Dolgočasen znanec na msnju
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
hehe na fb mam jaz karneke folke...sem dodala vse bivše sošolce ko sploh nimamo več stikov...se zgodi
Houd de wereld tegen
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Mah, js mam kr ene takih na msnju, s kterimi se mi res ne da ubadat, pa me kr neki klikajo ... sam pač, preprosto ne odpišem, pa je. Čeprav so eni kr vztrajni - zdle me že 1 tedn en nonstop klika, pa mu ne odpišem in kr neki "a si tle", pol mi kr dregljaje začne pošiljat - ne vem a mu res ne kapne? Anyway, mam pa tud enga kolega, ki me klikne VEDNO ko me vidi gor - to me počas spravla ob živce. Pa ker sma pač kolega mi ni čist vseen da mu kr ne bi odpisala al pa ga blokirala - sej ponavadi mu pač pol napišem da nimam časa al pa neki. 1x ko mi bo dost bom mu pa sam rekla nej se mal umiri ker js si res nimam časa 5x na dan z njim pisat (niti volje). Sicer pa, tiste najbolj nadležne pač blokiraš pa je problem rešen.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
^^ jaz pa ne razumem tistih, ki veselo talajo telefonske številke ali msn naslove, potem pa jokajo, kako jih nekdo klice ali klika!
lepo povej: ne dobiš številke/naslova, ker mi ni do tega, da bi s tabo komunicirala!
pa je stvar rešena!
lepo povej: ne dobiš številke/naslova, ker mi ni do tega, da bi s tabo komunicirala!
pa je stvar rešena!
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
^^ Točno tako. Drugače pa... Jaz nikoli ne pojasnjujem, da ne bom dala msn-ja, ampak pač ne odpišem (če me kdo prosi zanj na netu ali po sms-u). Če pa me kdo na štiri oči vpraša oz. prosi za msn naslov, mu ga dam, pa četudi mi že v živo gre na živce. Saj on prosi za naslov, ker mu je pač toliko do tega, potem pa itak na msn-ju ugotovi, da se nimam želje pogovarjati z njim, ker ne odpisujem in neha težiti. Ko že kakšen teden tista oseba nič ne piše, jo zbrišem in blokiram.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Dobro, jaz ziher ne bi na tak način pisal, ker če se nimam kaj za menit, pol se pač ne menim Ampak bi me pa razpizdlo, če mi kera, ko ji pišem ne bi mogla direkt rečt, da ji je glupo, ker se nič pametnega ne menima. P***a bodi kruta pa realna pa reči, da sem ti dolgočasn. No, saj obratno se je že tud zgodlo, čeprav sem na koncu bil jaz tisti, ki je bolj pisal, čeprav nisem hoto najprej.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Minny napisal/-a:No, msn sem mu iz prijaznosti dala, od takrat naprej pa me vsak dan takoj ko se vpišem na msn, klikne in vedno utruja z istimi vprašanji.
Tip se očitno na faksu nima kaj učit, ker ima čas cel dan viset na msn-ju in mi težiti... Ima katera od vas podobne izkušnje? Ali takšne potem blokirate? Jaz ga lahko čez vikend kje zunaj srečam, tako da bi me zagotovo vprašal, zakaj sem ga blokirala ali zakaj me več ni nič na msn. Tudi vizualno mi ni všeč, kar pa itak ni važno, ker četudi bi bil še kolikor toliko simpatičen, me ne bi pritegnil, ko pa je tip tako dolgočasen in predvidljiv, da se nimaš z njim kaj pogovarjati. Da ne govorim o tem, kako ima še moja babica večji smisel za humor kot on. Kaj ve naredite v takšnem primeru? Malo napišite o svojih izkušnjah... No, jaz imam vedno takšen problem, da mi težijo tipi, ki me niti približno ne privlačijo.
Jaz pa sem imel opravka s takšno punco. Me je kliknila čim sem se vpisal v msn (je slučajno dežurala pred računalnikom?), pa potem z njene strani predvidljiv in dolgočasen klepet (pa tudi vizualno mi ni bila všeč ). Čez nekaj časa sm jo skenslal.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]