Dolgočasen znanec na msnju

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Marilena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Marilena » 18. Apr. 2008 18:50

Zna bit nerodna situacija, če veni kaj gnjavi okoli blokiranja, ampak jaz v tvoji situaciji ne vidim druge možnosti. Edino kar lahko narediš je to, da mu preprosto ne odgovarjaš in bo mogoče pokapiral, čeprav so tudi taki, ki ne pokapirajo :) In potem jih moreš na polno ignorirat... Hja, igrice... :) Skratka, v lajfu delaj to, kar bo najboljše za tebe in če ti pogovor z njim ne paše, ga skenslaj, the end.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 18. Apr. 2008 20:25

Pa jaz sem mela takih polno na msn.
Ali so bili redkobesedni in so ponavljali vedno ena in ista vprašanja, nakar so mene vzpodbujali k lapanju ali pa so znali govoriti samo o sexu oz. napeljevati h temu ter h določenim stvarem, ki ustrezajo njim, ter pri čisto vsaki besedi pomilili na sex.
Vse skupaj postane dolgočasno, vsaj zame, ker ne prenesem se menit nič ali pa samo o eni stvari, temveč mam rada preskoke med pogovori (iz ene temo na drugo), da se lahko človek poheca ali resno pogovarja ipd.
In najprej sem parim pač rekla, da grejo na block listo (and delete), ene sem takoj blokirala in zbrisala, brez da bi jim karkoli rekla, ene sem samo blokirala ipd.
Če druga ne, je vsaj mir zdaj :D
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 18. Apr. 2008 22:49

ryu10kyu napisal/-a:
kajira napisal/-a:znano. sem ful takih fasala na msnju. sem pa imela vedno slabo vest, če sem koga blokirala. zdaj sem zadevo rešila tako, da sem si naredila nov msn račun, na katerem imam samo tiste osebe, s katerimi se mi dejansko da pogovarjati. s starim računom pa se vpišem bolj poredko.
je pa ene par takih, da mi začnejo težit z smsi, mejli, klici po telefonu, neprestanimi vabili na sprehode in kavice, ker me pač 'ni' na msnju. včasih malo ignoriram, na mejle odpišem čez par dni, na smse čez par ur, vendar to ni to. najraje bi jim povedala, da so mi dolgčasni in naj mi nehajo morit, ampak nimam jajc. :/ kakšen nasvet?

če so moškega spola...jim reči da si sveže zaljubljena in jim vsakič znova govori o tem dečkotu..kako je hud in ahhh in sploh...in cukrček in tvoj mucek...in da si ravno zmenjena z njim...in verjemi da ne bo dolgo trajalo da te ne bodo več klikali in vabili na kavice :rofl:

vcasih tud to ne pomaga :(
jst sm isto mojemu znancu non stop razlagala kk sm zaljubljena..ma ga ni ustavlo..se vec-pol mi je zaceu vrec naprej,da namest,da se za njega trudim (to mojo simpatijo),naj raj koga bolj dostopnega zberem (seveda njega) :roll:
Uporabniški avatar
×××CarTiKa×××
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ×××CarTiKa××× » 19. Apr. 2008 14:14

Aloha napisal/-a:Na msn-ju je bla zgodba še mal hujša, kr je rabu pet minut, da je zanaliziru stauk, k ga je pol napisu, nekih konkretnih tem tko nisva mogla met, kr je rabu čist preveč cajta za razmišlanje, js sm umes počela še tri stvari, k je pol odgovoru, je blo kej tacga, na kar sploh nism mela replike, če sm js napisala kej bol na foro, mu dostkrat ni blo nč jasn in nemalkrat sm mogla še petkrat napisat in razlagat stauk, k je pol itak zgubu vs pomen ... dlji od zehajočega in predvidljivega small talka na msn-ju nisva uspela pridt.

To je men tako znan... Vsak drugi ne razume, kaj hočeš napisati. :roll:
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 19. Apr. 2008 17:38

Prisiljeni pogovori so na moji top 5 listi osovraženih stvari. Nekaj časa nazaj sem se še sekirala zaradi tega, ampak sem potem hladnokrvno zbrisala vse tiste, ki so kalili moj miren obisk msn.ja - naredila čistko :D .
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 19. Apr. 2008 20:28

Jaz mam tudi koga takega...ampak ravno obraten problem...jaz se navadno ne vsedem za komp in se samo menim, ker sem pač malo hiperaktivna in morem skoz nekaj počet, tak da včasih gledam kaj na kompu ali na tv pa zraven kaj napišem in večina mojih sogovornikov to ve. Mam pa enih par ki mi skoz pišejo "no povej kaj" "kaj si tak tiho", sami pa niso sposobni neke teme odpret. Če bi on kaj rekel, kar bi me pritegnilo, bi ga poslušala :roll: ... ampak namesto da bi on kaj povedal smo čaka na mene.
Pa ful ful me moti ko nekdo, s katerim se komaj poznam vse obrača na sex :roll: meni to ni zanimivo in niti najmanj se mi ne da s takimi ubadat.
Nekaj takih mam blokiranih, nekaterih pa ne morem, ker se preveč poznamo pa vejo da sem skoz gor, smo jih pač ne klikam (žal jim ne potegne, da mi ni do pogovora).
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 19. Apr. 2008 22:29

Jez bi bla gor, ma bi mu nehala odpisovat. Se bo že naveličal :wink:. Če ga pa zunej srečaš, pa si kej zmislš. Počasi bo že obupal in ugotovil, da nč ne bo.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 19. Apr. 2008 22:54

Ah, jz bi ga zablokirala za ta čas, k bi bla gor. Pa ga odblokirala preden bi se izpisala, lih tok da bi mu napisal, da sem se vpisala.
Al ga pa na vsake tolk odblokirala pa če bi me spraševal, zakaj me ni, rekla da se mi ne da na msnju viset. Boli te. :)

Mam pa drgač sestrično tako, da klikne, vpraša kako sem, kaj počnem, pove kaj počne pa pol zmanjka, če ne začnem jaz nje kej spraševat pa še na to dobim bl redkobesedne odgovore. Pač dolgčas. Pa če je cel dan na msnju nardi to dvakrat v istem dnevu.
Pa jebiga, če se mi ne da s tem ubadat, lah mirne duše tut njo kdaj dam mal na block al pa pač ne odpišem oz. rečem, da nimam časa. Grdo, sam kaj nej.

Koga xyz mi pa sploh ni panike dat na block.
Aja, tamala_mrha, zbrišem tut, ja. :) Razen če so na blocku sam občasno.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
cat85
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cat85 » 19. Apr. 2008 23:04

Jao kake "težave" .. Jaz res ne vidim problema.
Če ti gre na živce mu pač ne odpišeš, ne? Če ti gre na živce da te klikne ga pač blokiraš. Res ne vem zakaj se sekiraš zarad tega, kaj si bo mislil al da da ti bo težil. Če ti gre na živce, če ni tvoj prijatelj, če se ti ni z njim ukvarjat je pa res čist vseeno kaj misli o tebi.. Če ga kdaj kje srečaš pa ti začne težit pa mu lahk lepo poveš da se ti ne da ukvarjat z njim in adijo.
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a FemmeFatal » 19. Apr. 2008 23:08

Jaz pa MSN-ja skoraj ne uporabljam. Z vsemi prijatelji govorim na yahoo-ju, tako da imam na msn-ju res malo ljudi. Sem pa imela enega znanca, ki je tezil. Ali ni napisal nic ali pa ogromno neumnosti tipa:"Brez mene v sluzbi ne bi mogli, jaz sem najboljsi,..." Mene je po 16× vprasal isto stvar, imel bolane fore (npr. predlagal, naj vrzem macko ven, ko sem rekla, da se je prisla crkljat in ne morem tipkat ali pa kake rasisticne in sovinisticne fore). V zivo je bil pa se hujsi.

Pred vec kot 10 leti sva s tem tipom po srednjesolsko "hodila" 2 tedna. Saj veste, lupcka za adijo pa mal za rokce drzat. In potem cel pogovor poslusam:"Ko sva bla midva skup, sem bil takintak, ampak zdej sem pa cist drugacn, zdej bi boljs skup pasala. Ko sva bla midva skup, me je motl tointo, ampak zdej si se pa popravla." (jaz sem ga pustila iz ocitnih razlogov) Za popizdit! Na koncu sva se skregala in zdaj sva na zdravo-zdravo.

Saj jaz razumem, da smo ljudje razlicni in imamo razlicne nacine komunikacije. AMPAK ce ti clovek milijonkrat pove, da mu tvoje rasisticne fore niso vsec, bos pa menda ze zastekal, a?!!!
Uporabniški avatar
mala račka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a mala račka* » 20. Apr. 2008 17:01

poznam to...ker imam znanca oz bivši sošolec, ko me je po resssss zelo dolgem času poklical in sva šla na kavo.pa sem mislila da bova imela premalo časa da si vse poveva kar sva zamudila ampak neeeee!tip ni znal ničesar povedati edino nekaj o svoji službi pa še to skos isto!!!!zato se mu sedaj izogibam ,če mi le uspe!pa kako je to možno???po 2h letih odkar se nisva videla mi ni znal ničesar povedati????bilo je mučno in sem komaj čakala, da greva vsak na svojo stran!!sedaj pa me kliče in kliče in se hoče dobivat z menoj, ker mu je bilo dobro in zanimivo v moji družbi!!!WTF?kako naj se ga znebim??nočem biti nesramna ali kaj podobnega.... :freak:
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 20. Apr. 2008 17:15

iluzija napisal/-a:Prisiljeni pogovori so na moji top 5 listi osovraženih stvari. Nekaj časa nazaj sem se še sekirala zaradi tega, ampak sem potem hladnokrvno zbrisala vse tiste, ki so kalili moj miren obisk msn.ja - naredila čistko :D .

Jap, tud jst sm tko nardila. K sm začela mojo "msn kariero", se je nabral ene 200 folka, od tega več al manj tipi, k so začel pogovor v smislu "Živjo, kako si, kaj počneš?" ... in to je blo to. Bla je peščica tistih, k so se dejansko pogovarjal o stvareh, našl teme za pogovarjat in ni ostal sam pr tistem uvodnem delu potem pa štir ure tišina. In sm lepo nardila čistko, ustvarla drug msn naslov, pa še na tem naslovu so se našl frajerčki, k so misll, da jim bom dala, če bodo napisal ta uvodni del in potlej: "Kaj, če bi se midva mal dobla pa se mal bol spoznala?" ... joj prejoj in je letu na blok. Al pa se pogovarjam z nekom dve uri, tri ure in mi dejansko postane zanimiv (v smislu, da z njim bi se pa še pogovarjala) in pol po parih urah oz. dneh pogovarjanja prbije, da bi seksu al pa kej tazga ... ne ne, je že v redu, hvala :roll:
Sej se mi je najprej zdel grdo kr brisat folk dol iz msn-ja pa iz telefonskega imenka, ampak zdj me pa ne zanima več in sam brišem. In svet je postal veliko lepši :D
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 20. Apr. 2008 18:33

ok... stvaek kako si, jaz pač uporabim kot uvodni del... da pač začneš pogovor, ampak potem pa če je oseba ok, steče zanimiv pogovor... če pa ni ok, pa se znajde na bloku... sem že mela par takih primerkov, ki so me skoooz kliknili, tkaoj ko sem gor prišla, potem pa kak si, kaj delaš in konec... čez čas pa ... kaj boš še lepega rekla :x :x ... ja nič ... tak pač je to... zato pa maš na msn lepo možnost blokiraj in ti svetujem, da jo uporabiš... če želiš pa mu lahko kar direkt napišeš da je dolgočasen in če nima na faksu nič bolj pametnega z apočet, kot cele dvene čepet na msn... ziher se ga boš rešila :D
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 21. Apr. 2008 19:06

bah, men eni spet težijo, naj pridem kaj na msn ali kavico. :evil:
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kaychee » 21. Apr. 2008 20:48

Iz teh razlogov sm 98% časa navidez nedosegljiva in kliknem samo osebo, s katero se želim pogovarjat (ki pa je več al manj trenutna simpatija :) ).

Res mi gre pa najbl na živce, da sam da se prjavim, da me koj en model napade k se mi res ne d z njim ukvarjat. Joj. Sm pa tud že osebke blokirala tko da mi ni panike - sploh ne vem, če oni to vejo, da so blokirani. Itak se njim skoz kaže, kot da si offline, a ni tko?

Druga stvar pr men je pa tud, da dodam na msn nekoga, ki je res moj frend in s katerim se sploh hočem pogovarjat. Ne pa ista scena k facebook, pol maš pa kr en folk tm k jih komi poznaš. BZ. Kaj mam od tega?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov