dve niso dovolj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
Ok, iskrena bom. Na tvojem mestu bi prekinla vse "resne" zveze, kljub otroku - otrok si ne zasluži takega starša! Sama sem bila hčerka kretena, ki ni znal drugega kot pa varat mamo. In rečem BILA, ker ga nimam za fotra. Mogoče je biološki foter, ampak to še nič ne pomeni. Če ti za otroka ni vseeno boš šol stran. Ja, mu bo verjetno hudo na začetku, ampak bo kasneje dobro vedel da je to bilo najboljše.
Ok, zdaj pa naslednja stvar.. to je očitno odvisnost. Ti rabiš zdravljenje. Če ti en terapevt ne pomaga poišči drugega.
Sicer pa če dobro pomislim, mi povej kaki so bili tvoji starši? Je tvoj foter bil kurbir, ki se je okrog z drugimi gonil? Oprosti ampak sem mogla...
Potem pa še ena stvar. Meni se zdi da je to larifari da ne moreš bit eni ženski zvest. Totalna bedarija. Ampak ok, naprimer da se pretvarjam da si res ne moreš pomagat, enostavno ne imej resnih zvez. Mej one-night-stande, najemi prostitutke, pa lahko imaš po več različnih vsak dan...
Seveda pa obstaja še najbolj dolgotrajna rešitev - odreži si ga. To bi jaz mojemu nardila če bi me kdajkoli prevaral.
Ok, zdaj pa naslednja stvar.. to je očitno odvisnost. Ti rabiš zdravljenje. Če ti en terapevt ne pomaga poišči drugega.
Sicer pa če dobro pomislim, mi povej kaki so bili tvoji starši? Je tvoj foter bil kurbir, ki se je okrog z drugimi gonil? Oprosti ampak sem mogla...
Potem pa še ena stvar. Meni se zdi da je to larifari da ne moreš bit eni ženski zvest. Totalna bedarija. Ampak ok, naprimer da se pretvarjam da si res ne moreš pomagat, enostavno ne imej resnih zvez. Mej one-night-stande, najemi prostitutke, pa lahko imaš po več različnih vsak dan...
Seveda pa obstaja še najbolj dolgotrajna rešitev - odreži si ga. To bi jaz mojemu nardila če bi me kdajkoli prevaral.
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
- *Žuža*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2011
Se strinjam z Ajčo, mislim da bo moralo prit do nekega orenk "potresa", da boš res sam pri sebi razčistil, da se mora to nehat. Praviš, da sicer, da bi rad prenehal in da delaš v tej smeri (terapije ipd.), ampak jst mislim, da še nisi 100% odločen, da bi res rad zaključil. Pravijo, da se vse da, če se hoče - poudarek na hoče.
Mislim, da boš ti prišel do tega šele, ko boš zares prisiljen, torej ko bo na kocki tvoje družinsko življenje, ugled ipd. Po domače povedano, ko bodo stvari začele prihajat na plano. Zdi se, da ti je namreč precej pomembno kako stvari zgledajo navzven - torej navidez urejeno družinsko življenje, služba ipd. Ko bo to ogroženo, se boš prisiljen (kar sedaj še nisi!) spremeniti. Vprašanje je, če ne bo takrat že prepozno.
Mimogrede, če smem vprašat, tvoja partnerka še nikoli ni odkrila nobene prevare ali vsaj posumila? Tudi ne omenjaš, ali gre tu le za seks ali dejanske zveze (z ostalima dvema)?
- vrocamucka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2011
Ma tip ne rabi zdravljenja. On je samorealiziran tip. Še Berlusconi(poklon) ne uspe kr tko jih podirat, ker jim mora dat neki materialnega da grejo z njim.
Sumljivo mi je ko pravi da od 4 sodelavk so mu vse 4 dale kej.Mislim da tut če je tip hud mu zlo težko uspe dobit štiri od štirih.
Naj uživa lajf. prej ki se skurba prej se jih bo naveličal in čez nekaj let morda bo dobr fotr in mož.
Sumljivo mi je ko pravi da od 4 sodelavk so mu vse 4 dale kej.Mislim da tut če je tip hud mu zlo težko uspe dobit štiri od štirih.
Naj uživa lajf. prej ki se skurba prej se jih bo naveličal in čez nekaj let morda bo dobr fotr in mož.
-
GnilaLimona - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2011
Men se zdi, da en spet zaje*ava. Ne vem no. Ne zdi se mi logično, da bi šel to en na forum pisat. Sto ljudi, sto čudi.
- sanna86
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 8. 2011
- Kraj: ptuj
Potem pa zakaj nekatere ženske ne zaupajo moškim...ker prebirajo poste tebi podobnim tipom, ki take in drugačne zgodbe objavljajo na forumih( se sprašujejo če je tudi njihov moški takšen)...
Vse lepo in prav da sprašuješ nasvet ampak sprašuj na nekih moških forumih na katere ženske nimamo dostopa...
Glede na opisano situacijo...četudi te bo psihiater kao pozdravil ne pričakuj da bo trajalo večno saj se nakateri vrnejo nazaj na kriva pota...
Vse lepo in prav da sprašuješ nasvet ampak sprašuj na nekih moških forumih na katere ženske nimamo dostopa...
Glede na opisano situacijo...četudi te bo psihiater kao pozdravil ne pričakuj da bo trajalo večno saj se nakateri vrnejo nazaj na kriva pota...
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Wtf?
Ti imaš pa težave, če te moti takšen post. Zaupanje je odvisno od človeka in odnosa, ne pa od tega, kakšno življenje imajo drugi.
Drugače pa kaj ni logično v tem postu: 4 sodelavke, mlajša sestrica!!,.. In tip kao vse dela, samo da ženske ne zvejo kdo je. Ja s sodelavkam in njeno sestrico, je res lahko fejkal svoj ime, avto,.. Svašta
Ti imaš pa težave, če te moti takšen post. Zaupanje je odvisno od človeka in odnosa, ne pa od tega, kakšno življenje imajo drugi.
Drugače pa kaj ni logično v tem postu: 4 sodelavke, mlajša sestrica!!,.. In tip kao vse dela, samo da ženske ne zvejo kdo je. Ja s sodelavkam in njeno sestrico, je res lahko fejkal svoj ime, avto,.. Svašta
A goal without a plan is just a wish.
- *Žuža*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2011
Pomojem se je ta "second identity" nanašala na dve ljubici s katerimi ima on kao zvezo (se pravi več kot le seks), če sem prav razumela.
Drugače pa...prevečkrat mu je uspevalo se izmazat brez posledic pa je postal pogumen. In predrzen. Mislim, mlajša sestra...čeprav tukaj se je za zgražat nad njim ravno toliko kot nad njo (če seveda ni to ena 15letna smrklja). Pa tudi - spiš s sestrinim tipom in potem ji greš to še vržt pod nos? A-a. Ubistvu je možno, da je gospod to dobro preračunal.
Kar se tiče sodelavk...lahko, da jim je nadrejen pa se zanaša na to, da bodo lepo tiho. Spet "preračunano".
Čeprav še vedno najbolj verjamem, da mu je samo prevečkrat uspelo, pa je postal pogumen. Tud to se bo enkrat končalo.
Drugače pa...prevečkrat mu je uspevalo se izmazat brez posledic pa je postal pogumen. In predrzen. Mislim, mlajša sestra...čeprav tukaj se je za zgražat nad njim ravno toliko kot nad njo (če seveda ni to ena 15letna smrklja). Pa tudi - spiš s sestrinim tipom in potem ji greš to še vržt pod nos? A-a. Ubistvu je možno, da je gospod to dobro preračunal.
Kar se tiče sodelavk...lahko, da jim je nadrejen pa se zanaša na to, da bodo lepo tiho. Spet "preračunano".
Čeprav še vedno najbolj verjamem, da mu je samo prevečkrat uspelo, pa je postal pogumen. Tud to se bo enkrat končalo.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
krenfant.
lej, pač temu se je treba odpovedat, ni druge. bod normalen pa mej rad svojo punco, pa malemu se malo bolj posveti.
če tko pogledaš, kaj pa imaš od tega sploh? orgazem je orgazem, seks je seks, lahko bi s svojo punco več seksal, sam da takole tvegaš da jo izgubiš, morda še otroka, skrbi za brezveze!
dolgčas ti je, to je to. pomoje ti je vse skupaj kot izziv, neka igra. Ampak, je brezvezna. nimaš nič od tega, samo sranje je lahko.
zdaj se še da skrit. sam nehaj, pa je
lej, pač temu se je treba odpovedat, ni druge. bod normalen pa mej rad svojo punco, pa malemu se malo bolj posveti.
če tko pogledaš, kaj pa imaš od tega sploh? orgazem je orgazem, seks je seks, lahko bi s svojo punco več seksal, sam da takole tvegaš da jo izgubiš, morda še otroka, skrbi za brezveze!
dolgčas ti je, to je to. pomoje ti je vse skupaj kot izziv, neka igra. Ampak, je brezvezna. nimaš nič od tega, samo sranje je lahko.
zdaj se še da skrit. sam nehaj, pa je
- sanna86
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 8. 2011
- Kraj: ptuj
[quote="Ajča"]Wtf?
Ne nimam jaz težav ampak se najdejo frajle ki takim postom verjamejo in potem so njihovi tipi najslabši Nekateri gledajo kako življenje imajo drugi ampak nisem rekla da vsi...še najmanj pa jaz.., poznam primere.
Ne nimam jaz težav ampak se najdejo frajle ki takim postom verjamejo in potem so njihovi tipi najslabši Nekateri gledajo kako življenje imajo drugi ampak nisem rekla da vsi...še najmanj pa jaz.., poznam primere.
- shimmer
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 1. 2010
Sem imela pred leti "čast" spoznat en podoben primerek, ki je mislil, da me bo lahko okrog vrtel. Ne vem, zakaj bi šel kdo tako situacijo predstavljat na forum, razen če ni narcisoiden tip, ki rad posluša samega sebe govoriti oz. še raje vidi, da ga drugi poslušajo ali berejo njegove nakladancije.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Nista. Dve nista dovolj. In potlej naj bi folk verjel zgodbici nekomu, ki nima osnov slovnice pošlihtanih. Baš. Troll.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov