Dolgočasen znanec na msnju

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Minny
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Minny » 18. Apr. 2008 10:10

Pred kratkim mi je na eni spletni strani, kjer imam v profilu svoje slike, pisal en znanec in me prosil za msn naslov (že od prej se na videz poznava, ker sva nekoč hodila na isto šolo). Od mene je starejši 3 leta. No, msn sem mu iz prijaznosti dala, od takrat naprej pa me vsak dan takoj ko se vpišem na msn, klikne in vedno utruja z istimi vprašanji. Nekako tako izgleda najin vsakodnevni pogovor:
On: Hej
Jaz: Hej
O: Kako kaj?
J: pa vredu, ti?
O: tudi, kaj delaš?
J: nič pametnega, ti? (kaj pa lahko še sploh zraven delaš, če si že na msn-ju?:roll: razen če si multipraktik)
O: (našteje kaj vse dela, čeprav me niti malo ne zanima)
zatem mu nič ne odpišem in čez minuto ali še prej spet piše
O: in kaj še boš lepega povedala? :roll:
spet mu ne odpišem vmes, ker mi takšni brezvezni pogovori presedajo in mi je škoda časa za to, da vsak dan odgovarjam isto, nakar se spet odloči dalje težiti
O: in kam greš ta vikend? lahko bi se zmenila na kakšni pijači, če se kje slučajno srečava?
J: bom videla, ker imam že nekaj v planu... moram iti
O: (trikrat mi napiše čao, fajn bodi, pa pridna bit :roll:)
Jaz samo zapustim pogovor in naredim, da sem odsotna (ali pa dejansko moram iti). Včasih se izpišem in potem ko se znova vpišem, že takoj vidim okence, ki utripa z njegovim imenom. Spet standardno vprašanje kako sem, še malo prej pa me je isto stvar vprašal. :willnicht: Tip se očitno na faksu nima kaj učit, ker ima čas cel dan viset na msn-ju in mi težiti... :roll: Ima katera od vas podobne izkušnje? Ali takšne potem blokirate? Jaz ga lahko čez vikend kje zunaj srečam, tako da bi me zagotovo vprašal, zakaj sem ga blokirala ali zakaj me več ni nič na msn. Tudi vizualno mi ni všeč, kar pa itak ni važno, ker četudi bi bil še kolikor toliko simpatičen, me ne bi pritegnil, ko pa je tip tako dolgočasen in predvidljiv, da se nimaš z njim kaj pogovarjati. Da ne govorim o tem, kako ima še moja babica večji smisel za humor kot on. Kaj ve naredite v takšnem primeru? Malo napišite o svojih izkušnjah... No, jaz imam vedno takšen problem, da mi težijo tipi, ki me niti približno ne privlačijo.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 18. Apr. 2008 10:14

Jaz bi ga na tvojem mestu blokirala. :wink: The end of story.
Uporabniški avatar
maru
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a maru » 18. Apr. 2008 10:15

Jest bi ga blokirala. Če ti ne sede, ti pač ne sede.
Čudovito je bilo, da so odkrili Ameriko, še bolj čudovito bi bilo, da bi jo zgrešili.
alana
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 4. 2008
Kraj: bela krajina

Neprebrana objavaNapisal/-a alana » 18. Apr. 2008 10:24

blokiraj ga,ali pa mu dikert povej naj ti neha pisat
Uporabniški avatar
*waterlily*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *waterlily* » 18. Apr. 2008 10:38

Blokiraj ga...če te je pa strah, da bi zi pol težil ga pa za minuto ali dve odblokiraj k bo odsoten ali pa zaseden...sam tok da vid da si bla na msn-ju. Vsaj tko sm jst delala...najbolš je pa enkrat napisat mu kaj si misliš
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 18. Apr. 2008 10:40

Hjao, ne govor, mela en tak primerk, s tem da sva se midva še kao neki družla ... aaa, porazno.

Dec je biu zame čist preveč dougočasn, pasivn, skos sm sam js brbljala, valda je kmal zmankal tem, men se ni dal več met monologou in sm mu to povedala. Je biu čist paf, vs nesrečen, da on bi se ful družu, da kok mu je fino z mano in da se bo spremenu :roll: ...

Na msn-ju je bla zgodba še mal hujša, kr je rabu pet minut, da je zanaliziru stauk, k ga je pol napisu, nekih konkretnih tem tko nisva mogla met, kr je rabu čist preveč cajta za razmišlanje, js sm umes počela še tri stvari, k je pol odgovoru, je blo kej tacga, na kar sploh nism mela replike, če sm js napisala kej bol na foro, mu dostkrat ni blo nč jasn in nemalkrat sm mogla še petkrat napisat in razlagat stauk, k je pol itak zgubu vs pomen ... dlji od zehajočega in predvidljivega small talka na msn-ju nisva uspela pridt.

Sm mu lepo razložila, da mi ni več do tega, kr sva si preveč različna in sm navajena na "več akcije" okol mene, da rada klepetam, u dialogu, ne sama s sabo ... in ga mirno blokirala. Sicer so pol še sledil mesiđi prosjačenja, k pa niso dosegl kej dost. Nedouk nazaj se je prkotalu na mejl in spet neki "dosađivu", sm mu odgovorila na uprašano, ampak zgolj to. Ne vem zakaj, ampak sm ga en dan odblokirala, se je prec narisu not, po treh besedah mi je blo jasno, da se bo zgodba ponovila in sm kr nehala odgovarjat.

Tko da - blokiraj in ne odblokiravaj nazaj :D !
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 18. Apr. 2008 11:20

Da nimava istega kolega :eek:
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 18. Apr. 2008 11:20

jz sm tud mela par takih. ma sam blokeraš, pa nikol več ne odblokeraš in to je to :)
Uporabniški avatar
Minny
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Minny » 18. Apr. 2008 11:27

sanjaanja napisal/-a:Da nimava istega kolega :eek:

Čisto možno, kaj pa vem. :D Čeprav je takih "težakov" kot je on malo morje, vsaj jaz sem že naletela na take in podobne primerke. :roll:
Drugače pa bom naredila tako kot ste mi svetovale. Kar zdaj se bom vpisala in ga dala na blok. :wink:
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 18. Apr. 2008 11:29

Kaj pa če imaš polno žensk v msnju in se ti ne da z njimi komunicirati...in še takrat, ko komuniciraš jih moraš animirati in se ukvarjati z njimi in njihovimi problemi? :gruebel:

No saj tudi je tudi razlog, da nisem nič gor :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Minny
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Minny » 18. Apr. 2008 11:32

Mogoče je pametno, da sploh več ne hodiš na msn. :lach: Nič ne zamujaš. :wink:
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 18. Apr. 2008 11:35

se mi dostkrat zgodi podobno.rečem,da moram nujno dol z msnja,ga blokiram in mam lepo mir.če ga srečam kje zunaj,rečem,da preprosto niam časa prit kaj na msn.Da se boma že slišala ob priliki.In je problem rešen. :)
Uporabniški avatar
Blossom
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Blossom » 18. Apr. 2008 11:45

Sem imela podobnega talenta na msn-ju. Parkrat sem mu povedala, da me to moti, pa ni zaleglo, tako da sem ga blokirala. Ampak pazi, ustvaril si je nov msn naslov :D (weirdo, i know) in sem ga pač dodala, nakar mi začne pisat, zakaj sem to naredila, da je on ful prijazen do mene, itd. Vendar sem mu jasno nazaj napisala, da se jaz ne mislim z njim kregat po msn-ju, ker mi je to totalno lame, pa še moj msn je. Lahko delam, kar mi paše. Zdaj ga mam blokiranega že cca. 1 leto.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 18. Apr. 2008 11:48

Pa saj je že dosti oseb letelo ven iz msnja...tako da ne samo da so blokirani ampak tudi izbrisani ven...nimam nikogar ki bi bil blokiran in notri v evidenci :gruebel:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 18. Apr. 2008 11:57

znano. sem ful takih fasala na msnju. sem pa imela vedno slabo vest, če sem koga blokirala. zdaj sem zadevo rešila tako, da sem si naredila nov msn račun, na katerem imam samo tiste osebe, s katerimi se mi dejansko da pogovarjati. s starim računom pa se vpišem bolj poredko.
je pa ene par takih, da mi začnejo težit z smsi, mejli, klici po telefonu, neprestanimi vabili na sprehode in kavice, ker me pač 'ni' na msnju. včasih malo ignoriram, na mejle odpišem čez par dni, na smse čez par ur, vendar to ni to. najraje bi jim povedala, da so mi dolgčasni in naj mi nehajo morit, ampak nimam jajc. :/ kakšen nasvet?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov