Do osebe s katero spim, ne čutim ničesar

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 25. Apr. 2008 9:37

keri napisal/-a:vrvico je treba imeti pa jo vsake toliko časa malo zategniti, ker če ne se navadijo na to, da te zgužvajo nekam v svoj urnik, ko njim odgovarja in potem imajo lahko svoj mir.....

Jaz pa sem skoraj mislil, da si off-topic in govoriš o psih... Čudno :gruebel:
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
keri
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a keri » 25. Apr. 2008 10:32

miteq napisal/-a:
keri napisal/-a:vrvico je treba imeti pa jo vsake toliko časa malo zategniti, ker če ne se navadijo na to, da te zgužvajo nekam v svoj urnik, ko njim odgovarja in potem imajo lahko svoj mir.....

Jaz pa sem skoraj mislil, da si off-topic in govoriš o psih... Čudno :gruebel:

ja, ja sem kar pričakovala en tak komentar :D ampak tako pač je......po mojih izkušnjah obstajajo tri vrste moških:

1.taki, ki ko so v vezi preživljajo večino svojega prostega časa s svojo punco in to ne zato, ker bi jim ta težila ampak zato, ker sami tako želijo, ker dejansko vidijo v njej svojo drugo polovico in želijo čimveč časa preživeti z njo, v njej vidijo punco, najboljšo prijateljico, ljubimko......takji fantje brez problema sklepajo kompromise in so pripravljeni kako stvar podrediti tudi punci, če je to potrebno.... - IDEALEN FANT

2.taki, ki jim je v vezi fajn in imajo seveda radi svojo punco, rabijo pa tudi svoje prijatelje in svoj prosti čas, imajo ogromno svojih aktivnosti, ki so zanje svete in zelo težko da se bodo čemu odpovedali, ker vedno so najprej oni na vrsti in šele na to je punca in preživljanje časa z njo - punco jemljejo kot neke vrste obvezo....sicer jim je v vezi fajn, ampak nadvse radi so tudi sami ali pa s svojimi frendi....-v tej vezi je punca tista, ki se nenehno prilagaja....če to ni tako gre veza pač rakom žvižgat

3.zapriseženi samci.....pristaši one night standov, ki se v vezi sploh ne vidijo in jim tak način življenja čisto ustreza, če pa že pristanejo v vezi pa se počutijo zelo utesnjene in prej ali slej popihajo.....
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 25. Apr. 2008 10:33

Punce, brez zamere, ampak ve, ki imate take probleme, delate točno tako napako kot sem jo jaz.
Kot berem, se nonstop prilagajate tipom, vaše življenje pravzaprav ni vaše, ampak je podrejeno vašim tipom. Sedite doma in čakate, da si bo vzel čas za vas, vaše življenje pa polzi mimo. Zato se pa dogaja, da vam je on najbolj pomemben, če pa drugega nimate!
Ok, se strinjam s tem, da če želita otroka, da se bo mioral prilagoditi in malo dati na stran kolege - to je razumljivo in pričakovano in v skladu s tem naj potem tudi deluje.
Ampak, da se greste pa veze, kjer nonstop čakate, kdaj bo mel čas za vas - pa dejte si najdt kolegice, hobije, stvari ki VAS osrečujejo. Ne čakat vikenda, če bo mel čas za vas - že prej se dogovorite in počnite to, kar ve želite. Najdite si npr. hobije vsak večer - pejte na sprehod, na aerobiko, na tečaj jezika, karkoli.... Potem tudi ne boste imele časa premišljevat, kako ste boge , ker ste vedno same. Kaj boste pa počele, če njega ne bo več? Kaj pa počnejo ženske, ki imajo moške v vojski? Ali pa poslovnih potovanjih po par tednov? Ga ne boste pustile?
No vsekakor je tako - če tip nima interesa karkoli počet z vami, ga pa sploh ne rabite. In ne razumem, da ste v takem primeru sploh še z njim. Kaj pa mate od njega? recimo Keri? A sploh kaj želi počet s tabo?
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 25. Apr. 2008 10:39

keri napisal/-a:
ja, ja sem kar pričakovala en tak komentar :D ampak tako pač je......po mojih izkušnjah obstajajo tri vrste moških:

1.taki, ki ko so v vezi preživljajo večino svojega prostega časa s svojo punco in to ne zato, ker bi jim ta težila ampak zato, ker sami tako želijo, ker dejansko vidijo v njej svojo drugo polovico in želijo čimveč časa preživeti z njo, v njej vidijo punco, najboljšo prijateljico, ljubimko......takji fantje brez problema sklepajo kompromise in so pripravljeni kako stvar podrediti tudi punci, če je to potrebno.... - IDEALEN FANT

2.taki, ki jim je v vezi fajn in imajo seveda radi svojo punco, rabijo pa tudi svoje prijatelje in svoj prosti čas, imajo ogromno svojih aktivnosti, ki so zanje svete in zelo težko da se bodo čemu odpovedali, ker vedno so najprej oni na vrsti in šele na to je punca in preživljanje časa z njo - punco jemljejo kot neke vrste obvezo....sicer jim je v vezi fajn, ampak nadvse radi so tudi sami ali pa s svojimi frendi....-v tej vezi je punca tista, ki se nenehno prilagaja....če to ni tako gre veza pač rakom žvižgat

3.zapriseženi samci.....pristaši one night standov, ki se v vezi sploh ne vidijo in jim tak način življenja čisto ustreza, če pa že pristanejo v vezi pa se počutijo zelo utesnjene in prej ali slej popihajo.....

Se pravi tebi bi ustrezal samo fant pod točko ena?? Tak, ki je vedno s tabo, ki se podreja, ki zanemari vse zaradi tebe? Oprosti draga deklica, ampak tak človek, ki zaradi svojega partnerja zanemari vse kar je do zdaj poznal in vse, ki so mu do sedaj pomagali, je en navaden gnoj. jaz imam prijateljica že od malega, nekatere od OŠ, nekatre od faksa in na misel mi ne pride, da bi zaradi kateregakoli fanta pozabila na njih! In da obsojaš fanta, ker rabi prijatelje??? To mi pa oprosti, ni zdravo.
In kompromise sklepat pomeni ravno to - bit s punco, bit s prijatelji, bit z družino... Mislim vsekakor si pa lahko najdeš nekoga, ki bo 24 ur na dan visel pri tebi, potem te bo pa čez 1 leto pustil, ker te bo imel poln kufer in ker bo ugotovil, da so tudi drugi ljudje na tem svetu.
In to kar ti opisuješ pod točko ena je navadna sebičnost in kontrola, ne pa ljubezen.
Uporabniški avatar
keri
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a keri » 25. Apr. 2008 11:18

Smreka,

kaj potem po tvoje me ima moj fant pod kontrolo, ker želim večino svojega prostega časa preživeti z njim in biti čimveč ob njem, pa tudi če sva tiho in ne delava nič posebnega......naj odgovorim - nima me pod kontrolo, ima svoje življenje, svoje aktivnosti, svoje frende......ni fora v tem, da bi kdo komu težil, gre se za to, kako sam čutiš.....on od mene ne zahteva, da sem ves čas z njim, ampak meni je pa najljubše biti z njim, iti na kavo z njim, igrati tenis z njim.....itak da mi je o.k iti na kavo tudi s prijateljicami in tudi gre ampak na prvem mestu mi je on in šele nato vse ostalo.....in ja mogoče sem čudna ampak tako pač čutim in ne morem pomagati....in jaz ne vidim nič nezdravega v tem.......imam dve možnosti - da grem ven s svojo družbo ali pa z njim, in čeprav grem dostikrat ven tudi sama mi je kar nekako pusto brez njega in potem cel večer razmišljam kako bi bilo fajn, če bi bil zdaj z mano in komaj čakam, da pridem domov in ga objamem.....

Sama sebe pa ne dojemam kot sebičnico, ki teži svojemu fantu in ki želi biti na vsak način center njegovega sveta...ampak ker vem, kako jaz občutim njega in kako ga dojemam vem da je možno, da želi nekdo brez neke prisile, popolnoma prostovoljno in z velikim veseljem preživeti čas s s svojo drago/dragim in mu ni nič težko prostovoljno se odpovedati nečemu, da si lahko s to osebo.

Pa da ti odgovorim še na tvoje prvo vprašanje v prvem postu:
moj fant ims svoje kolege, s katerimi gre občasno ven na drink ampak če ima na izbiro biti s frendi ali z mano bo izbral mene pred njimi in tako sva več ali manj vse petke in sobote skupaj, skupaj greva ven sama ali pa z družbo.....izjema so naprimer kaki rojstni dnevi, ko greva posebej, se pa še vedno dogovoriva, da se vidiva kasneje ali pa jaz pridem prespat k njemu

druga stvar je pa naprimer fitnes.....njemu je to sveto in ga ne bo spustil za nič na svetu......jaz naprimer rajši spustim kako svojo aktivnost ali pa jo premaknem naprimer za kako uro in se raje dobim z njim, ker mi je več do tega kot pa naprimer do ene aerobike....ta čas raje preživim z njim, on pa naprimer ne bo nikoli tega naredil.....raje se ne vidi z mano cel teden, če mu čas ne bo dopuščal, kot pa da bi en dan spustil eno uro fitnesa in se raje dobil z mano....in tega jaz ne morem razumeti. GA PA SPREJEMAM TAKEGA KOT JE in mu zaradi fitnesa nikoli ne težim, ker vem, da mu to dosti pomeni in da je to v paketu z njim.....in mi niti na kraj pameni ne pride, da bi svoje življenje in vse podrejal meni...ampak če je taka situacija, da se cel teden ne moreva videti in potem se lahko vidiva za eno urco pa še takrat se ne moreva, ker ima on fitnes mi je to mal mimo....če bi bilo to nekaj obveznega bi reazumela ampak če bi en dan spustil ta vražji fitnes gaa ne bi vrag vzel. Ali pač? :evil:
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 25. Apr. 2008 11:28

keri napisal/-a:Smreka,

jaz naprimer rajši spustim kako svojo aktivnost ali pa jo premaknem naprimer za kako uro in se raje dobim z njim, ker mi je več do tega kot pa naprimer do ene aerobike....ta čas raje preživim z njim, on pa naprimer ne bo nikoli tega naredil.....raje se ne vidi z mano cel teden, če mu čas ne bo dopuščal, kot pa da bi en dan spustil eno uro fitnesa in se raje dobil z mano....in tega jaz ne morem razumeti. GA PA SPREJEMAM TAKEGA KOT JE in mu zaradi fitnesa nikoli ne težćim, ker vem, da mu to dosti pomeni in da je to v paketu z njim.....in mi niti na kraj pameni ne pride, da bi svoje življenje in vse podrejal meni...ampak če je taka situacija, da se cel teden ne moreva videti in potem se lahko vidiva za eno urco pa še takrat se ne moreva, ker ima on fitnes mi je to mal mimo....če bi bilo to nekaj obveznega bi reazumela ampak če bi en dan spustil ta vražji fitnes gaa ne bi vrag vzel. Ali pač? :evil:

Vidiš, ti svoje življenje podrejaš njemu, on pa pač svojega ne tebi. Sej vse to razumem, da pač želiš biti z njim, nič ne obsojam tega, nasploh nič ne obsojam, pravim samo, da če boš že tako delovala, se moraš sprijaznit s tem, da on ne bo. Lej, meni se pač zdi normalno da ljudje tkemo socialne mreže, da se družimo z več ljudi, in ej, če se najdeta dva, ki tega ne želita, ki hočeta bit vedno drug z drugim, ok super. Samo jaz kot prijateljica punce, ki bi mi to naredila, bi zamerila. Ker bila se dobra ko ni bilo nikogar, zdej ko ma pa fanta pa nisem več? Sori, men je to grdo.
Kar se pa fitnes tiče..prašaj Aloho kako te to zasvoji :) In tudi jaz sem bila na tem in marsikdo je. Pa ne da bi zagovarjala tvojega fanta ali pa kogarkoli - tak pač je in mogoče mu res ni toliko do tega, da bi se videval s tabo. Pa pusti zdaj fitnes ampak če pač nima interesa se vsaj 1x na teden dobit, potem pač ne vem če je to to. Jaz mislim, že Aristotel je rekel, da je najboljša pot srednja pot oz. da je najboljša zmernost. Se pravi neko ravnotežje, ker dolgoročno gledano te ekstremi lahko precej porušijo. Jaz bi se res na tvojem mestu vprašala, koliko si ta tvoj fant želi sploh biti s teboj in kakšne ma interese s tabo.
Uporabniški avatar
keri
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a keri » 25. Apr. 2008 11:49

Smreka se strinjam s tabo, da smo si različni in jaz svojih prijateljic ne zanemarjam zaradi njega, še vedno si vzamem čas tudi za njih ampak vedno poskušam nekako tako speljati stvari, da dam prednost najini vezi in če naprimer vem, da se v torek ne bova mogla videti, ker ima on kako obveznost se takrat pač dogovorim za kavo s prijateljicami....ampak vedno je on na prvem mestu in šele nato so prijateljice....in glede tega se ne počutim slabo, ker tako čutim, ker tako jaz želim in si tudi tega ne očitam....če bi delala drugače bi v bistvu delala proti sebi

kar se pa fitnesa tiče....prej sem malo pretiravala.....namreč vidiva se skoraj vsak dan in še nikoli se ni zgodilo, da se ne bi cel teden videla....vedno nekako najdeva nekaj časa ali je to popoldan ali pa zvečer, ko pridem jaz k njemu. Običajno on pride prej iz službe kot jaz, gre na fitnes in potem se dobiva ali pa grem tudi jaz na fitnes in se kar tam dobiva pa greva potem še na eno pijačko......ampak on je pa res zasvojen s tem in to tudi sam prizna.....ma ni šans, da bi ga kak dan spustil, še ko je zbolel ga ni spustil.....ma sem to vzela da tako pač je, da je to del njega, da je bil tak še preden sva se spoznala in ga niti ne poskušam spreminjati ampak se raje jaz nekako prilagodim temu in grem včasih z njim in tako sem hkrati z njim in še nekaj zase naredim :D Ma težko je to opisovati, ker en zunanji opazovalec tega ne more videti in začutiti tako kot jaz....Smreka bi naju morala poznati, da bi vedela o čem govorim....so situacije, ko pričakujem, da se bo nečemu odpovedal, ker jaz na njegovem mestu bi se, ampak on se ne....sebe postavi na prvo mesto in šele nato je vse ostalo.....
Uporabniški avatar
mala račka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a mala račka* » 25. Apr. 2008 11:52

nisem nikoli rekla, da imam kaj proti temu, da se druži skolegi ampak proti temu, da daje njim prednost z izgovorom, celo življenje so mi oni stali ob strani (starši ločeni, fotr zatežen miljonasr, mtke nikol vidu!).pa?na drugi strani pa mi pravi, da si je vedno želel deklico pa resno zvezo itd. ja haloooo kako?pa pejt 1x na mesec žurat s kolegi, nimam proti, sam ne pa usak viknd 2dni zapored da se ga res nalijejo in potem v zvezde kuje debilne kolege, ki so zapravili na tono denarja?...pač hočem resno zvezo, resenga tipa,, ambicijoznega, ki mu družina nekaj pomeni,ki daje prednost partnerki šele potem kolegom....me razumete?
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 25. Apr. 2008 12:06

mala račka* napisal/-a:..pač hočem resno zvezo, resenga tipa,, ambicijoznega, ki mu družina nekaj pomeni,ki daje prednost partnerki šele potem kolegom....me razumete?

Razumemo. Pa razumes ti sebe, zakaj si potem sploh se z njim, ce on ni to, kar hoces? :?
Uporabniški avatar
mala račka*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a mala račka* » 25. Apr. 2008 12:09

...če bi to vedela potem n ebi spraševala?...kot sem rekla, zelo težko je odditi pa nevem zakaj?
:?
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 25. Apr. 2008 12:18

MsN napisal/-a:
mala račka* napisal/-a:..pač hočem resno zvezo, resenga tipa,, ambicijoznega, ki mu družina nekaj pomeni,ki daje prednost partnerki šele potem kolegom....me razumete?

Razumemo. Pa razumes ti sebe, zakaj si potem sploh se z njim, ce on ni to, kar hoces? :?

Ja, točno to je problem. Veš da je tak ampak ej, jaz te popolnoma razumem in niti malo ne obsojam račka. Vem da je težko, vem da ne moreš kar rečt, zdej pa grem, ker ga imaš vseeno rada in upaš, da se bo spravil k sebi. In žal nimaš druge izbire kot da čakaš in upaš, da bo bolje (enkrat se bo slej ko prej spremenil, ampak to bo lahko čez 5 let) ali pa pač zaključiš in trpiš nekaj časa, potem pa najdeš bolj primernega.
In msn... itak je lahko tukaj v tretji osebi nekaj razumsko "pametovati" ker je itak vsem nam črno-belo kaj mora narest - ampak deklica ima čustva, in če pač nisi ledena gora zna bit zelo hudo in boleče.
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 25. Apr. 2008 12:18

mala račka* napisal/-a:da oseba, ki leži zraven tebe ne prebudi v tebi nobenih čustev-zakaj?
da se sprašuješ kaj za vraga počneš tukaj, da si enostavno na napačnem koncu-zakaj?
da je že čas da svoje življenje spraviš na normalne tire!!
vse pa se ti enostavno pretežko zdi...
je to depresija?ali enostavno ne veš kaj hočeš?ali je preveč vsega in ne veš kje začeti reševati stvari?
kaj storiti?

Jaz sem se tkole zbujala skoraj 2 leti..
Povedat hočm to, da smo nekateri ljudje tko čudno narjeni, da se vsega tega slabega sicer zavedamo, ampak ne znamo naredit ta pravega koraka. Upamo in čakamo, da bo bolš. Skušamo se pogovarjat, spreminjat sebe in svoje aktivnosti, zato, da spremenimo 'njega'. Pa itak nobenga učinka, karkol nardiš.. Hudo!
Ja, depresija na polno, srdit jok, krči, bruhanje itd.. Ne vidiš izhoda. Človek, za katerega si mislil, da bo s teboj do konca življenja, te enostavno ne jeb*, pa če se na trepalnice postaviš. Kaj je narobe z mano, kaj narobe delam, zakaj me ignorira, zakaj ni nič vredno, karkoli naredim, sem res tko grozna in tečna, sem prezahtevna, sem pikolovska..??
Punce..., samo en korak je treba naredit. In vsaka zase najbolje ve, kakšen korak, korak k čemu. Tudi jaz sem ga. Vedla sem, da me ni več vreden, da ni vreden mojih solz, mojega slabega počutja, mojih živcev in energije. Hočem drugega! To je bila moja odločitev.. In to sem mu tudi povedala, pa me je itak spet zignoriral..
Ne morte verjet, ampak v roku enega tedna sem spoznala sedanjega fanta. V bivši službi, kjer sem imela stik s strankami. On je bil moja stranka. Ljubezen na prvi pogled.. Ampak, če se jaz ne bi odločila, da najdem drugega človeka, potem nikoli ne bi pristala na njegovo povabilo na kavo. Zato je korak/odločitev tako pomembna!
In veste kaj?? Ko sem bivšemu povedala, da sem si našla drugo osebo (verjetno se je opazila sprememba tudi na meni - da sem srečna), takrat je šele začel razmišljat o vsem, kar se je tolk časa dogajalo med nama. V njemu je končno počilo.. Ampak, vlak je odpeljal.. In zdaj sem najsrečnejši človek na svetu!!
Res je škoda energije. Samo en korak je potreben, da se življenje totalno spremeni.. :blume:
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 25. Apr. 2008 12:20

mala račka* napisal/-a:nisem nikoli rekla, da imam kaj proti temu, da se druži skolegi ampak proti temu, da daje njim prednost z izgovorom, celo življenje so mi oni stali ob strani (starši ločeni, fotr zatežen miljonasr, mtke nikol vidu!).pa?na drugi strani pa mi pravi, da si je vedno želel deklico pa resno zvezo itd. ja haloooo kako?pa pejt 1x na mesec žurat s kolegi, nimam proti, sam ne pa usak viknd 2dni zapored da se ga res nalijejo in potem v zvezde kuje debilne kolege, ki so zapravili na tono denarja?...pač hočem resno zvezo, resenga tipa,, ambicijoznega, ki mu družina nekaj pomeni,ki daje prednost partnerki šele potem kolegom....me razumete?

Razumemo.

Ti pa razumi , da imaš samo dve možnosti na razpolago:
-spokaj in si najdi kar želiš
-sprijazni se s tem kar imaš in mu nehaj težit

Največja napaka žensk je, da upajo, da bodo lahko spremenile svojega moškega. Dokler ugotovijo (nekatere sploh nikdar ne pridejo do tega spoznanja) so pa itak že zapravile veliko preveč časa.
Tako kot se ve nočete spremenit in ostat doma in bit pridne, ponižne in ubogljive punčke, oni nočejo bit takšni, kot bi jih ve narisale.

Tako se mi zdi tudi celoten koncept "zategovanja špagice" zgrešen. Če me ima tip rad, bo ob meni. Ne glede na grožnje, teženje, ultimate. Če ne ga pa itak nočem ob sebi.
Sploh pa se je v praksi že večkrat izkazalo, da daljša kot je špaga, bližje so tipi.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
mala račka*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a mala račka* » 25. Apr. 2008 12:24

saj...kaj mi pomenijo armanijeve hlače na riti, če nimam njegove ljubezni???samo on tega ne dojame..pa sem mu že neštetokrat povedala, da sem zelo čustvena oseba, da rabim dotike,objeme, poljube, romantiko itd.neko pozorno nek občutek pomembnosti!!VEM,da morma odditi, da g a moram izbrisati iz svojega življenja in tudi se zavedam zakaj se mi vse to dogaja-da bom naslednjić se zaveda in cenila ljubezen, ki jo bom dobila!!
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 25. Apr. 2008 12:25

keri napisal/-a:Smreka bi naju morala poznati, da bi vedela o čem govorim....so situacije, ko pričakujem, da se bo nečemu odpovedal, ker jaz na njegovem mestu bi se, ampak on se ne....sebe postavi na prvo mesto in šele nato je vse ostalo.....

Veš kolikokrat keri sem jaz imela take situacije. Ko sem pričakovala isto kot ti. Ampak z leti pač dojameš, da nima smisla in de je večina takih. Verjemi. Zelo malo je "copat" ki bi se prilagajali punci in brali njene misli in se celo dopovedovali določenim stvarem. Zato pa pravim da raje tudi ti najdi nekaj, kar te bo osrečevalo, pa boš mogoče bolj razumela. Kar se pa tiče da sam sebe postavi na prvo mesto - sliši se kruto, ampak vsi smo taki. Vsi delujejmo tako, da nam bo ok. Tebi je prioriteta on in hočem bit zn njim, mne glede na to, kar želi on. To je tudi egoizem.Ker lej, potem bi pa jaz lahko rekla - zakaj si pa ti tolk sebična pa ti je važno samo, da je on s tabo, ne glede na to, da bi rad delal druge stvari? Potem bi on lahko rekel - zakaj si zato sebična in pričakuješ, da se bom odpovedal nečemu, če pa veš, da mi to ful pomeni. A veš kaj ti hočem povedat?
Človek ima očitno v življenju več stvari ki mu nekaj pomenijo in bodi vesela konec koncevn, da je to fitnes, ne pa jaganje bab. Npr. bodi vesela, da je pošten, iskren in da ti po pravici pove, kaj bi rad počel. Ne pa da se ti podreja potem mu bo pa čez eno leto počilo in bo sknesla vse skupaj. Moraš gledat dolgoročno, ker če želiš bit z nekom recimo 40 let, MORAŠ počet vse v ravnotežju - partner, služba, kolegi, hobiji...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov