Dragi, a greva kam?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 02. Maj. 2011 12:03

A daj no jullia_... Raztresanje kokic in živciranje tistih, ki sedijo pred tabo, je pa tudi doživetje no.... :D
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 02. Maj. 2011 12:06

A ti si tisti... :P

Ok, resno, saj kino ni tak grozen safr, občasno je čisto luštno it. Samo na splošno se mi pa res zdi, da to, da si nekje stran od doma, še ne pomeni, da si grozno aktiven in kvalitetno preživljaš svoj prosti čas. Vsakodnevno visenje po kafičih in občasen obisk kina pač ni bistveno drugačno od valjanja po kavču.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 02. Maj. 2011 12:06

Konkubina*- kaj pa drugače on kaj rad počne? Kakšni hobiji, aktivnosti, karkoli? Mogoče pred službo in se sedaj nehalo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 02. Maj. 2011 13:54

^^ naredi mu, the Red Ring of Death :D
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
celjanar
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a celjanar » 02. Maj. 2011 16:38

Lol..ring of death se vedno pojavi sam..sploh pa pri novih verzijah to ni mogoče(razn če je fejk), tako da ta taktika odpade :lol:
funny_girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a funny_girl » 28. Jul. 2011 13:15

Ko sem prebrala nekaj postov ne morem verjet.. mladi ljudje pa čisto brez energije in brez življenja. Tako kot je nekdo že napisal, kaj maš od lajfa, če se po šihtu vržeš na kavč. ok, saj kak dan paše, ma ne skoz. Sama tudi že delam in sem konec službe tudi utrujena. ma mi velikokrat ne pride na misel, da bi vidla samo še postlo. Po službi se velikokrat dobim s prijateljicam ali grem sama v šoping in ko pridem domov, ponavadi grem še laufat za kako uro. Včasih pa prletim domov in spet kmalu letim naprej. Ma ni šans, da mam deca, ki mi skoz jamra kok je on utrujen pa bogi pa da se mu nikamor ne da it. dj mal življena od sebe, no. očitno sem res energična, da tega sploh ne odobravam :)
Uporabniški avatar
Gracia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Gracia » 28. Jul. 2011 19:04

Jaz se sploh nimam za energično osebo (če se primerjam z nekaterimi znanci ali kolegi :D), a sem istega mnenja kot predhodnica. Ne maram celodnevnega poležavanja pred tv, razen tu pa tam kakšno nedeljo recimo oz. kateri koli dan zdaj med poletjem, nikakor pa ne vsakodnevno. Smešno se mi zdi, ko kdo reče, da za karkoli drugega rabiš denar, če greš iz hiše. Like wtf. :? Če smo že pri stvareh, ki stanejo... Recimo da greš na kavo ali pijačo, pa ne spiješ ne vem koliko pijač, ampak si pač en čas zunaj s prijatelji, brez da bi se ga moral napiti in prihraniš pri denarju. Tudi kakšen krajši izlet do bližnjega jezera ne stane dosti (razen bencin), pijačo in hrano se da tudi s sabo prinesti. Obstaja pa še en kup zastonj aktivnosti, kot so športi doma ali v bližini doma, sprehod s psom ipd. Ampak ne, nekateri raje celi dan zabušavajo ali pa so celo prisiljeni v to, ker so zaradi zapravljanja keša za alkohol bolj na tesnem z denarjem.
Samo opisujem kako nekateri ne znajo živeti in kako tega ne bom nikoli razumela. :D
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov