Dolgočasen znanec na msnju
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Mam en apr takih osebkov na msnju, s katerimi se ni nikoli razvil pogovor. Jst se ne mislim več trudit, ker vedno ko sm se so taki osebki na kratko odgovarjali. Ponavadi take k jim ne uklopi, kar blokiram. Me niti ne briga ker al jih ne poznam al mi pač niso všeč in vem da nbom nič zgubila. taki pogovori me prow odbijajo
Tko da, če te res ne zanima oz. te moti, kar blokirej ga.
Tko da, če te res ne zanima oz. te moti, kar blokirej ga.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
kajira napisal/-a:znano. sem ful takih fasala na msnju. sem pa imela vedno slabo vest, če sem koga blokirala. zdaj sem zadevo rešila tako, da sem si naredila nov msn račun, na katerem imam samo tiste osebe, s katerimi se mi dejansko da pogovarjati. s starim računom pa se vpišem bolj poredko.
je pa ene par takih, da mi začnejo težit z smsi, mejli, klici po telefonu, neprestanimi vabili na sprehode in kavice, ker me pač 'ni' na msnju. včasih malo ignoriram, na mejle odpišem čez par dni, na smse čez par ur, vendar to ni to. najraje bi jim povedala, da so mi dolgčasni in naj mi nehajo morit, ampak nimam jajc. kakšen nasvet?
če so moškega spola...jim reči da si sveže zaljubljena in jim vsakič znova govori o tem dečkotu..kako je hud in ahhh in sploh...in cukrček in tvoj mucek...in da si ravno zmenjena z njim...in verjemi da ne bo dolgo trajalo da te ne bodo več klikali in vabili na kavice
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
O jaaaaa, jaz imam tudi kar dolgo listo blokiranih
Ene parim, ki so res težili, sem pa povedala, da se mi ne paše z njimi pogovarjat, da z enimi se pač zaštekaš, z enimi pač ne...pa da naj ne zameri, sej je še veliko punc, ki imajo msn
Ene parim, ki so res težili, sem pa povedala, da se mi ne paše z njimi pogovarjat, da z enimi se pač zaštekaš, z enimi pač ne...pa da naj ne zameri, sej je še veliko punc, ki imajo msn
-
kajira - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 5. 2006
ryu10kyu napisal/-a:
če so moškega spola...jim reči da si sveže zaljubljena in jim vsakič znova govori o tem dečkotu..kako je hud in ahhh in sploh...in cukrček in tvoj mucek...in da si ravno zmenjena z njim...in verjemi da ne bo dolgo trajalo da te ne bodo več klikali in vabili na kavice
hehe. bom vzela na znanje. drugače je pa najhujši primerek ženskega spola. ona misli d sva ful neke kolegice, men je pa dolgočasna, niti nimam nobene koristi od nje. sam ji pač občasno odgovorim iz vljudnosti. ful nimam srca, d bi ji rekla, d se mi ne da družit z njo.
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
Js dvakrat še odpišem,ko mi pa že vsak dan teži pa najeda pa sam brb al pa ne odpišem.So bli pa že taki primeri,da če nism odpisala da me je na mobitel poklicu.
No zdj jih mam na msn-ju ful mal,kr sm vse take blokirala in zbrisala,pa vsim sm rekla,da nej ne devajo okol mojga msn-ja predn me vprašajo.Kr mi je tud neumno met kr ene gor,sam za bv.
No zdj jih mam na msn-ju ful mal,kr sm vse take blokirala in zbrisala,pa vsim sm rekla,da nej ne devajo okol mojga msn-ja predn me vprašajo.Kr mi je tud neumno met kr ene gor,sam za bv.
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
jullia_ napisal/-a:Ma sploh ne vidim problema. Če te klikne kdo, s komer se nočeš pogovarjat, pač ne odpišeš ane.
^^ se strinjam.. po ene 5ih poskusih bi mogu že dojet...
k smo glih pri tej temi .. me je vedno zanimalo če te da nekdo na block, pa mu ti pišeš, a se ti kej pokaže (pove da te ma na block) ?
-
sarci* - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2007
- Kraj: Lj - Bežigrad
Ne, ker je oseba ki te ima na blocku potem zate ves cas nedosegljiva. Sej obstaja ena stran na kateri vidis kdo te je izbrisal/blokiral; www.blockoo.com ..
Zadnjič spremenil sarci*, dne 18. Apr. 2008 16:10, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Eni ste omenili, da imate vrsto folka že blokiranih... Kaj vam pa koristi, da jih imate sploh še na msn-ju? S tem, ko ste jih pustili blokirane, še vedno po nepotrebnem zavzemajo prostor med stiki. Raje jih poleg tega, da jih blokirate, tudi izbrišite. Vsaj jaz tako prakticiram.
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
ah men je še to glupo, kr pol on pošteka, da mi ni in potem reče, da sploh ni problem, da razume mahhhhhh anyway. ve da ni lep in mi to vedno nekako sam pove, če se sploh dotaknemo njegovega videza, s kakšno sliko, čemerkoli že..
edn.. enga sem pa kar blokirala.. se mi zdi.- se mi niti ne da pogledat. pa tak.. bi mu v bistvu morala bit hvaležna.. da mi ej pač nekoč pomagal. pa da mu ni vseeno. js pa... mah sej vem, da sm grozna..
pa eno res ouhoho do konca cinično žensko, zdaj bivšo sošolko blokirala, čeprav mi ni nč naredila. ma js je nikoli ne bi prašala za msn.. sm ok. zdej je pač blokirala. tako negativno energijo.. mi je širila s tisto pojavo, da sm je pač bla primorana blokirat. In zdej se boljš počutim.
edn.. enga sem pa kar blokirala.. se mi zdi.- se mi niti ne da pogledat. pa tak.. bi mu v bistvu morala bit hvaležna.. da mi ej pač nekoč pomagal. pa da mu ni vseeno. js pa... mah sej vem, da sm grozna..
pa eno res ouhoho do konca cinično žensko, zdaj bivšo sošolko blokirala, čeprav mi ni nč naredila. ma js je nikoli ne bi prašala za msn.. sm ok. zdej je pač blokirala. tako negativno energijo.. mi je širila s tisto pojavo, da sm je pač bla primorana blokirat. In zdej se boljš počutim.
Zadnjič spremenil marypa, dne 18. Apr. 2008 17:03, skupaj popravljeno 1 krat.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
kajira napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:
hehe. bom vzela na znanje. drugače je pa najhujši primerek ženskega spola. ona misli d sva ful neke kolegice, men je pa dolgočasna, niti nimam nobene koristi od nje. sam ji pač občasno odgovorim iz vljudnosti. ful nimam srca, d bi ji rekla, d se mi ne da družit z njo.
Razmišljam o tem, da bi napisal knjigo nasvetov...sigurno bi bila svetovna uspešnica. Preplonkam cosmo forum in zberem na vsa vprašanja odgovore
Tu nas je mnogo...skupaj se zberemo razno razni friki vsak s svojim znanjem...pravnike imamo tudi, ki bomo izpodbijali lastnike cosmoforuma za avtorske pravice...forum je javno občilo in ljudje ga soustvarjajo...torej je v bistvu neke vrste lastnina ljudi...tako kot v državi vlada narod(kao)...povejte pravniki ali se motim ali bo treba eliminirati tele naše administratorje...poleti jih lahko z vodnimi balončki počakamo pred adria medio
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov