom bluzil...dečkotu si simpatična...to je pa tudi vse...nimata skupne prihodnosti
-
ryu10kyu - Cosmofrik
Shmeky napisal/-a:ma ja nism prebrou ceu tist roman k si napisou sam useen lej spet nwem ko si lohk najdes pol ksno zensko k pravs da gres mal vn pogledat pr 29-tih res sorry sam kokr wem so tu mule po 15 16 u diskacih pa nwem ane ceprou res je da v vecini diskotek je kao 21 za tipe 18 za zenske sam itak spuscajo tud mlajse tko da ja nvem res lohk bi sklepal da si pedofil sj nerecm najdejo se tud ksni stari 24 25 let sam 29 si pa ze po domac recen za mule fotr:D
Samo še tokrat ti odgovorim, ker vidim da ta debata nikamor ne pelje
Ko grem ven grem zato, da se zabavam in ne zato da bom lovil punce! Za družbo so mi v redu, če se s kakšno zaštekam in da skupaj preživimo lep večer...kaj več pa ne...razen če mi je res pritegnila ženska pozornost. Če mi ni pritegnila pozornosti v tolikšni meri da bi se jo bolj podrobno spoznalo ji rečem hvala za lep večer se vidimo ko se zagledamo. V nasprotnem primeru pa pač ohranim stike z žensko...
Ven pa ne hodim po trikrat na teden...ampak občasno...in tudi če spoznam zunaj kakšno 20 letnico so čisto v redu nekatera...saj ne seksam z njimi(pa tudi če bi)...če pa me kdo označi za pedofila ker ga žuram z žensko staro 18-20 let...je pa to njegov čuden pogled na svet.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
bambina x napisal/-a:punce, kak bi pa poimenovale takega tipa, ki ga 2x serje s tabo in to konkretno .. lahko bi se iz tega razbrala veza ven(vsi so pač vedli oz je on povedal vse), pol sta pač oba sramežljiva in noben nič ne naredi, je potem z eno kao tvojo kolegico skup, pol ga pa kr z eno xy serje? malo sem trenutno pod vplivom, in me zanim kaj zaj .. ker jaz ga ne znam drugačepoimenovat kot en navadni babjek .. in ko bi lahklo mel tako babo, da stoj in gledaj(in s tem ne mislim sebe ) ...
kaj porečete na to?
Ja očitno se nejmu ful dogaja...in se mu zdi višek zadovoljstva da serje z ženskami naokoli...s takim dečkotom se lahko zabavaš če ti paše...če pa bi rada bila resno z njim, pa mislim da že njegova dejanja povedo da ni resen v razmišljanju
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov